IMF Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

IMF är ett nationellt referens i utbildning till företag och privatpersoner; intygas av mer än 90.000 studenter utbildas. Vår utbildning bygger på den mångfald av områden och kompetens i de ämnen vi undervisar.

Kvaliteten och prestige våra tjänster stöds av enheter som University Camilo José Cela, lad ISO 9001 och 14001, lanserad (National Association of Distansutbildning Centres) och den spanska Association of Business Schools (AEEN). Likaså är IMF del av Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Idag, i vårt sortiment som vi lär ämnen som Förnybar energi Occupational Risk Prevention eller Human Resource. Vi har privata och officiella kvalifikationer, det senare resultatet av alliansen som undertecknats med Camilo José Cela University, Vilket gör att vi kan erbjuda värdepapper regleras av Undervisningsministeriet.

Eleverna har möjlighet att välja det läge du vill göra din kurs och företag kan välja att använda vår tjänst ledarutbildning bonus att behandla din kredit. Vi är beroende av ett team av professionella specialiserade på respektive område för att ge handledning och lärande stöd till studenter, se till att alltid få en personlig, omfattande vårdteam.

Bland våra verktyg har en anställning och praxis både våra privatkunder och företag kan dra nytta som en mötesplats på arbetsmarknaden. Vi har också en innovativ plattform för online-utbildning, med över 250 egna kurser.

Vi har utvecklat Beställningar för företag som Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicien, Etc Vi arbetar också med arbetsgivare, arbetsmarknadens parter och den offentliga förvaltningen för att främja fri utbildning för särskilda grupper och arbetslösa.

Kort sagt, vi är en organisation vars främsta mål är att tillfredsställa våra kunder och för att vi bara har hittat ett sätt att få det: sträva, varje dag, för att ge vårt bästa.

utsikt

MFI: s vision är att vara internationellt ledande inom distansutbildning och online yrkesverksamma inom tekniska områden.

mission

Vi vill växa med dig. Syftet är att säkerställa en hög nivå av tillfredsställelse hos våra kunder genom personlig uppmärksamhet och ypperlig service kvalitet.

Detta mål kräver ständiga förbättringar i de tekniska och materiella resurser, och maximal medverkan av all personal utbildning för att MFI är en annorlunda upplevelse.

Värden

  • Gör tillgänglig forskarutbildning, tillhandahålla högkvalitativ utbildning till konkurrenskraftiga priser.
  • Valet av ny teknik för att höja värdet på utbildningen.
  • Fysisk närhet till studenter genom vårt internationella nätverk av kontor och tillhörande center.
  • Personlig akademiska mentorssystem. Motiverad extremt professionellt team.
  • Intern engagemang för vårt team, upprättande av politik som tillåter professionell utveckling som bygger på förtroende, flexibilitet och själv krav.
Denna skola erbjuder program i:
  • Spanish (Spain)

Se Online 1-åriga MBA:er » Se Online MBA » Se Online Certifikater » Se Online Magisterexamen » Se Health Magisterexamen » Se Certifikater » Se Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Magisterexamen i Business Administration (MBA)

Online Heltid Deltid 12 månader September 2019 Spanien Madrid + 1 fler

Master i Business Management Cela Open Institute med stöd av professionella Corporations Empresistas Kammar Managers Madrid, som sammanför ägnar sig åt rådgivning och hantering av små och medelstora företag mer än två tusen yrkesverksamma, liksom institutet studier av Cajasol Foundation, en ideell organisation som skapats för att upptäcka och ta itu med de utbildningsbehov andalusiska bolag och som har bildat ett omfattande nätverk av relationer och hamstrade en gedigen kunskap om verksamheten verkligheten. [+]

Master i Business Management Cela Open Institute med stöd av professionella Corporations Empresistas Kammar Managers Madrid, som sammanför ägnar sig åt rådgivning och hantering av små och medelstora företag mer än två tusen yrkesverksamma, liksom institutet studier av Cajasol Foundation, en ideell organisation som skapats för att upptäcka och ta itu med de utbildningsbehov andalusiska bolag och som har bildat ett omfattande nätverk av relationer och hamstrade en gedigen kunskap om verksamheten verkligheten.

Dessa institutioner bidra till ackreditera sina övervaknings studieresultat och tillförlitlighet utvärdering av Master. Men också för att ändra storlek på sin förbindelse med verkligheten i verksamheten och dess verkliga problem, som Master tillåter eleverna att få tillgång till sina datasystem och uppgradera sina utbildningsprogram.... [-]


Magisterexamen i management och Business Administration (MBA)

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Online MBA vänder sig till yrkesverksamma och akademiker med arbetslivserfarenhet ha arbetat i företag som mellanchefer som vill förbättra sin arbetsställning. Verkligheten i dag visar att om du har en magisterexamen mycket svårt att hitta arbete eller förbättra den. Efter en magisterexamen i förvaltning och företagsekonomi, är evolution uppenbar. En funktionell chef för SMF kan bli funktionell chef eller chef för ett stort företag. I fråga om ett mellanläge, såsom en Product Manager kan du få bli marknadschef eller chef eller chef för en SMF. [+]

Master MBA Online är för dig:

Få den kunskap som behövs för ledning och styrning av de olika discipliner och tekniker som är nödvändiga för en väl fungerande organisation eller företag. Utveckla, genomföra, övervaka en företagsledning strategi för framgång. Utvärdera och bedöma lämpligheten av affärsstrategier. Analysera marknadsföringsplan för ett företag och fatta beslut i enlighet med på marknadsföringskanaler under en online och internationell miljö. Utför ekonomiska och finansiella analyser. Att känna ett korrekt genomförande av verksamheten ledningen för ett bolag.

Online MBA vänder sig till yrkesverksamma och akademiker med arbetslivserfarenhet ha arbetat i företag som mellanchefer som vill förbättra sin arbetsställning. Verkligheten i dag visar att om du har en magisterexamen mycket svårt att hitta arbete eller förbättra den. Efter en magisterexamen i förvaltning och företagsekonomi, är evolution uppenbar. En funktionell chef för SMF kan bli funktionell chef eller chef för ett stort företag. I fråga om ett mellanläge, såsom en Product Manager kan du få bli marknadschef eller chef eller chef för en SMF.... [-]


Master of Business Administration (MBA) som specialiserat sig på att hantera golfbanor

Online Heltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

IMF Business School i samarbete med University Camilo José Cela och Miguel Ángel Jimenez Golf Academy, lanserades i MBA med en koncentration i Management golfbanor. Denna Master vänder sig till både nyutexaminerade som erfarna proffs som söker en omfattande ledarutbildning, organisation, underhåll, lagstiftning hantering och golfklubbor. The Masters i golfklubbor, en akademisk årslång lärs ut i online-läge som stöds av en avancerad teknisk plattform som gör att studenter kan få tillgång till studien, oavsett deras geografiska läge eller tid tillgänglighet. [+]

Kurs ID: 152.247 Pris: 9100 euro Beca 65% -> 3.185 euro Räntefri finansiering upp till 12 månader. Rabatt för kontant betalning. Varaktighet: 60 hp Metod: Online Kval erhållits master 's examen från University Camilo José Cela och Master av MFI Business School Jobb och praktik KRAV:

Universitetsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet

PRESENTATION:

IMF Business School i samarbete med University Camilo José Cela och Miguel Ángel Jimenez Golf Academy, lanserades i MBA med en koncentration i Management golfbanor. Denna Master vänder sig till både nyutexaminerade som erfarna proffs som söker en omfattande ledarutbildning, organisation, underhåll, lagstiftning hantering och golfklubbor.... [-]


Och Master of Business Administration (MBA) - inriktning mot ekonomisk förvaltning

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Att förvärva de kunskaper som krävs för ledarskap och management discipliner som möjliggör en väl fungerande företag, behärska grundläggande riktlinjer för inrättande och genomförande av vart och ett av dem. [+]

Den nuvarande arbetsmarknaden är avgörande för företag att differentiera sig från konkurrenterna: det är där kompetensen hos dess humankapital kommer in i bilden för att se, framför allt, som tillfreds kundernas behov.

Av denna anledning är det nödvändigt att direktoratet för bolaget har full förberedelse i de olika områden som påverkar deras konkurrens positionering.

Att utbilda experter inom professionella företagsledning i alla specialiteter (kommersiella mänskliga resurser, marknadsföring, strategisk ledning, informationssystem, finans, etc.), från MFI Business School i samarbete med University Camilo José Cela, presenterar vi Detta MBA för ekonomer, som studeras på djupet alla aspekter som behövs för att integrera finans verkställande i företagsvärlden.... [-]


Och Master of Business Administration (MBA) - som specialiserat sig på digital marknadsföring

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Online MBA vänder sig till yrkesverksamma och akademiker med arbetslivserfarenhet ha arbetat i företag som mellanchefer som vill förbättra sin arbetsställning. Verkligheten i dag visar att om du har en magisterexamen mycket svårt att hitta arbete eller förbättra den. Efter en magisterexamen i förvaltning och företagsekonomi, är evolution uppenbar. En funktionell chef för SMF kan bli funktionell chef eller chef för ett stort företag. I fråga om ett mellanläge, såsom en Product Manager kan du få bli marknadschef eller chef eller chef för en SMF. Med användning av förfarandet i målet och Master of Business Administration (MBA) fokuserar på att ge kunskap och konsolidera in i två grupper. Kärnämnen: marknadsföring, ekonomi och mänskliga resurser; och inlägg: andra kunskapsområden och främst fokuserat på kommunikationsområdet. [+]

Master MBA Online är för dig:

Få den kunskap som behövs för ledning och styrning av de olika discipliner och tekniker som är nödvändiga för en väl fungerande organisation eller företag. Utveckla, genomföra, övervaka en företagsledning strategi för framgång. Utvärdera och bedöma lämpligheten av affärsstrategier. Analysera marknadsföringsplan för ett företag och fatta beslut i enlighet med på marknadsföringskanaler under en online och internationell miljö. Utför ekonomiska och finansiella analyser. Att känna ett korrekt genomförande av verksamheten ledningen för ett bolag.

Online MBA vänder sig till yrkesverksamma och akademiker med arbetslivserfarenhet ha arbetat i företag som mellanchefer som vill förbättra sin arbetsställning. Verkligheten i dag visar att om du har en magisterexamen mycket svårt att hitta arbete eller förbättra den. Efter en magisterexamen i förvaltning och företagsekonomi, är evolution uppenbar. En funktionell chef för SMF kan bli funktionell chef eller chef för ett stort företag. I fråga om ett mellanläge, såsom en Product Manager kan du få bli marknadschef eller chef eller chef för en SMF.... [-]


Och Master of Business Administration (MBA) - som specialiserat sig på företagsledning och marknadsföring

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Att utbilda experter inom professionella företagsledning i alla specialiteter (kommersiella mänskliga resurser, marknadsföring, strategisk ledning, informationssystem, finans, etc.), från MFI Business School i samarbete med University Camilo José Cela, presenterar vi Detta MBA för försäljning och marknadsföring direktörer, som studeras på djupet alla aspekter som behövs för att integrera så försäljnings- och marknadsdirektör, som avgör vilka faktorer bör beaktas för att skapa den bästa kommersiella utbudet av bolaget, med vilken ut marknaden och låt oss veta kunden, antingen direkt eller genom samarbete med leverantörer. [+]

Den nuvarande arbetsmarknaden är avgörande för företag att differentiera sig från konkurrenterna: det är där kompetensen hos dess humankapital kommer in i bilden för att se, framför allt, som tillfreds kundernas behov.

Av denna anledning är det nödvändigt att direktoratet för bolaget har full förberedelse i de olika områden som påverkar deras konkurrens positionering.

Att utbilda experter inom professionella företagsledning i alla specialiteter (kommersiella mänskliga resurser, marknadsföring, strategisk ledning, informationssystem, finans, etc.), från MFI Business School i samarbete med University Camilo José Cela, presenterar vi Detta MBA för försäljning och marknadsföring direktörer, som studeras på djupet alla aspekter som behövs för att integrera så försäljnings- och marknadsdirektör, som avgör vilka faktorer bör beaktas för att skapa den bästa kommersiella utbudet av bolaget, med vilken ut marknaden och låt oss veta kunden, antingen direkt eller genom samarbete med leverantörer.... [-]


Och Master of Business Administration (MBA) - som specialiserat sig på human resource management

Online Heltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Att förvärva de kunskaper som krävs för ledarskap och management discipliner som möjliggör en väl fungerande företag, behärska grundläggande riktlinjer för inrättande och genomförande av vart och ett av dem. [+]

Den nuvarande arbetsmarknaden är avgörande för företag att differentiera sig från konkurrenterna: det är där kompetensen hos dess humankapital kommer in i bilden för att se, framför allt, som tillfreds kundernas behov.

Av denna anledning är det nödvändigt att direktoratet för bolaget har full förberedelse i de olika områden som påverkar deras konkurrens positionering.

Att utbilda experter inom professionella företagsledning i alla specialiteter (kommersiella mänskliga resurser, marknadsföring, strategisk ledning, informationssystem, finans, etc.), från MFI Business School i samarbete med University Camilo José Cela, presenterar vi Detta MBA Personal direktörer, som studeras på djupet alla aspekter som behövs för att integrera så personaldirektör i ett företag, genom att bemästra befintliga arbetsmarknadslagar och processer för urval, organisation och utvärdering av prestanda .... [-]


Och Master of Business Administration (MBA) - som specialiserat sig på hälsa ledning

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Online Master of MFI (MBA Healthcare Management) Health Management syftar till att utbilda yrkesverksamma som specialiserat sig på hantering och administration av hälso- och sjukvårdssektorn i Spanien, vars utgifter står för mer än 9,6% av BNP. Denna sektor upplever en omvandling där vetenskapliga framsteg, ny teknik, demografiska förhållanden av befolkningen, lagstiftning, budget och finanspolitik bland andra faktorer, kräver korrekt hantering av resurser för att säkerställa ett hållbart hälsa. Denna omvandling av hälso- och sjukvårdssektorn har som en direkt följd av behovet av nya specialiserade yrkesverksamma inom management, health management och sjukhusledningen för både den offentliga och den privata sektorn. [+]

Online Master of MFI (MBA Healthcare Management) Health Management syftar till att utbilda yrkesverksamma som specialiserat sig på hantering och administration av hälso- och sjukvårdssektorn i Spanien, vars utgifter står för mer än 9,6% av BNP. Denna sektor upplever en omvandling där vetenskapliga framsteg, ny teknik, demografiska förhållanden av befolkningen, lagstiftning, budget och finanspolitik bland andra faktorer, kräver korrekt hantering av resurser för att säkerställa ett hållbart hälsa. Denna omvandling av hälso- och sjukvårdssektorn har som en direkt följd av behovet av nya specialiserade yrkesverksamma inom management, health management och sjukhusledningen för både den offentliga och den privata sektorn.... [-]


Och Master of Business Administration (MBA) - som specialiserat sig på logistik och transport

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Leder och hanterar de olika discipliner som möjliggör en väl fungerande ett företag specialiserat på logistik och transportföretaget. [+]

Denna Master kan du:

Analysera grundval av den strategiska inriktningen studera dess grunder, konkurrensutsatt miljö analys, för att göra det möjligt för eleven att utformningen, genomförandet och uppföljningen av en framgångsrik förvaltningsstrategi. Att kunna bedöma lämpligheten av en affärsstrategi, analysera marknadsföringsplan i vilken den är baserad, beslutar de lämpligaste marknadsföringskanaler, etc. vilket säkerställer de önskade resultat för ditt företag. Att förvärva de kunskaper som krävs för ledarskap och management discipliner som möjliggör en väl fungerande företag, behärska grundläggande riktlinjer för inrättande och genomförande av vart och ett av dem. ... [-]

Och Master of Business Administration (MBA) - som specialiserat sig på turistföretag

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Analysera grundval av den strategiska inriktningen studera dess grunder, konkurrensutsatt miljö analys. [+]

Denna Master kan du:

Analysera grundval av den strategiska inriktningen studera dess grunder, konkurrensutsatt miljö analys. Att kunna bedöma lämpligheten av en affärsstrategi, analysera marknadsföringsplan i vilken den är baserad, beslutar de lämpligaste marknadsföringskanaler, etc; vilket säkerställer de önskade resultat för ditt företag. Att förvärva de kunskaper som krävs för ledarskap och management discipliner som möjliggör en väl fungerande företag, behärska grundläggande riktlinjer för inrättande och genomförande av vart och ett av dem. Att veta den avgörande betydelsen av hotellägare, icke anläggningar, restauranger och underhållning i turistnäringen, upptäcka potentialen i nya förslag som rör natur, erfarenhets utrymme och gastronomiska upplevelser. Att lära sig att hantera globaliseringen och öppna marknader genom tekniker och konkurrenskraftiga prisstrategier. Förstå den enorma omvandling som har betytt för turism sociala nätverk som ett utrymme där för att ansluta och uppleva resan och vet hur man utnyttjar anslutningen mellan företaget och kunden leder. Upptäck den nödvändiga anpassningen av turistnäringen i början av ekonomisk, social och miljömässig hållbar turism. ... [-]

Och Master of Business Administration (MBA) - som specialiserat sig på yrkesriskförebyggande

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Detta online MBA med inriktning mot risker i arbetet förmedla MFI koncernen i samband med University Camilo José Cela kan få en bättre förståelse av den verkliga omfattningen av yrkesrisker förknippade med jobbet och hur man kan förebygga och undvika dem också som vid framställningen av de bästa chefer och företagsledare. [+]

Behovet av att skapa mönster och processer för prevention är nu en nödvändighet och en prioritet för företag och institutioner. Därför är det viktigt att chefer i företag som sysslar med denna verksamhet är beredda att möta de utmaningar som följer av den sektorn.

Detta online MBA med inriktning mot risker i arbetet förmedla MFI koncernen i samband med University Camilo José Cela kan få en bättre förståelse av den verkliga omfattningen av yrkesrisker förknippade med jobbet och hur man kan förebygga och undvika dem också som vid framställningen av de bästa chefer och företagsledare.

Kursen handledare rutan är i huvudsak bildas av affärsmän och akademiker som specialiserat sig på att förmedla till studenter som bor och ger giltig arbetslivserfarenhet inom området företagsekonomi exempel.... [-]


Och Master of Business Administration (MBA) - specialisering i vinkunskap

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Leder och hanterar de olika discipliner som möjliggör en väl fungerande ett företag i besöksnäringen. [+]

Denna Master kan du:

Bly och hantera de olika discipliner som möjliggör en väl fungerande företag. Bedöma lämpligheten av en affärsstrategi, analysera marknadsföringsplan i vilken den är baserad, beslutar de lämpligaste marknadsföringskanaler för att säkerställa bolagets önskade resultat. Att skaffa sig nödvändig kunskap om vinkultur, marknadsföring, service och konsumtion, samt tekniska och industriella kunskapsobjekt involverad i arbetet med professionella sommelierer. Utföra uppgifter på ett effektivt sätt och sommelier stort ansvar. Utveckla pågående forskning och utveckling i samband med oenologi. Förstå kulturhistoriska sammanhang vin som en viktig ingrediens i vår kultur. Lär de grundläggande aspekterna av vinodling och oenologi, samt olika typer av vin. Att veta processen för provsmakning, med de organoleptiska egenskaperna hos vin sensorisk undersökning och korrekt service. ... [-]

Och Master of Business Administration (MBA) - special mode

Online Deltid 12 månader September 2019 Spanien Madrid

MBA i mode IMF riktar sig till en bred publik, profiler i näringslivet som vill stärka den hippaste delen eller vice versa, fashionistas som vill hoppa in i näringslivet, företag och formen verksamhet. Magisterexamen i företagsekonomi sätt fördjupas som förbinder och hantera modeföretag, men också syftar till att tillfredsställa dem som redan nedsänkt i textilsektorn eller som vill ange det, för att veta och kontrollera de aktuella nya strategier att behärska så tilltalande som inom textilsektorn. [+]

MBA i mode MFI kan du:

Jag ha goda kunskaper i grunderna i XXI århundradet textilsektorn ur ett affärsmässigt perspektiv. Att känna de metoder som används av ett modemärke för att nå din målgrupp: specialiserade, allmän press, PR, evenemang, digital bild, etc. Bedöma lämpligheten av olika handelsstrategier. Analysera en marknadsplan, utvärdera och besluta om lämpliga marknadsföringskanaler, etc. Utför konkurrensanalys och marknad och kunna förutse nya trender och framtida beteenden. Utforma, genomföra och följa upp en strategi för framgångsrik företagsledning inom mode och textil. Att förvärva de kunskaper som krävs för ledarskap och management discipliner som möjliggör en väl fungerande företag, behärska grundläggande riktlinjer för inrättande och genomförande av vart och ett av dem. Gör produktiva dina idéer med hjälp av lämpliga medel och kanaler i landskapet av modern design. ... [-]

Certifikat

Executive Development Programme (TBP)

Online Campusstudier Deltid September 2019 Spanien Madrid

IMF lanserar Business School Management Development Program (PDD) i online-läge, som syftar till att ge sina studenter med de kunskaper och färdigheter, både personliga och professionella, som behövs för att framgångsrikt verka i en alltmer konkurrensutsatt marknad. [+]

Kurs ID: 151.731 Pris: 3500 euro. 40% stipendium - 2,100 euro Intresset finansiering och kontant betalning rabatt. Varaktighet: 36 hp Metod: Online Kval erhållas: BA från University Camilo José Cela och avdelning av MFI Business School Jobb och praktik KRAV:

Universitetsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet

PRESENTATION:

IMF Business School lanserar Management Development Program (PDD) i online-läge, vilket syftar till att ge sina studenter med de kunskaper och färdigheter, både personliga och professionella, som behövs för att framgångsrikt verka i en alltmer konkurrensutsatt marknad. MFI är medlem i Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) och Association of MBA.... [-]


MBA

Magister i ledning och företagsekonomi (MBA) - som specialiserat sig på läkemedels marknadsföring

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Denna Master MBA med inriktning mot Pharmaceutical Marketing ger möjlighet att träna och utveckla färdigheter inom företagsledning, marknadsföring, branding och digital kommunikation i syfte att genomföra strategiska planer för produkter, tjänster eller företag med den bästa strategin anpassas till alla gällande regler. [+]

Läkemedelsindustrin och apoteken utvecklas i en komplex och starkt reglerad miljö. Forskning om nya läkemedel är ganska dyra och du behöver tillräckligt med tid för det.

Av den anledningen måste läkemedels marknadsförare vara beredd att möta de utmaningar de möter på vägen till framgång för de varumärken som de förvaltar.

Denna Master MBA med inriktning mot Pharmaceutical Marketing ger möjlighet att träna och utveckla färdigheter inom företagsledning, marknadsföring, branding och digital kommunikation i syfte att genomföra strategiska planer för produkter, tjänster eller företag med den bästa strategin anpassas till alla gällande regler.

Syftar till att... [-]


Magister i ledning och företagsekonomi (MBA) - specialiserad på innovativa och kreativa företag (Gaudí)

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Detta MBA har innovativa vilja: att bli en motor utrullning och ge kontinuitet mellan akademisk teori och praktiska lösningar. Går utöver den traditionella akademiska roll att fokusera på att generera en pool av kreativitet och innovation med högt mervärde. Hjälp fram nya företag och produkter samt att införa nya former av förvaltning och innovation i företag och institutioner, från den revolutionerande arbetsmetod som skapats av Gaudí. baserad på vetenskap och aktuella begrepp som R + D + I, Coworking, Codesign, Just-in-time, RS, ekologi, energieffektivitet eller återvinningsmetod. [+]

Ny forskning har visat en aldrig tidigare skådad Gaudí, utöver sitt arbete som konstnär och arkitekt, en pionjär inom arbetssätt nu lärs ut i handelshögskolor runt om i världen. Innovativa i planering, ledning och arbetsprocesser, ger oss ett giltigt tvärvetenskaplig arv för innovation inom företagen, flera lösningar för att tillämpa kreativitet och effektiva sätt att hantera material, finansiella och mänskliga resurser som en konkurrensfaktor förstås.

Detta MBA har innovativa vilja: att bli en motor utrullning och ge kontinuitet mellan akademisk teori och praktiska lösningar. Går utöver den traditionella akademiska roll att fokusera på att generera en pool av kreativitet och innovation med högt mervärde. Hjälp fram nya företag och produkter samt att införa nya former av förvaltning och innovation i företag och institutioner, från den revolutionerande arbetsmetod som skapats av Gaudí. baserad på vetenskap och aktuella begrepp som R + D + I, Coworking, Codesign, Just-in-time, RS, ekologi, energieffektivitet eller återvinningsmetod.... [-]


Och Master of Business Administration (MBA) - som specialiserat sig på sport marknadsföring

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Denna Master kan du veta driften av omfattande sport marknadsföring, ett sportevenemang och idrotts enhet; bedöma lämpligheten av en affärsstrategi, analysera marknadsföringsplan i vilken den är baserad, beslutar de lämpligaste marknadsföringskanaler, etc., vilket säkerställer de önskade resultat för ditt företag; skaffa sig nödvändig kunskap och förvaltning för de olika discipliner som gör det möjligt att fungera i ett företag, behärska de grundläggande riktlinjerna för skapandet och genomförandet av vart och ett av dem. [+]

Denna Master kan du:

Att veta driften av omfattande sport marknadsföring, ett idrottsevenemang och sport enhet. Bedöma lämpligheten av en affärsstrategi, analysera marknadsföringsplan i vilken den är baserad, beslutar de lämpligaste marknadsföringskanaler, etc., vilket säkerställer de önskade resultat för ditt företag. Att förvärva de kunskaper som krävs för ledarskap och management discipliner som möjliggör en väl fungerande företag, behärska grundläggande riktlinjer för inrättande och genomförande av vart och ett av dem.

Syftar till att

Människor som vill ha en fullständig utbildning inom områdena ledning, organisation och administration av idrottsvärlden, specialiserade både i förvaltningen av sportevenemang såsom idrottsorganisationer och karriärer för idrottsutövare.... [-]


Magisterexamen

Magisterexamen i företagsekonomi och marknadsföring

Online Campusstudier Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Online Master i Business Management och marknadsföring syftar till att utbilda styrelse och ledning som genom de senaste branschtrender får ökad företagens lönsamhet. Det tillåter eleverna att uppleva en värld av marknadsföring ett företag expanderar om särskilda strategier och tekniker som för närvarande används syn. Vid avslutad masterstudenter kommer att kunna utveckla strategier och metoder för att stärka och nå framgång i marknadsavdelningar du arbetar med den senaste säljteknik, försäljning, marknadsföring och kommunikation. [+]

Få en hög nivå och kompetens inom området för företagsledning och marknadsföring. Master i Business Management och marknadsföring kan du:

Utveckla, planera, starta och mäta marknadsföringsstrategier, kommunikation och reklam. Veta på djupet hur företagsklimatet fungerar. Fördjupa området marknadsföring med kunskaper, färdigheter och verktyg. Att veta hur man tillämpar olika kommersiella tekniker vid rätt tidpunkt. Genomföra marknadsundersökningar och konkurrensstudier. Omfattande produktdesignstrategier. Utför digitala marknadsföringskampanjer. Utför marknadsföringsstrategier och affärsstrategier för företaget. ... [-]

Magisterexamen i företagsekonomi och marknadsföring

Online Heltid Deltid 12 månader September 2019 Spanien Madrid + 1 fler

Master i Business Management och marknadsföring Institute of Open Cela har direkt stöd från Marketing Association of Spain (MKT Association). Denna enhet som grundades 1961, samlar nästan tusen medlemmar mellan företag, chefer och marknadsförare i Spanien. Målen omfattar utveckling av kulturen marknadsföring, fungera som en plattform för utbyte av idéer, vara ett forum nätverk, utveckla självreglerande ramverk ... [+]

Master i Business Management och marknadsföring Institute of Open Cela har direkt stöd från Marketing Association of Spain (MKT Association). Denna enhet som grundades 1961, samlar nästan tusen medlemmar mellan företag, chefer och marknadsförare i Spanien. Målen omfattar utveckling av kulturen marknadsföring, fungera som en plattform för utbyte av idéer, vara ett forum nätverk, utveckla självreglerande ramverk ...

Den MKT Föreningen bidrar till ackreditera sina övervaknings studieresultat och tillförlitlighet utvärdering av Master, men också för att ändra storlek på sin förbindelse med verkligheten i verksamheten och dess verkliga problem.

Syftar till att... [-]


Magisterexamen i förvaltningen och human resource management

Online Campusstudier Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 2 fler

Proffs med en examen i Management och Human Resources Management har flera arbetstillfällen. Kunskapen om dessa HR experter är viktigt att överföra kunskap och kompetens vig och innovativa organisationer [+]

Proffs med en examen i Management och Human Resources Management har flera arbetstillfällen. Kunskapen om dessa experter är viktigt att sända HR organisationer vig och innovativa kunskaper och färdigheter:

Förändringsarbete inom organisationen Personal urvalsprocesser. Utvärdering av prestanda och test. Förvaltning och kommunikation av kunskap. Avtalsrätt och arbetsrätt. Ledaregenskaper. Labor avtal. Löner och löne. Uppsägning, ändring och upphävande av kontrakt. Social Security. Rättigheter och skyldigheter.

Denna Master har garanterat praxis.

Denna Master vänder sig till alla dem som tror att de mänskliga resurserna är en attraktiv verksamhet. Till alla dem som vill lära sig om mänskliga resurser och professionella inom denna sektor och även yrkesverksamma som fungerar som tekniska och personella resurser och syftar till att förbättra deras utbildning.... [-]


Magisterexamen i hållbarhet och energieffektivitet

Online Heltid Deltid 12  Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Läroplanen utvecklats för Masters är berättigade att lära sig att identifiera energibehoven och föreslå tillämpning av tekniker för sparande och effektiv användning av elverktyg och integrera kunskaper inom området hållbarhet och effektivitet energi. [+]

Det finns ett behov i hela världen i forskning, optimering och användning av nya energikällor. Företag och privatpersoner efterfrågar allt utvecklingen av nya smarta lösningar för att integrera bioklimatiska metoder och få att energieffektiviteten ökar.

Denna situation, läggs till bommen i förnybar energi över hela världen, innebär att behovet av specialiserad och teknisk personal med mycket specifik utbildning i att utveckla sådana projekt. Svaret på detta behov genom MFI-koncernen och Camilo José Cela universitetets Masters i hållbarhet och energieffektivitet.

Läroplanen utvecklats för Masters är berättigade att lära sig att identifiera energibehoven och föreslå tillämpning av tekniker för sparande och effektiv användning av elverktyg och integrera kunskaper inom området hållbarhet och effektivitet energi.... [-]


Magisterexamen i kvalitet, miljö och PRL

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

I MFI quremos ansluta Master i kvalitets-, miljö- och PRL erfarenhet av professionella med många års arbete inom områdena förebyggande, kvalitet och miljö. Denna Master möjliggör en stora möjligheter för validering med andra program. Fråga din rådgivare valideringsmöjligheter. [+]

Master i integrerad förvaltning av säkerhet, kvalitet och miljö IMF Business School är en av de formativa hänvisningar till nationell nivå inom kvalitetsstyrning, miljö och hälsa och säkerhet. Det ges en 100% Online har en unik metod "elevcentrerad" som kan gå mästare och privatliv.

Mästaren tillåter eleverna att förbereda sig för att bedöma arbetsmiljörisker i derivatverksamhet, positioner och anläggningar, från området för säkerhet, hygien, ergonomi och tillämpad socialpsykologi. Programmet är inriktat på att lära kriterier för val av förebyggande och korrigerande åtgärder som tillämpas av företaget att minska, eliminera eller kontrollera produktions fel.... [-]


Magisterexamen i logistik och supply chain

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Logistikverksamhet utgör en stor andel av kostnaden för en produkt och därmed god förvaltning är viktigt i alla företag eller organisation. Efterfrågan på professionella som innehar en magisterexamen i logistik ökar ständigt på grund av att mötas i en alltmer globaliserad värld med ökande vikt av internationell logistik, ny teknik och ständigt nya trender i branschen. [+]

Logistikverksamhet utgör en stor andel av kostnaden för en produkt och därmed god förvaltning är viktigt i alla företag eller organisation. Efterfrågan på professionella som innehar en magisterexamen i logistik ökar ständigt på grund av att mötas i en alltmer globaliserad värld med ökande vikt av internationell logistik, ny teknik och ständigt nya trender i branschen.

Master i Management Logistics kan du:

Utföra en effektiv och effektiv distribution av produkter med god service. Planera och hantera logistik och kvalitetsprocesser. Master produktionslogistik och kommersiell distribution globalt. Utarbeta en strategi för inköp och leverans, samt de mekanismer som behövs för att skapa en leveranskedja. Planering någon logistikprojekt genom alla dess faser och kunna fatta de operativa besluten. Identifiera förbättringar i logistikprocessen i ett företag. Utforma logistiska modeller som optimerar resurserna i en organisation. Mastering informationsteknik tillämpas på logistik och alla verktyg som rör systemutveckling och logistik. ... [-]

Magisterexamen i marknadsföring och digital kommunikation

Online Campusstudier Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 2 fler

Få på ett år dubbel magisterexamen i Digital Marketing (IMF Camilo José Cela University +) och gå med i gruppen av yrkesverksamma med mer boom tid. Den enda online-mästare där du kommer att lära sig att utveckla en marknadsföringsplan för att fånga (SEO, SEM, sociala nätverk, annonsformat, innehåll), för att omvandla (e-handel) och göra en lämplig webbanalys. [+]

Få på ett år dubbel magisterexamen i Digital Marketing (IMF Camilo José Cela University +) och gå med i gruppen av yrkesverksamma med mer boom tid. Den enda online-mästare där du kommer att lära sig att utveckla en marknadsföringsplan för att fånga (SEO, SEM, sociala nätverk, annonsformat, innehåll), för att omvandla (e-handel) och göra en lämplig webbanalys.

Färdigheter eller kompetens inom digital marknadsföring och online-kommunikation är redan en förutsättning för alla marknadsavdelningen. Företagen är medvetna om att Internet är en del av vardagen användare och ansluten via dator, surfplatta eller mobil. Termer som SEM, SEO, sociala medier och Content Marketing bland annat som en del av alla jobb i branschen. Allt detta, år efter år, återspeglade en stadig ökning av budgeten för digitala marknadsföringsorganisationer över hela världen.... [-]


Magisterexamen i miljöledning

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Befälhavaren i miljöledning av MFI syftar till att utbilda yrkesverksamma som svarar på den ökade efterfrågan som sker under de senaste åren i organisationer och företag i miljöfrågor. [+]

Befälhavaren i miljöledning av MFI syftar till att utbilda yrkesverksamma som svarar på den ökade efterfrågan som sker under de senaste åren i organisationer och företag i miljöfrågor.

Verkligheten är att vi lever i en värld där resursförbrukning, föroreningar, förlust av biologisk mångfald, ökenspridning, bland många andra problem kräver omedelbara åtgärder, efter år agerar utan hänsyn till miljöskydd och miljöförvaltning.

Samhället blir allt mer oroad över hållbarhet och miljöskydd, och följaktligen större antalet företag som har erkänt behovet av effektiv intern och vision på miljön. Företag, organisationer och institutioner måste följa dessa normer, eftersom den inhemska produktionen, gällande lagstiftning och den allmänna opinionen.... [-]


Magister i Digital Pharmaceutical Marketing

Online Heltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Lyssna på läkemedelsmarknadsföring och digitala medier med denna onlinemästare. Dubbel examen från Universidad Camilo José Cela och från IMF . [+]

Läkemedelsindustrin och apoteket utvecklas i en komplex och extremt reglerad miljö. Utredningen av nya droger är dyr och tar tid. Dessutom är användningen av livstiden för varumärkena inom sektorn av avgörande betydelse. Det är därför som marknadsförare inom sektorn måste vara beredda att möta de utmaningar som uppstår för att framgångarna för de varumärken som de klarar av lyckas. Av denna anledning kommer en utbildning i digital marknadsföring riktad mot läkemedelsmiljön utan tvekan att vara en nyckel till framgång.

Fackmän inom marknadsföring och kommunikation inom läkemedelsindustrin och gemenskapsapoteket måste träna och utveckla sin kompetens inom marknadsföring, branding och digital kommunikation för att veta vilken strategi som bäst passar alla gällande bestämmelser, samtidigt som de kan ansöka och dra nytta av de digitala kommunikationsverktygen anpassade till sina strategiska planer, både produkter, tjänster och företag.... [-]


Magister i kvalitet, hygien och livsmedelssäkerhet

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Mästaren i livsmedelssäkerhet och kvalitet, kan anpassas till den vetenskapliga kunskap inom området mat, dess ständigt skiftande lagstiftning och uppdatera kvalitetsnormer för livsmedelssäkerhet. Studera mästare i livsmedelssäkerheten och kvaliteten på MFI också möjliggör en övergripande strategi för de olika livsmedelsindustrier som finns på marknaden och kunskap om de processer som gäller för dem. [+]

Mästaren i livsmedelssäkerhet och kvalitet, kan anpassas till den vetenskapliga kunskap inom området mat, dess ständigt skiftande lagstiftning och uppdatera kvalitetsnormer för livsmedelssäkerhet. Studera mästare i livsmedelssäkerheten och kvaliteten på MFI också möjliggör en övergripande strategi för de olika livsmedelsindustrier som finns på marknaden och kunskap om de processer som gäller för dem.

Affärsutveckling av livsmedelsindustrin, regler och lagstiftning i Europeiska unionen, gör producenter och leverantörer ansvarar för att tillhandahålla konsumenterna med säkra och hälsosamma livsmedel. I detta sammanhang en alltmer yrkesorganisationer svarande uppstår, att teknisk kvalitet och livsmedelssäkerhet förvaltare och garantera kvaliteten på produkter och processer och därmed nöjda kunder och konsumenter. Figur revisorns livsmedelssäkerhet och kvalitetskontroll som ansvarar för design, utveckling, implementering och systemrevisioner hygien och livsmedelssäkerhet behövs.... [-]


Magister i stora data och business intelligence

Online Heltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

IMF Business School i samarbete med Camilo José Cela University lanserade Master i Business Analytics och Big Data. Programmet syftar till att ge studenterna en överblick över Big Data Technologies och deras användning samt en tillämpad och praktisk utbildning i analytiska tekniker för företag (Business Analytics). IMF är en partner till Association of datatekniker (ATI). Denna Master vänder sig till både nyutexaminerade och erfarna medarbetare som vill fokusera mot nya yrken med anknytning till dataanalys (data analytiker, Data Forskare, Chief Data Officer, Data Engineer ...). Rekommenderade åtkomstprofiler är de relaterade till IKT karriärer med hög kvalitativ komponent och karriär Ekonomi. [+]

Kurs ID: 152.241 pris: 7.800 euro 50% stipendium -> 3,900 euro Räntefri finansiering upp till 12 månader. Rabatt för kontant betalning. Varaktighet: 60 hp Metod: Online Kval erhållits magisterexamen från University Camilo José Cela och Master av MFI Business School Jobb och praktik KRAV:

Universitetsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet

PRESENTATION:

IMF Business School i samarbete med Camilo José Cela University lanserade Master i Business Analytics och Big Data. Programmet syftar till att ge studenterna en överblick över Big Data Technologies och deras användning samt en tillämpad och praktisk utbildning i analytiska tekniker för företag (Business Analytics). IMF är en partner till Association of datatekniker (ATI).... [-]


Master i informationssystem och affärsteknik

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

The Online Master i Business Information Systems and Technology Group och IMF Universidad Camilo José Cela tillåter yrkesverksamma som vill bli en IT-chef, få en grundlig förståelse för förvaltning och administration av avdelningen av informationssystem. [+]

Informationssystem och affärs teknik har blivit en strategisk Poäng Baserat på den kraft och smidighet av informations världen. Så det är inte förvånande att de har blivit en arbetssektor värd nya affärsmöjligheter och är eftertraktade av företag och institutioner.

Enligt en artikel som publicerades i tidningen Expansion kommer cirka 860.000 jobb i sektorn inte täckas i Europa på grund av brist på kvalificerad personal. Detta förklarar att 94% av IT-proffs idag har ett jobb, enligt en studie av utarbetas.

The Online Master i Business Information Systems and Technology Group och IMF Universidad Camilo José Cela tillåter yrkesverksamma som vill bli en IT-chef, få en grundlig förståelse för förvaltning och administration av avdelningen av informationssystem.... [-]


Master i neuro, multipla intelligenser och mindfulness i utbildning för ungdomar och vuxna (från 12 år)

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Programmet är baserat på neuro och neurovetenskap, Mindfulness (MBCT) och multipla intelligenser (MI). I den kommer eleverna utforska den djupa samband mellan dessa discipliner och utveckla kontemplativa verktyg som gör det möjligt för dem att skapa en stor privat praktik tillämpas på kliniska områden, socialt arbete, utbildning, samhälle, företag eller vänder sig till ungdomar i åldern 12 år och vuxna . [+]

Programmet är baserat på neuro och neurovetenskap, Mindfulness (MBCT) och multipla intelligenser (MI). I den kommer eleverna utforska den djupa samband mellan dessa discipliner och utveckla kontemplativa verktyg som gör det möjligt för dem att skapa en stor privat praktik tillämpas på kliniska områden, socialt arbete, utbildning, samhälle, företag eller vänder sig till ungdomar i åldern 12 år och vuxna .

Kursen fokuserar på de tre nyckelområdena neuropedagogy: neuroscience, baserat på multipla intelligenser och mindfulness pedagogik. Den är speciellt utformad med flera fallstudier och specialiserade moduler.

Detta program kan du:

Ge en bred inledande ram för neurovetenskap och neuropedagogy, multipla intelligenser och socialpedagogiska insatser. Att känna bidrag Mindfulness, multipla intelligenser och neurovetenskap, deras empiriska stöd och olika yrkesområden som gäller. Utforska relations gränssnittet mellan neuropedagogy, multipla intelligenser och mindfulness. Integrera strategier baserade på både forskning och omvandlingen av skolor. Att lära sig att göra systemförändringar Neuroplastic där en verklig samordnad ansträngning som krävs: student, lärare, föräldrar, skola och samhälle. Genom att känna till multipla intelligenser och insatsområden; fördelar och utmaningar med att använda multipla intelligenser i den pedagogiska, terapeutiska, familjen och samhället. Utföra grundläggande personliga och gruppanalys i multipla intelligenser. ... [-]

Master i neuropsykologi multipla intelligenser och mindfulness i början av utbildning och barn (under 11 år)

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Programmet är baserat på neuro och neurovetenskap, Mindfulness (MBCT) och multipla intelligenser (MI). I den kommer eleverna utforska den djupa samband mellan dessa discipliner och kontemplativ utveckla verktyg som gör det möjligt för dem att skapa en bred publik, företag eller privat praktik tillämpas på kliniska områden, socialt arbete, utbildning, med fokus på barn och tidig barndom. [+]

Programmet är baserat på neuro och neurovetenskap, Mindfulness (MBCT) och multipla intelligenser (MI). I den kommer eleverna utforska den djupa samband mellan dessa discipliner och kontemplativ utveckla verktyg som gör det möjligt för dem att skapa en bred publik, företag eller privat praktik tillämpas på kliniska områden, socialt arbete, utbildning, med fokus på barn och tidig barndom.

Kursen fokuserar på de tre nyckelområdena neuropedagogy: neuroscience, baserat på multipla intelligenser och mindfulness pedagogik. Den är speciellt utformad med flera fallstudier och specialiserade moduler.

Detta program kan du:

Ge en bred inledande ram för neurovetenskap och neuropedagogy, multipla intelligenser och socialpedagogiska insatser. Att känna bidrag Mindfulness, multipla intelligenser och neurovetenskap, deras empiriska stöd och olika yrkesområden som gäller. Utforska relations gränssnittet mellan neuropedagogy, multipla intelligenser och mindfulness. Integrera strategier baserade på både forskning och omvandlingen av skolor. Att lära sig att göra systemförändringar Neuroplastic där en verklig samordnad ansträngning som krävs: student, lärare, föräldrar, skola och samhälle. Genom att känna till multipla intelligenser och insatsområden; fördelar och utmaningar med att använda multipla intelligenser i den pedagogiska, terapeutiska, familjen och samhället. Utföra grundläggande personliga och gruppanalys i multipla intelligenser. ... [-]

Master i Occupational Risk Prevention (PRL)

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

IMF Business School , i samarbete med Universidad Camilo José Cela, lanserar online-mästaren i förebyggande av yrkesrisker. Huvudsyftet med detta program är att dina elever kan delta i förebyggande beteende hos ditt företag. [+]

Pris: 4000 euro Stipendium på 55% à1 800 euroFinansiering utan ränta upp till 12 månader. Rabatt för kontantbetalning.Varaktighet: 60 hpMetodik: OnlineKvalificering erhållen: Magisterexamen från Camilo José Cela University och magisterexamen från IMF Business SchoolJobb och praktikutbyteKRAV:

universitetsexamen

PRESENTATION:

IMF Business School , i samarbete med Universidad Camilo José Cela, lanserar online-mästaren i förebyggande av yrkesrisker. Huvudsyftet med detta program är att dina elever kan delta i förebyggande beteende hos ditt företag.

Den här mästaren uppfyller kraven i gällande lagstiftning för att utföra funktionerna på den högre nivån för att förebygga yrkesskydd. IMF Business School är ledande inom utbildning inom PRL, med mer än 15 års erfarenhet och 15 000 studenter, och tilldelades PREVER-priset.... [-]


Master i projektledning och management - Projektledning

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Denna mästare är inriktad på mellanhantering, projektledare och chefer, som är intresserade av att fördjupa de senaste metoderna, systemen och verktygen för projektledning. [+]

Pris: 8 200 euro 65% stipendium - 2.730 euroFinansiering utan ränta upp till 12 månader. Rabatt för kontantbetalning.Varaktighet: 60 hpMetodik: OnlineKvalificering erhållen: Magisterexamen från Camilo José Cela University och magisterexamen från IMF Business SchoolJobb och praktikutbyteKRAV:

Universitetsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet

PRESENTATION:

IMF Business School och Camilo José Cela University startar master i projektledning och management, vars syfte är att studenten ska förvärva all kunskap i projektledning enligt PMI-standarden. IMF är en sponsor av Madrid-kapitlet i Project Management Institute (PMI).

Denna mästare är inriktad på mellanhantering, projektledare och chefer, som är intresserade av att fördjupa de senaste metoderna, systemen och verktygen för projektledning.... [-]


Master i rådgivning och systemrevision kvalitet och kompetens

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Med vår Master i Total Quality Management och Excellence MFI kan du delta, från kvalitetsavdelning som konsult eller från andra operativa och funktionella avdelningar i genomförandet och förvaltningen av ISO 9001 eller EFQM. Dessutom kommer du att kunna agera som revisor och att delta i utarbetandet och underhållet av dokumentsystem Calidad.Al slutet av kursen kommer att uppnå tre titlar: University of UCJC, IMF BS och Acreditativo officiella Diploma Basic EFQM Assessor. [+]

Med vår Master i Total Quality Management och Excellence MFI kan du delta, från kvalitetsavdelning som konsult eller från andra operativa och funktionella avdelningar i genomförandet och förvaltningen av ISO 9001 eller EFQM. Dessutom kommer du att kunna agera som revisor och att delta i utarbetandet och underhållet av dokumentsystem Calidad.Al slutet av kursen kommer att uppnå tre titlar: University of UCJC, IMF BS och Acreditativo officiella Diploma Basic EFQM Assessor.

De olika ämnena i kursen undervisas av yrkesverksamma med omfattande erfarenhet av modeller EFQM och ISO 9001, är det i högsta grad praktisk och inriktad på tillämpning i företaget och organisationer. Programmet omfattar 10 kompletta moduler som täcker alla aspekter av företagsledning och (ledning, strategi, resurser, kundhantering, ständiga förbättringar, indikatorer, CSR och integrerat ledningssystem) system.... [-]


Master i överensstämmelse

Online Deltid Öppen antagning Spanien Madrid

Denna mästare är inriktad på både högskoleexamen och yrkesverksamma som vill utbildas inom sektorn för regleringsöverensstämmelse, och som vill arbeta som Compliance Officer, en profil som är mycket efterfrågad av företagen. [+]

Pris: 9 400 euro 65% stipendium - 2.730 euroFinansiering utan ränta upp till 12 månader. Rabatt för kontantbetalning.Varaktighet: 60 hpMetodik: OnlineKvalificering erhållen: Magisterexamen från Camilo José Cela University och magisterexamen från IMF Business SchoolJobb och praktikutbyteKRAV:

Universitetsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet

PRESENTATION:

Den nuvarande tekniska revolutionen har lett till att företagen känner till den nya rättsliga ramen som de står inför i förhållande till juridiska personers straffrättsliga ansvar. Av denna anledning lanserar IMF Business School och Camilo José Cela University den nya Master in Complience, vars syfte är att fullt ut utbilda yrkesverksamma som vill bli ComplianceOfficers.... [-]


Masters i Cyber ​​(online)

Online Deltid Öppen antagning Spanien Madrid

Under de senaste åren har antalet företag som beslutat att investera i skydd mot cyberattacker har ökat med 33%. En färsk rapport från Europeiska unionen planerar att skapa nästan en miljon arbetstillfällen i samband med cyber 2020. Och 2015 cyber har identifierats vid World Economic Forum som en av de största riskerna i världsekonomin. Med tanke på den ökande efterfrågan på kunnig personal, IMF Business School, Deloitte och University Camilo Jose Cela, har utvecklat denna Master i Cyber, som lyckas tillgodose behoven hos aktörerna, väljer en online högre utbildning med lätthet av att göra det var som helst. Det är den enda helt online mästare marknaden 60 hp och stöds av en universitet [+]

Under de senaste åren har antalet företag som beslutat att investera i skydd mot cyberattacker har ökat med 33%. En färsk rapport från Europeiska unionen planerar att skapa nästan en miljon arbetstillfällen i samband med cyber 2020. Och 2015 cyber har identifierats vid World Economic Forum som en av de största riskerna i världsekonomin.

Med tanke på den ökande efterfrågan på kunnig personal, IMF Business School, Deloitte och University Camilo Jose Cela, har utvecklat denna Master i Cyber, som lyckas tillgodose behoven hos aktörerna, väljer en online högre utbildning med lätthet av att göra det var som helst. Det är den enda helt online mästare marknaden 60 hp och stöds av en University Dessutom kommer de bästa studenterna väljas av Deloitte att utföra CyberSOC praktik på Deloitte, med höga hastigheter av att gå Deloitte efter färdigställandet.... [-]


Masters i ekonomiavdelningen

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Få ut mesta möjliga nytta för företaget, lära sig att uppnå maximal effektivitet i finansiell förvaltning och redovisning av bolaget, genom redovisnings- och registrera data för senare analys. [+]

Denna Master kan du:

Kan analysera ett företag genom sina finansiella rapporter. Genom att känna till redovisning informationssystem. Handtag med lätthet står analytiska verktyg för att göra de bästa besluten för företaget. Framgångsrikt behärska metod för att analysera alla typer av investeringar och fatta de bästa besluten. Analysera de viktigaste utvecklingen av General Accounting Plan: Rapport över förändringar i eget kapital (ECPN) och kassaflödesanalys (EFE). Använd ledningens kontroll för att förbättra företagsledning. Ge de kunskaper och färdigheter som krävs för att hantera mänskliga resurser för den framtida utvecklingen av organisationen. Effektivt hantera rapporteringsprocessen och effekterna av detta. Att känna de olika systemen för kundrelationer och dess genomförande i nuvarande modeller. ... [-]

Masters i förnybar energi

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

Befälhavaren på förnybara energikällor IMF, syftar till att utbilda personal med den kunskap och tekniker för att utveckla och genomföra förnybar energi i olika områden: administration, företag eller energibranschen. [+]

Området förnybar energi framåt med en otrolig hastighet, och än idag, det första valet i elproduktion i världen. Vi lever i en idealisk plats för att studera en mästare i förnybara energikällor (RES) situation. Förra året investeringar i förnybar energi i världen för andra året översteg investeringarna i traditionella energikällor.

Den nuvarande ramen energi innebär behovet av specialiserade utbildad tekniker med kompetens inom energimiljön. Experter som behärskar situationen för energikällor och typer av förnybar energi (vindkraft, solenergi, solceller, termisk, mini vattenkraft, biomassa ...), finansieringslinjer, energieffektivitet, och allt som hör till en värld av förnybar energi.... [-]


Masters i trafiken, mobilitet och trafiksäkerhet

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Denna Master of MFI i samarbete med University Camilo Jose Cela ger kompetens att utforma trafiksäkerhetssystem som gör det möjligt att erhålla ISO 39001 certifieringar, och andra som finns på marknaden, och främja en hållbar rörlighet i sina prestanda miljöer [+]

Världshälsoorganisationen (WHO) identifierar 2030 följdtillstånd skador och olyckor som en ledande global börda faktorer som påverkar hälsa och säkerhet för befolkningen. För närvarande, trafikolyckor per år orsakar mer än 1,3 miljoner dödsfall och mellan 25 och 52 miljoner allvarliga skador.

WHO har främjat Decade of trafiksäkerhet globalt. Stora offentliga organ och affärs introducerar nya modeller för förvaltning och trafiksystem, mobilitet och trafiksäkerhet för att minska riskerna för olyckor och optimera deras rörlighet resurser. Dessa ansträngningar lyckas minska trafikolyckor och dessutom generera ekonomiskt värde och minskade kostnader i balansräkningen. ... [-]


MSc i internationell handel

Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

Förbättra din karriär med Master i internationell handel och är specialiserade på föränderlig och dynamisk internationell miljö, ledningskompetens bildar dig i kontorsutrustning och effektiv hantering av en internationell strategisk plan som bygger på teknisk kompetens. [+]

59 procent av de stora exportföretagen och 72% av internationellt verksamma små och medelstora sysselsättningen ökade kraftigt under de senaste 4 åren. Dessutom, historiskt sett har motstått bättre effekterna av olika kriser. Den genomsnittliga lönen i dessa företag har också tenderat att förbättra mer än de andra företagen. Det har också verifierats större yrkesmässig befordran av arbetstagare som deltar i dessa processer. Av alla dessa skäl specialisering i internationell handel är ett mervärde för de flesta yrkesverksamma.

På grund av den ökande efterfrågan på kunnig personal, IMF Business School och Camilo Jose Cela University, har utvecklat denna Master i internationell handel, väljer en online högre utbildning som kan göras var som helst och enkelt. Det kan göras helt online eller blandad form och har en löptid på 60 hp. ... [-]


Máster en innovación y marketing turístico digital

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

IMF Business School y el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), en colaboración con la Universidad Camilo José Cela, ponen en marcha el Máster en Innovación y Marketing Turístico Digital. El objetivo de este máster que sus alumnos se preparen para transformación digital del sector, incorporando las nuevas tecnologías a sus empresas o proyectos. IMF es miembro de Afiliado a la Organización Mundial del Turismo (OMT), así como colaborador de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT). [+]

ID de curso: 151967 Precio: 7.800 euros Beca del 65% -> 2.730 euros Financiación sin intereses hasta en 12 meses. Descuento por pago al contado. Duración: 60 ECTS Metodología: Online Titulación que se obtiene: Máster por la Universidad Camilo José Cela, Máster por IMF Business School y Diploma por el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH) Bolsa de Empleo y Prácticas Requisitos

Titulación Universitaria o experiencia profesional equivalente

Presentación

IMF Business School y el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), en colaboración con la Universidad Camilo José Cela, ponen en marcha el Máster en Innovación y Marketing Turístico Digital. El objetivo de este máster que sus alumnos se preparen para transformación digital del sector, incorporando las nuevas tecnologías a sus empresas o proyectos. IMF es miembro de Afiliado a la Organización Mundial del Turismo (OMT), así como colaborador de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT).... [-]


Officiell masterexamen i Occupational Risk Prevention (PRL)

Online Deltid 1 år Öppen antagning Spanien Madrid

Denna mästare har bland sina mål förvärv av bland annat följande kompetenser: Att veta inom rättsområdet och det normativa ramverket för förebyggande av arbetsrisker. [+]

Längd: 1 årSlutpris: 3.000 euro 10% stipendium 2.700 euroModality: OnlineKrav: Officiell universitetsbevis utfärdad av en institution inom Europeiska högre utbildningsområdet (EHEA).Kvalificering erhållen: Officiell magisterexamen från Universitetet i MellanösternAnställning och praktik

MÅL:

Denna mästare har bland sina mål förvärv av bland annat följande kompetenser:

Att veta inom det rättsliga området och det normativa ramverket för förebyggande av arbetsrisker.Träna för att utvärdera riskerna som kan orsaka olyckor på jobbet, tillämpa tekniker för att identifiera riskerna, utvärdera dem och planera förebyggande verksamhet och tidigare analysera riskfaktorerna.Kunna planera och genomföra säkerhetsinspektioner och olycksutredning.Anta korrigerande och förebyggande åtgärder mot avvikelser från de fastställda kriterierna.Kunna rekommendera säkra beteenden och övervaka de villkor som arbetsplatser i allmänhet måste uppfylla.Träna för att offentligt presentera rapporter och förebyggande mönster med tydlighet och noggrannhet.... [-]

Officiell mastergrad i hälsostyrning och ledning

Online Deltid 1 år Öppen antagning Spanien Madrid

Huvudmålen för denna magisterexamen riktar sig till studenter: Känn hälso- och sjukvårdens politiska, sociala, juridiska, ekonomiska och organisatoriska struktur. [+]

Längd: 1 årSlutpris: 4 000 euro Stipendium på 10% 3 600 euroModality: OnlineKrav: Officiell universitetsbevis utfärdad av en institution inom Europeiska högre utbildningsområdet (EHEA).Kvalificering erhållen: Officiell magisterexamen från Universitetet i MellanösternAnställning och praktik

MÅL:

Huvudmålen för denna magisterexamen riktar sig till sina studenter:

Känn hälso- och sjukvårdens politiska, sociala, juridiska, ekonomiska och organisatoriska struktur.Förstå och veta hur man tillämpar hälsoplaneringstekniker.Kunna utveckla den individuella kompetensen hos ledningen i multidisciplinära kliniska team.Utveckla tekniker relaterade till People Management inom hälsohantering.Förstå och veta hur man tillämpar korrekt användning av informationssystem för analys och lösning av problem i klinisk ledning.Identifiera och tillämpa teorier och modeller om hur sanitära system är organiserade och hur de fungerar.Veta hur man effektivt kan kommunicera slutsatser och kunskaper till både specialiserade och icke-specialiserade publikationer inom hälsa och klinisk ledning.... [-]

OFFICIELL MASTER I ARBETSRISKFÖRHÄLLANDE (PRL) OCH KOMPLIANCE OFFICER

Online Heltid Deltid 10 månader Öppen antagning Spanien Madrid + 1 fler

IMF akademiska institution och Camilo José Cela University presenterar den officiella magisterexamen i yrkesriskprevention. Detta program, undervisat genom Cela Open Institute (COI), gör det möjligt att få en officiell examen i de tre specialiteterna: Säkerhet på jobbet; Industriell hygien; Ergonomi och tillämpad psykosociologi. Det gör det också möjligt att erhålla internrevisorsintyg i Hälso- och säkerhetshanteringssystem enligt OHSAS 18001: 2007 från TÜV Rheinland. [+]

Varaktighet: 1 och en halv Studiepoäng: 90 hpPris: 3 960 euroStipendium: 25%

Slutpris: 2.970 euro

Stipendier och studiehjälpprogram

Modality: Online

Krav: Officiell universitetsutbildning

Kvalificering erhållen: Officiell magisterexamen från Nebrija University

Anställning och praktik

MÅL:

Studenter som framgångsrikt skickar detta program:

• De kommer att kunna tillämpa koncept, principer, grundprinciper och tekniker för förebyggande av arbetsrisker.

• De kommer att kunna göra bedömningar och skriva rapporter om förebyggande aktiviteter som ska utvecklas.

• De kommer att vara kvalificerade att offentligt presentera rapporter och förebyggande mönster med tydlighet och noggrannhet.... [-]


Videoklipp

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Kontakt
Besöksadress
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Besöksadress
Valencia, Valencian Community, ES
Besöksadress
Seville, Andalusia, ES
Besöksadress
Bilbao, Basque Country, ES