Läs den officiella beskrivningen

ESCP Europe grundades 1819 och har producerat generationer av ledare och företagare. Med sina sex urbana campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Turin och Warszawa gör ESCP Europe verkliga europeiska identitet det möjligt att erbjuda en unik mångkulturell utbildningsstil inom affärsområdet och en global syn i internationella managementfrågor. Varje år välkomnar ESCP Europe över 6 000 studenter och 5 000 chefer från mer än 120 olika länder, vilket ger dem ett omfattande utbud av ledningskurser och specialiserade program (kandidatexamen, master, Executive MBA, PhD och Executive Education). ESCP Europe ingår bland bara 1% av handelshögskolorna i världen som har Triple Crown Accreditation (AACSB, AMBA och EQUIS). www.escpeurope.eu - Följ oss på Twitter @ESCPeurope

Nyckelfakta

 • 6 campus: Berlin, London, Madrid,
  Paris, Torino och Warszawa
 • 130 akademiska allianser i Europa och världen
 • Triple ackreditering: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Regelbundet rankad bland världens bästa handelshögskolor
 • Europeisk styrning som representerar skolans djupa europeiska identitet

Historia

Även om varumärket ESCP Europe utvecklades under nästan 200 års historia, var det alltid lojalt för sina första tre bokstäver. Från 1819 under namnet École Spéciale de Commerce et d'Industrie, och kort efter bytt namn till École Supérieure de Commerce , utvecklades den till ESCP femtio år senare 1869. Efter sammanslagning med sin systerskola, European School of Management (EAP), i 1999 kallades skolan ESCP-EAP för ungefär ett decennium. Slutligen blev skolans namn 2009 till ESCP Europe , vilket uttryckligen hänvisade till sitt europeiska arv och positionering.

Den internationella omfattningen av ESCP Europe har varit synlig sedan sin tidiga ålder. Redan klassificerade 1824 klassen 30% av internationella studenter med 15 olika nationaliteter, bland annat sju spanska, fem brasilianer, fem holländare, fyra tyskar och två amerikaner.

Språkutbildning var en väsentlig del av sin första läroplan, som förutom fransk grammatik även innehöll kurser på engelska, tyska och spanska. Från och med 1825 lärdes totalt tio språk på ESCP Europe och studenterna fick studera minst tre av dem.
Omkring ett och ett halvt århundraden senare var ESCP Europe återigen en pionjär genom att skapa en universitets handelsskola. För att svara på skolans europeiska samtal öppnades campus i Tyskland och i Förenade kungariket 1973, följt av Spanien 1988, Italien 2004 och Warszawa 2015. I en globaliserad världs ambition är ambitionen av ESCP Europe idag är att utbilda verkliga europeiska chefer genom att främja sambandet mellan humanistiska värderingar och ledarskapsutbildning. ESCP Europe blir en verklig europeisk skola öppen för världen.

21st Century Highlights

 • 2001: Masterprogrammet i ESCP Europe valideras av City University London, vilket ger studenterna möjlighet att erhålla en europeisk MSc i Management.
 • 2002: ESCP Europe är ackrediterat av föreningen till Advokatkollegiet för Business (AACSB), vilket gör det till en av de första handelshögskolorna med Triple Crown-ackreditering: AACSB, EQUIS och AMBA.
 • 2004: En femte campus i Torino, Italien grundades. Master i Management studenter kan få den italienska graden Laurea Magistrale, validerad av universitetet i Torino.
 • 2005: Skolan inviger sin Londons campus efter att ha flyttat från Oxford. ESCP Europe nu urbana campus i fem stora europeiska städer: Paris, London, Berlin, Madrid och Torino.
 • 2007: Master of Management-programmet är erkänt av Carlos III University of Madrid och studenter kan få den spanska examen Master Europeo en Administración och Dirección de Empresas. ESCP Europe kan tilldela en nationell examen i vart och ett av sina fem implantationsland.
 • 2015: Skolan etablerar sin sjätte europeiska campus via en strategisk allians med Warszawasbaserade Kozminski University, den enda handelshögskolan i Central- och Östeuropa med tredubbla ackreditering (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Paris Campus sträcker sig till Montparnasse distriktet (Paris vänstra banken), utvecklar Executive Education aktiviteter och stöder skolans utveckling och tillväxt.
 • 2018: ESCP Europe Business School blir autonom från det regionala handelskammaren Paris Île-de-France, som nu är skolans majoritetsaktieägare.

Uppdrag

" ESCP Europe uppgift är att inspirera och utbilda morgondagens affärsledare."

Vår övertygelse är att morgondagens företagsledare måste vara internationella, digitala och interkulturellt effektiva. Vårt synsätt på utbildning och organisationsstruktur återspeglar detta, med starka internationella program som levereras av en integrerad (pan-europeisk) fakultet över universiteten på alla Europas huvudmarknader.

Vi främjar detta uppdrag genom vårt unika tillvägagångssätt för internationell ledarskapsutbildning och forskning, vilket främjar gränsöverskridande erfarenhet, samarbete och lärande inom ramen för en paneuropeisk ram.

Under 2015 formaliserade skolan ett unikt synsätt och perspektiv under C4B-akronyn: Kulturer för (4) Business . Detta fortsätter att styra vårt arbete och är nu inbyggt i en ny strategisk plan för perioden 2018-2022.

Vår vision

(Vad och var vi vill vara år 2022)

"I 2022 kommer ESCP Europe att erkännas världen över som den ledande europeiska handelshögskolan för internationellt fokuserad managementutbildning.
Vår vision innebär
 • producera och sprida världsklass forskning i internationell / jämförande förvaltning som bildar hur organisationer och ledare tänker och uppför sig;
 • producerar kulturellt och digitalt smarta akademiker utrustade för att forma och ansluta morgondagens näringsliv;
 • engagera sig meningsfullt med företag, alumner och regeringar för att främja framsteg i internationell förvaltningspraxis och interkulturella relationer
 • utnyttja mångfalden i alla dess former som en källa till innovation, styrka och ledarskap
Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Franska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

ESCP Europe

Executive Master of International Business (EMIB) är ett online-program bestående av 14 ledarskap och ledarskaps kurser. Dessa kommer att utrusta dig med de färdigheter s ... [+]

Bli en del av International Business Elite100% online metodik.ESCP Europe DiplomaDe bästa läroprogrammen på 6 ESCP Europe Campuses.Helt fokuserad på lärande på arbetsplatsen med högsta kvalitet e-learning multimedia.HTML5-innehåll tillgängligt med flera enheter åtkomst via datorer, tabletter och smartphones.

Executive Master of International Business (EMIB) är ett online-program bestående av 14 ledarskap och ledarskaps kurser. Dessa kommer att utrusta dig med de färdigheter som behövs för de många strategiska områdena för ett företag som handlar på internationella marknader.

Vi kommer att träna dig som professionell och ge dig de bästa verktygen för företagsanalys. På ett praktiskt sätt lär du dig alla färdigheter som krävs för förvaltning och administration av ett internationellt orienterat företag. Förvärva kompetens och tekniker som krävs för kommunikation, förvaltning och förhandlingar i en global miljö.... [-]

Spanien Spain Online
Januari 2020
Engelska
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
ESCP Europe

Executive Master i International Business (EMIB) är ett online-program som omfattar 14 kurser i ledning och ledarskapsprojekt i slutet av Master. Dessa kurser ger dig den ... [+]

Executive Master i International Business (EMIB) är ett online-program som omfattar 14 kurser i ledning och ledarskapsprojekt i slutet av Master. Dessa kurser ger dig den kompetens som krävs på de många strategiska områdena i ett företag som är verksamt på internationella marknader.

KOMMA I INTERNATIONELL HANDEL ELITE

Metodik 100% online väljer språket i varje kurs (engelska / franska)ESCP Europe Utbildning och Nätverk: Totalt 60 högskolepoängDe bästa klassrumsundervisningsprogrammen på 6 ESCP Europe campusHelt fokuserad på lärande på arbetsplatsen med kvalitets multimedia e-learningHTML5-innehåll tillgängligt med flera enheter via PC, tabletter och smartphones... [-]
Spanien Spain Online
Januari 2020
Franska
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska

Executive Master in International Business #testimonials

Address
c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain
madrid, Madrid-regionen, Spanien