TU Delft Open & Online Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VÄLKOMMEN TILL ONLINE LÄRNING AT TU DELFT

Vill du göra din karriär inom vetenskap, design eller teknik? Gå med i gruppen av online-studenter på TU Delft!

Online-lärande vid TU Delft

En viktig del av vårt DNA innebär att utveckla innovativa sätt att lära som gör att du kan dra nytta av det vi har att erbjuda. TU Delft har sedan 2013 beslutat att online-lärande program var det bästa sättet att dela sin kunskap med människor runt om i världen. Oavsett vad du bor, och vad dina mål och ambitioner kan vara, kommer vår varierande portfölj av kurser att passa dina behov. Vår kursportfölj erbjuder stort värde och hjälper dig att hålla dig kvar på ditt spel, oavsett om du vill byta karriär, bredda din kompetens eller förvärva ytterligare akademiska kvalifikationer.

Varför välja TU Delft Online Learning?

  • kurs~~POS=TRUNC
  • Studera på den tid och plats som passar dig.
  • 24/7 tillgång till kursmaterial.
  • Lär dig av experter i världsklass inom deras område.

TU Delft mottog EDEN 2016 bästa praxisinitiativpriset för ett dokument om TU Delft Online Learning Experience - en pedagogisk modell som stöder utvecklingen av våra kurser och strävar efter att öka kvaliteten. Priset är inte bara för papperet, men för hela initiativet att utforma modellen och implementera den för våra kurser.

Ledande tekniska universitetet

Med en historia på över 175 års kompetens inom forskning och utbildning har TU Delft etablerat sig som ett av de ledande tekniska universiteten i Europa, vilket framgår av årets världsuniversitets rankning. TU Delft är placerad nr. 19 i världsrankingen (nr 6 i Europa) inom ingenjörsvetenskapen

Med TU Delft kommer du att gå med tusentals av våra studenter runt om i världen. Dessa forskare, ingenjörer och chefer har utvecklat teknik för ett brett spektrum av branscher och discipliner. Dessa inkluderar byggandet av den berömda nederländska havsskyddsinfrastrukturen, utveckling av den senaste generationen vindkraftverk och utformning av innovativa nya produkter och tjänster som skiljer sig åt samhället.

Vi förbereder dig för din karriär och framtida ansträngningar genom att kombinera kompetensen hos vår världsklass akademiska personal med våra avancerade inlärningsfaciliteter. Våra partnerskap med näringslivet säkerställer att den kunskap du får kan tillämpas i den verkliga världen. Därför väljer studenterna TU Delft: de finner lämplig anställning utan problem eller blir framgångsrika entreprenörer.

Platser

Delft

Address
Postbus 5
2600 AA Delft, Södra Holland, Nederländerna

Nederländerna online

Address
Nederländerna online, Nederländerna