ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Business and Management School

ENyD Business and Management School är en utbildningsinstitution specialiserad på forskarutbildning, vars huvudmål är att underlätta förvärvet av de nyckelkompetenser som krävs av professionella profiler genom en 100% praktisk metod som är tillämplig på arbetsmiljön från första dagen.

I nästan 20 års erfarenhet har dess över 40 000 studenter från 50 olika nationaliteter beslutat att lita på den pedagogiska modellen för ENyD, godkänd av Europeiska universitetet Miguel de Cervantes. Bland hans studieområden är: företagsledning, digital marknadsföring, redovisning och ekonomi, affärsrådgivning, företagsledning, big data eller talangshantering, att kunna välja mellan olika utbildningsnivåer, såsom specialisering universitetskurser, magisterexamen eller den officiella MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

ENyD Business and Management School har online-utbildning, vilket gör det möjligt för studenten en större kompatibilitet mellan deras akademiska och arbetsliv; gå till virtuella klasser, få tillgång till 100% uppdaterade manualer, lösa interaktiva övningar, etc. Räknar med detta med hjälp av specialiserade handledare och professionella samordnare som alltid är redo att svara på frågor.

Dessutom erbjuder ENyD ekonomiskt stöd och stipendier för att underlätta tillgång till kvalitetsutbildning. När det gäller tillgång till arbetsmarknaden erbjuder Business and Management School sina studenter en komplett anställnings- och praktiktjänst, med avtal med mer än 2 000 företag.

Platser

madrid

Address
ENyD Madrid
Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID

madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium