GBSB Global Business School - Online programs

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

GBSB Global Business School är den första handelsskolan i Spanien med fokus på världen. Handelshögskolan har rankats som nummer 1 i Europa i Guide to Sustainability Schools och har erkänts som en ledare inom global utbildning av Newsweek Magazine i december 2012. GBSB Global Business School (GBSB Global) är en utbildningsorganisation skapad för att utmana nya ekonomiska omständigheter och förändrade tider. GBSB Global har varit den enda forskarskolan i Spanien som blev inbjuden att delta i International Business Ethics Case Competition i Kalifornien, tillsammans med universitet som Oxford, INSEAD, University of California - Irvine, etc, där dess studenter blev finalister och vann första plats i tävlingen, och därmed uppnå internationellt erkännande av kvaliteten på utbildning som tillhandahålls vid GBSB Global Business School.

GBSB Global Business School erbjuder affärsprogram som uppmuntrar, vårdar och utvecklar den innovativa potential som våra studenter har. GBSB Global Business School är en utbildningsinstitution som firar mångfald på varje nivå i inlärningsprocessen genom inkludering, empati och internationalism. GBSB Global Business School är en plats där studenter kan växa både professionellt och personligt, skaffa ny kunskap och färdigheter, utveckla sitt nätverk och främja sin kulturella och emotionella intelligens. Att studera på GBSB Global är en livsförändrande upplevelse. www.masterstudies.com

GBSB Global Core Values

 • Global Diversity | Studenter från 85 länder och fakultet från 20 länder
 • Fokus på innovation | Från undervisningsmetoder, kursplaner och workshops till fullt digitaliserad utbildningsmiljö handlar det om innovation och utmanande status quo
 • Anställbarhets- och karriärutvecklingsmöjligheter | Praktisk kunskap och färdigheter, karriärrådgivning och individuella coachningssessioner

Erkänd som en global MBA-nivå 1-ranking och # 11 Online MBA i CEO Magazine

Varför GBSB Global?

 • Den enda handelshögskolan i Spanien med internationell ackreditering från ASIC
 • Ackrediterad av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP), USA
 • Officiell Microsoft Showcase School
 • Officiell ledamot av Europeiska rådet för företagsutbildning (ECBE)
 • Den första och enda officiella Microsoft-skolan i Spanien, ackrediterad av Microsoft som ledande inom digital utbildning, ger studenterna den mest avancerade inlärningsupplevelsen från dag ett
 • Den enda handelsskolan i Barcelona och Madrid med status som ACCA Computer Based Examination Center och har status som Silver Learning Partner
 • Inspelad som en av de bästa affärsskolorna i Europa av MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Repetitiv vinnare av International Business Ethics Case Competition, USA
 • Erkänd som ledare inom global utbildning av Newsweek Magazine
 • Rankat nr 1 i Europa i handboken för hållbarhetsskolor

GBSB Global Business School är erkänd som en av de mest innovativa handelshögskolorna i Europa där läroplanen återspeglar den nuvarande efterfrågan på marknaden. Det är också den enda handelshögskolan i Spanien som undervisar i regionala studier som ”Att göra affärer i Afrika”, ”Att göra affärer i Latinamerika”, etc. Studentkroppen är mycket internationell och representerar mer än 85 olika nationaliteter. Skolan har strategiska partners i USA, Storbritannien och Schweiz som garanterar flexibel student- och fakultetsrörelse.

GBSB Global Business School är ackrediterat av ackrediteringstjänsten för internationella skolor, högskolor och universitet (ASIC) - erkänd av Storbritanniens hemmakontor och godkänd av Ofsted, Council for Higher Education Accreditation. GBSB Global är medlem i Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP), USA. GBSB Global har erkänts av Microsoft 2017 som den första och enda officiella Microsoft Showcase-skolan i Spanien. GBSB Global har gjort enastående framsteg i den digitala klassrumsupplevelsen, förvandlat elevernas inlärningsmiljö och ge dem möjlighet att gå långt. I november 2013 erbjöds GBSB Global Business School att bli en officiell akademisk partner för Europeiska kommissionen under European Development Days, ett främsta forum för världspolitik och utveckling. Återigen var det den enda handelshögskolan från Spanien som har uppnått denna merit tillsammans med 20 av de bästa universiteten från hela världen.

Studier på GBSB Global erbjuder:

 • Unika industriella besök hos multinationella företag inom ditt studierikt
 • Microsoft 365 Education erbjuder en enastående digital undervisningsmiljö
 • Studie av ytterligare främmande språk
 • Karriärutveckling och rådgivning och praktikerbjudanden över hela världen
 • Tillgång till universitetskonsultföretag för att starta ditt företag
 • Europeiska magisterexamen med 60 högskolepoäng erkänd av Bolognaprocessen för högre utbildning
 • Möten med chefer från olika företag som kommer till skolan som gästtalare
 • Lektioner med professorer med omfattande arbetslivserfarenhet
 • Globala studieturer till FN, Världshandelsorganisationen och andra viktiga organisationer med möjlighet att säkra praktikplatser
 • En innovativ pedagogisk strategi som betonar praktisk kunskap

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School tilldelades Global Business Accreditation från ACBSP

Vi är stolta över att kunna dela med er att den 28 maj 2020 godkände ackrediteringsrådet för affärsskolor och program (ACBSP) GBSB Global en global affärsakkreditering av sina affärsprogram. GBSB Global Business School är hedrad och stolt över att vara en del av samhället med institutioner som erbjuder ledande affärsutbildning runt om i världen.

ACBSP är en ledande ackrediteringsförening för företagsutbildning och ett av de mest erkända namnen inom högre utbildning i hela världen - det ackrediterar för närvarande affärsprogram på nästan 1 200 campus i 63 länder och är känt för att ha de högsta standarderna för högsta kvalitet inom ackreditering.

ACBSP-ackreditering utvärderar aspekter av ledarskap, strategisk planering, relationer med intressenter, kvalitet på akademiska program, fakultetsbevis och utbildningsstöd. ACBSP-ackreditering intygar att undervisnings- och inlärningsprocesserna inom affärsprogrammen som erbjuds genom GBSB Global Business School uppfyller de utbildningsstandarder som fastställts av ACBSP.

ACBSP-ackrediteringsfördelar för blivande studenter

Ackrediteringen från ACBSP fungerar som ett testament för alla blivande studenter som vill ansöka om att studera vid GBSB Global Business School. Med det kan alla blivande GBSB Global-studenter vara säkra på att skolan själv och alla dess utbildningsprogram har noggrant beaktats och utvärderats på olika kategorier.

GBSB Global har erkänts för att ge sina studenter ett högt kvalificerat fakultetsorgan , en stark akademisk läroplan och olika utbildningssamarbete med andra institutioner. GBSB Global har också utvärderats för att ha ett starkt utbildningssystem under hela affärsstudierna och utöver examen.

ACBSP-ackrediteringsfördelar för GBSB Global Students & Alumni

 • Enklare kreditöverföring: ACBSP-ackreditering underlättar processen för att överföra intjänade examen. Eftersom dessa högskolepoäng ofta accepteras av andra institutioner, är det enklare för GBSB Global-studenter och studenter att lära sig avancerade examina eller andra kurser att överföra dem senare.
 • Anställningsmöjligheter: ACBSP-ackrediteringsstandarderna är mycket värdefulla för arbetsgivare, tillståndsorgan och tillsynsmyndigheter. Studier på GBSB Global öppnar nyhetsdörrar och professionella möjligheter runt om i världen. Examen och examen från en ACBSP-godkänd institution gör det lättare att hitta anställning efter avslutad studier.
 • Medlemskap och anslutning: ACBSP-erkända handelshögskolor ingår i ett globalt utbildningsnätverk. Detta nätverk ger GBSB Global-studenter och studenter tillgång till olika forsknings- och utbytesprogram samt kulturella anrikningsmöjligheter.

Platser

Spain Online

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179
Barcelona

08011 Spain Online, Spanien

Barcelona

Address
Carrer d'Aragó,179
08011 Barcelona, Katalonien, Spanien

madrid

Address
28039 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium