Robert Kennedy College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag är att ge akademisk kompetens inom distansutbildning för studenter över hela världen, genom tillämpning av avancerad teknik.

Robert Kennedy College är en privat utbildningsinstitution i Zürich, Schweiz som grundades 1998. Collegeen ledde in i schweizisk kvalitet på nätet Vi erbjuder rigorösa men flexibla inlärningsprogram, förstärkt av toppmoderna online e-learning-teknik som har utvecklats helt internt.

University of Cumbria, University of Salford och York St John University. Våra instruktörer är examen från några av de bästa universiteten över hela världen, och med över 5000 studenter från 130 olika länder är vi en verkligt internationell etablering. Våra program kombinerar schweizisk kvalitetsutbildning på avstånd med bostäder vid högskolans lokaler i Zürich, Schweiz och i England på våra exklusiva partneres campus. Ett veckors bostad representerar en unik möjlighet för studenter att kombinera sin online-lärande upplevelse med en traditionell klassrumsmiljö.

Studentcentrerad filosofi

På RKC är du inte bara ett studentnummer. Du är en del av vårt online-lärande samhälle engagerade med lärare och andra studenter.

Tillsammans är vi ett lag

Ett övergripande mål med detta team är att vi kan konsekvent förbättra kvaliteten på utbildningen - din utbildning.

Toppmodern teknik

I vårt åtagande att tillhandahålla toppmoderna tjänster till studenter använder vi avancerad programvara som är skräddarsydd för online kursleverans. OnlineCampus är en allomfattande, interaktiv och lättanvänd programvara som gör att du studerar online en riktigt trevlig upplevelse.

World Class Faculty

RKC sysselsätter högkvalificerade instruktörer som är akademiker från ledande universitet som Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University och Wharton , för att bara nämna några.

Worldwide Recognition

Efter examen får du samma examen som studenter som studerar på campus vid University of Cumbria, University of Salford eller York St John University. Graderna är erkända världen över.

Platser

Zurich

Address
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

8005 Zurich, zurich, Schweiz

Schweiz Online

Address
Schweiz Online, Schweiz

York

Address
York St John University
Lord Mayor's Walk

YO31 7EX York, england, Storbritannien

Salford

Address
The University of Salford
The Crescent, Salford

M5 4WT Salford, england, Storbritannien

UK Online

Address
UK Online, Storbritannien

City of Carlisle

Address
University of Cumbria,
Fusehill Street,

CA1 2HH City of Carlisle, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

1-årig MBA
MBA
Skolan erbjuder också: