EUSchool European School of Leadership

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför välja EUschool?

Om du letar efter en träning, flexibel, online, men med levande virtuella klasser, med möjlighet till en internationell ansikte-till-vecka-vecka, med personlig uppföljning som ingår i en utvald grupp av professionella med internationellt ursprung, med praktisk och omedelbar applikationsträning i din professionell prestanda, undervisad av erkända experter och med ett bra förhållande med kvalitet med pris, är EUschool ditt val.118766_ImagenEUschool.jpg

Vem vi är

Vi är ett team av professionella med en lång karriär med passion för utbildning med ett tydligt kall för att överföra vår erfarenhet och praktisk kunskap till andra yrkesverksamma som är intresserade av att förvärva förmågan att leda och leda ansvar i sina företag för att främja sig professionellt. eller utveckla din egen affärsidé. Vårt motto är: "Utbildning från professionell till professionell" .

European School of Leadership

EUSchool, är en Business School, med säte i Madrid, vars mål är att erbjuda internationell utbildning av hög kvalitet till överkomliga priser. Våra studenter väljer oss eftersom de har:

  • Utmärkt kvalitetsrelation med priset .
  • Små grupper med en mycket personlig uppföljning.
  • Ett team av högkända professorer i deras professionella prestanda.
  • Helt praktisk träning, omedelbar tillämpning i sina yrken.
  • Blended learning mode, kombinerat med avståndsklasser med en kort ansikte-till-ansikte i Madrid (1 eller 2 veckor).
  • Internationella yrkesgrupper som är berikade i sin träningsprocess.

118589_fondo-2.png

plats

De två kontor i Euschool ligger i distriktet Salamanca, som anses vara det mest exklusiva området i staden, och några meter från Castellana, Madrids största finansdistrikt, nära Santiago Bernabéu-stadion.

faciliteter

EUSchool, har bekväma och funktionella faciliteter, med betoning på konditionering i klassrum där man lär sig ansikte mot ansikte.

Lärare

Den mest värdefulla tillgången som EUSchool har är sitt team av tränare, med en lång yrkes karriär. Utvalda med stor noggrannhet, deras vistelse i skolan är föremål för utmärkta resultat i den tillfredsställelseundersökning som studenterna svarar på.

värden

Vid EUSchool bildar vi först och främst en familj där vi växer professionellt, men också personligen. Vi skapar mycket nära band mellan alla medlemmar och vi kommunicerar och hjälper varandra ständigt.

Platser

madrid

Address
C/ Diego de León, Nº, 47 / Av. Brasil, Nº, 6
28006 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium