Aucal Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vem vi är

Aucal, specialister på online-utbildning

Som ett obestridligt behov beslutade Manuel González Folgado , en expert inom det privata säkerhetsområdet och alltid kopplat till utbildningsvärlden, för 18 år sedan på att skapa ett innovativt och företagande utbildningssystem som skulle lösa problemet med tillgång till universiteten för alla ungdomar och arbetare som av yrkesmässiga skäl, distans eller som inte kunde gå ansikte mot ansikte klasser frustrerade möjligheterna att ha en framgångsrik framtida anställning.

Detta akademiska utbildningssystem skulle baseras på metodiken för att studera på avstånd, i takt för varje student, hemifrån och utan kontinuerlig resa, ett system via sin egen online-plattform som skulle förbinda framsteg och kommunikation mellan studenterna själva och de professionella lärare som ansvarar för varje program och på ett helt personligt sätt.

föddes Aucal.

Aucal är en internationell handelshögskola för högre utbildning, som föddes 1999 som en av pionjärerna inom området online-utbildning i Spanien, som med engagemang och yrkesutövning utgår från utbildning av människor och bidraget till den professionella utvecklingen av varje student, som för närvarande blir hans viktigaste uppdrag och stridsanda.

Med akademisk kompetens erkänd i flera år, och yrkesverksamma från olika sektorer med omfattande yrkeserfarenhet och socialt ansvar, Aucal Business School alla sina energier på att erbjuda verkliga möjligheter till lärande och professionell utveckling till alla som vill förbättra och utvecklas på denna marknad mycket kompetent och ofta orättvis arbetskraft.

Aucals konsolidering återspeglas i de mer än 35 000 studenter som har förlitat sig på metodiken och kvaliteten på dess program över tid, med en tillfredsställelsesnivå högre än 98% av alla som har examen från olika kurser eller magister och som för närvarande är införda i arbetsvärlden.

Beläget i staden Madrid och Zamora, bekräftar Aucal på denna marknad att det är möjligt att utvecklas professionellt utan att väsentligt variera den nuvarande livstempo, som redan är svårt och offrande.

Aucal Business School , ett verkligt alternativ för din framtid.

Businessman working and writing notes in office

mission

Vårt uppdrag är att utbilda framtidens yrkesmän och svara på de utbildnings- eller specialiseringsbehov som marknaden ständigt kräver för att utöka den tekniska profilen för professionella och deras jobbkonkurrenskraft.

värden

Vi baserar vår verksamhet på innovation och främjar entreprenörsandan . Vi vidarebefordrar inte bara kunskap, utan vi vill ge professionella kunskaper hos våra studenter så att de kan få ut mesta möjliga av dem som experter.

kvalitet

Hos Aucal tror vi att det är viktigt att lära ut begrepp men ännu mer hur de lärs. Av denna anledning erbjuder vi kvalitetsinformation baserad på dess praktiska tillämpning och är så dynamisk som möjligt så att det är ett effektivt och underhållande lärande .

Vår metod

Onlinemodaliteten möjliggör flexibel engagemang och inlärning anpassad till varje elevs behov, förutom att den är kompatibel med andra aktiviteter genom 24/7-modellen, med vilken du kan komma åt plattformen 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan .

139032_startup-photos.jpg

Aucal lägger vi stor vikt vid praktisk utbildning , därför kommer du inte bara ha teoretisk kunskap, utan också anteckningar från handledaren som i en traditionell klass utan anpassad till ny teknik med nuvarande multimediaresurser för att driva studien: videor, voice-overs , videokonferenser, forum, förutom de övningar och övningar som du kommer att genomföra under kursen för att tillämpa den lärda kunskapen.

Du kommer alltid att ha hjälp av en handledare för att lösa alla tekniska frågor du kan ha, och kommer också att övervaka dina akademiska framsteg.

Våra lärare har omfattande undervisning och yrkeserfarenhet för att hålla jämna steg med marknadens krav och tekniska framsteg.

Varför välja oss?

  • Läraroptimering.
  • Chattkanaler, forum och meddelandetjänster.
  • Multimediainnehåll i webbformat.
  • Lärare med stor yrkeserfarenhet och lärarerfarenhet
  • Anpassad till din inlärningstid och takt.
  • Personliga råd.
  • 7x24 åtkomst till vår e-Learning-plattform.
  • Lärarhandledare och deltagarnas interaktion med varandra.
  • Uppdaterat innehåll.
  • Studiematerial ingår.

Platser

Getafe

Address
C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903
Getafe, Madrid-regionen, Spanien

Zamora

Address
C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800
Zamora, Kastilien och León, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium