Läs den officiella beskrivningen

Om UVM

"För alltid ansvarig för det som har odlats"

Vid UVM tror vi på utbildning som en omvandlingsprincip och som människors rätt att växa och utvecklas genom det. Vi tror att studenten är uppgiftens axel i UVM och att ju mer fullständiga hans erfarenhet på universitetet är, desto starkare kommer hans personliga och yrkesmässiga kompetenser att vara från vilken han kommer att delta i förbättringen av hans samhälle och samhället i Mexiko och av världen.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Vem är vi

UVM är en modern och innovativ utbildningsinstitution med inriktning mot framtiden för att träna produktiva människor som mervärde samhället.

Vår uppgift

Vi utökar tillgången till global utbildning av hög kvalitet för att utbilda produktiva människor som mervärde samhället.

Vårt motto

Sedan 1960 har UVM varit ett bördigt land där ansvariga, kompetenta yrkesverksamma som arbetar med hållbar utveckling utbildas. I vart och ett av dem är universitetets arbete att så frön som bär frukt till förmån för Mexiko.

Våra principer

Transformativ kraft i utbildningen

Vi tror på utbildning som en omvandlingsprincip och som människors rätt att växa och utvecklas genom det.

Akademisk kvalitet

Vi tror på internationell akademisk utbildning och vår förmåga att ta den till sektorer med stor potential att dra nytta av det och göra den till en faktor för personlig tillväxt och social rörlighet.

Studenten vid centrumet

Vi tror att studenten är arbetets axel vid UVM och att ju mer din erfarenhet vid universitetet är desto starkare kommer din personliga och yrkesmässiga kompetens att vara från vilken du kommer att delta i förbättringen av ditt samhälle och samhälle i Mexiko och värld.

integration

Vi tror på mångfalden och multikulturalismen som väsentliga tecken på samhället. Därför är vi övertygade om att inkluderande kriterier berikar, diversifierar och öppnar möjligheter för alla medan uteslutningar förödmjukas.

Processförbättring

Vi tror på permanent förbättring som underlag för att optimera utbildnings- och administrativa tjänster och deras resultat.

innovation

Vi tror på vår förmåga att skapa, utforma och genomföra innovativa modaliteter och scenarier som gör att vi kan utvecklas på ett organiskt och integrerat sätt.

effektivitet

Vi tror på vikten av att upprätthålla effektivitet och effektivitet i våra processer och tjänster, som ett kännetecken för vår ledning.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Våra värderingar

Integritet i att agera

Förverkliga med ärlighet, ärlighet och öppenhet alla våra handlingar.

Service attityd

Behåll stämningen i våra handlingar och samarbeta med andra med värme, engagemang, entusiasm och respekt.

Kvalitet på utförandet

Utför på ett oklanderligt och tidigt sätt de funktioner som motsvarar oss baserade på excellenskriterier.

samhällsansvar

Att med ett gott samvete ta konsekvenserna av våra handlingar inför samhället.

Uppfyllandet av löften

Konvertera våra löften till åtaganden och säkerställa överensstämmelse.

Vår Sköld

109418_ESCUDOAUVM.png

Universitetet i dalen i Mexiko representeras av en sköld som integrerar sin identitet genom symboler som representerar dess ursprung och historia. Vår sköld är formad av en örn och en kondor. Örnen, symbol för majestät, oberoende och frihet, representerar norra delen av kontinenten, medan condor, en reflektion av autonomi, visdom och styrka, representerar Latinamerika. Skölden sammanfogar integrationen av universitetsstuderande av alla kardinalpunkter, som finns i vårt universitet, ett studiehus. I centrum av vapenskölden, Mexico-representantens emblem, UVM-skolornas vagga, inramning av dessa element, mottot som styr vår institutionella filosofi: "För alltid ansvarig för det som har odlats", där häll visdom, disciplin, kunskap och kärlek för det som såds och skördas.

Vårt Emblem, Lynxen

109419_LINCEAUVM.png

Andlighetens odödlighet, livets styrka och det extrema värdet är karakteristiska drag hos Lynx, en maskot som symboliserar kvaliteterna hos universitetsmedlemmarnas medlemmar. Bland hans viktigaste egenskaper är hans skarpa sinne och hans sagacity. Med rörliga och samordnade rörelser kan Lynx förutse faran med ett tillfälle och vet hur man ska vara ledare, behålla sitt ständiga steg mot målet. I kombination med sin gyllene konsistens representerar den den mest värdefulla och värdefulla saken som står ut för de människor som, som medlemmar av UVM, har lagt märke på sin universitetsvandring; som har utvecklat sin potential på ett harmoniskt och integrerat sätt, antingen i sin roll som studenter eller akademiker, som lärare eller administrativ personal, eftersom de är övertygade om att utbildningsvägen aldrig slutar och därmed måste vi alltid förbättra dag för dag dag.

UVM Educational Model

Vi utökar tillgången till global utbildning av hög kvalitet för att utbilda produktiva människor som mervärde samhället.

Vad betyder det att vara UVM?

Att vara UVM är att ha en utbildningsmodell av excellens.

Interpersonellt område

Vi utvecklar en effektiv muntlig och skriftlig kommunikation, både på spanska och engelska, med en internationell vision, samverkan, medvetenhet och socialt ansvar.

Livslångt lärande

Vår modell bygger på konstant och permanent lärande, utvecklar en självkritisk och proaktiv orientering. Dessutom kommer du att utveckla forskningsfärdigheter.

Professionellt och socialt

Du kommer att utveckla ledarskap, entreprenörskap, innovation och kreativitet, tillämpning av kunskap i praktiken med inriktning mot resultat, beslutsfattande och problemlösning.

Allmän mål

Skapa villkor som styr UVM: s utbildningsarbete genom riktlinjer som gör det möjligt att formulera sina substantiva funktioner för att uppnå en integrerad utveckling hos sina studenter med tillämpningen av fokus på lärande.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidad Del Valle De Mexico

Denna modalitet av Online Degree ger dig kunskaper inom marknadsföring, försäljning, reklam och marknadsundersökning. Du kommer att ha färdigheter att genomföra effektiva ... [+]

Denna modalitet av Online Degree ger dig kunskaper inom marknadsföring, försäljning, reklam och marknadsundersökning. Du kommer att ha färdigheter att genomföra effektiva marknadsstrategier.

Vad kommer du att lära dig?

Vi berättar om vår läroplan

Identifiera möjligheter och hot på marknaden och planera marknadsstrategier på den plattformen.Utveckla kampanjer och reklamkampanjer.Analysera och bestämma priser.Varför välja UVM?

Vi erbjuder dig de bästa alternativen som tänker på dig

Förberedelse av förvaltningen

Utvecklingsområde som förstärker dina ledarskap, beslutsfattande, innovation och entreprenörskap.

Lär dig och ansök

Lärande fokuserar på att få kunskap som är omedelbart tillämplig i din arbetsmiljö.... [-]

Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Del Valle De Mexico

Denna online akademiska plan gör det möjligt för dig att utveckla färdigheter som är inriktade på förvaltning och design av tekniska projekt, baserade på toppmoderna plat ... [+]

Denna online akademiska plan gör det möjligt för dig att utveckla färdigheter som är inriktade på förvaltning och design av tekniska projekt, baserade på toppmoderna plattformar, med tanke på tjänster i molnet, Big Data och Mobile Applications.

Vad kommer du att lära dig?

Vi berättar om vår läroplan

Tillämpningen av metoder, tekniker och datorverktyg för analys av situationer och miljöer för att lösa problem och / eller fatta beslut.Förvaltning av lagersystem baserade på bestämning av en optimal modell för produktionskrav, beroende på marknadens beteende.Utvärdering och tillämpning av fysiska och trådlösa medel för att överföra data, i enlighet med de fastställda kravenVarför välja UVM?... [-]
Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
4 - 5 år
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Del Valle De Mexico

Denna teknik har en akademisk plan som gör att studenten kan svara på förbättringsbehoven hos logistikprocesser från någon organisation med hjälp av avantgarde-verktyg oc ... [+]

Denna teknik har en akademisk plan som gör att studenten kan svara på förbättringsbehoven hos logistikprocesser från någon organisation med hjälp av avantgarde-verktyg och processer.

Vad kommer du att lära dig?

Vi berättar om vår läroplan

Att hantera, hantera och optimera resurser, ingångar och industriella processer och utveckla studier av svarstider och rörelser i produktionen av varor och / eller tjänster.Att analysera växtproduktionssystem som svarar på strategier för konkurrenskraft, vilket säkerställer kvaliteten på intelligenta processer, produkter och anläggningar.Öka konkurrenskraften hos produktionssystemen, med hänsyn till distribution och transport av varor.Varför välja UVM?... [-]
Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Del Valle De Mexico

Med denna typ av online-grad kan du hantera variabler som påverkar de internationella marknadernas förändringsriktning för att behärska logistiken för internationell tran ... [+]

Med denna typ av online-grad kan du hantera variabler som påverkar de internationella marknadernas förändringsriktning för att behärska logistiken för internationell transport. Du kommer att kunna planera, organisera, styra och styra företagets kommersiella och logistikområde.

Vad kommer du att lära dig?

Vi berättar om vår läroplan

Identifiera möjligheter och hot på marknaden och planera marknadsstrategier på den plattformen.Utveckla kampanjer och reklamkampanjer.Analysera och bestämma priser.Varför välja UVM?

Vi erbjuder dig de bästa alternativen som tänker på dig

Förberedelse av förvaltningen

Utvecklingsområde som förstärker dina ledarskap, beslutsfattande, innovation och entreprenörskap.... [-]

Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Del Valle De Mexico

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan d ... [+]

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

¿Qué aprenderás?

Te contamos nuestro plan de estudios

El dominio de técnicas administrativas y de tecnologías de la información y comunicación para alcanzar tus metas. A identificar nichos de mercado que garanticen ventajas competitivas para la organización, en un entorno nacional e internacional. A diseñar estructuras de trabajo que respondan a las necesidades y demandas de la organización donde te desempeñas. ¿Por qué elegir UVM? ... [-]
Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Heltid
Deltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Universidad Del Valle De Mexico

Denna online-mastergrad ger dig möjlighet att behärska konceptets och metodernas kompetensstrategi, formulera och tillämpa undervisnings- och inlärningsstrategier för aka ... [+]

Denna online-mastergrad ger dig möjlighet att behärska konceptets och metodernas kompetensstrategi, formulera och tillämpa undervisnings- och inlärningsstrategier för akademiska program.

Vad kommer du att lära dig?

Vi berättar om vår läroplan

Utforma, diagnostisera, administrera, driva, utvärdera och förnya utbildningsprogram baserade på kompetensbaserad utbildning.Applicera lärande-lärande strategier.Uppdatera din kunskap om de yrkeskunskaper som krävs i teknisk eller administrativ verksamhet.Varför välja UVM?

specialisering

Kurslitteratur organiserad i fyra nivåer för den progressiva specialiseringen i kompetensbaserad utbildning.

spetsen

Inriktad på offentlig politik när det gäller kompetensutbildning, som fastställts av de olika utbildningsreformerna.... [-]

Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Del Valle De Mexico

Lär dig att använda effektiva verktyg, processer och metoder för att ständigt förbättra organisationens kvalitetsprocesser. ... [+]

Lär dig att använda effektiva verktyg, processer och metoder för att ständigt förbättra organisationens kvalitetsprocesser.

Vad kommer du att lära dig?

Vi berättar om vår läroplan

Utveckla, kontrollera och utvärdera kvalitetssystem för att förbättra produktiviteten i organisationer.Design och utveckla strategiska planer av total kvalitet.Applicera IT för att förbättra organisationens totala kvalitetsprocesser.Varför välja UVM?

spetsen

Programmet uppdateras kontinuerligt, enligt trender inom ledning och kvalitetshantering.

Innovativ orientering

Fokuserad på kvalitet och fokusering på kundens behov.

Färdighetsutveckling

Avantgarde innehåll som innehåller nationella och internationella trender, syftar till kompetensutveckling.... [-]

Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Del Valle De Mexico

Denna MBA tillåter dig att förvärva kunskaper och ledarskap för att strategiskt hantera organisationer och skapa värde i företaget i en tvärvetenskaplig affärsmiljö och a ... [+]

Denna MBA tillåter dig att förvärva kunskaper och ledarskap för att strategiskt hantera organisationer och skapa värde i företaget i en tvärvetenskaplig affärsmiljö och alltmer globaliserade marknader.

Vad kommer du att lära dig?Att utveckla en omfattande och global vision för företaget och dess miljö.Du förvärvar den kunskap du behöver fokusera, förstå och behärska de viktigaste funktionerna i företaget.Du förvärvar den kunskap du behöver fokusera, förstå och behärska de viktigaste funktionerna i företaget.Varför välja UVM?

Specialmästare

Du kan få din magisterexamen och en specialitet som studerar ett enda program.

Curriculum

Med ämnen som betonar den totala förståelsen för företaget och dess miljö.... [-]

Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
3 terminer
Internet
Läs mer på svenska

Postgraduate Diploma

Universidad Del Valle De Mexico

Denna specialitet ger dig teoretisk och praktisk kunskap, samt verktyg som är inriktade på ekonomisk förvaltning och effektiv förvaltning av organisationens resurser. ... [+]

Denna specialitet ger dig teoretisk och praktisk kunskap, samt verktyg som är inriktade på ekonomisk förvaltning och effektiv förvaltning av organisationens resurser.

Vad kommer du att lära dig?

Vi berättar om vår läroplan

Omfattande kunskap om företaget och dess ekonomiska miljö.Applicera en global affärsmetod från finansiell synvinkel.Att implementera och behärska tekniker för finansiell analys och finansieringsstrategier.Varför välja UVM?

flexibilitet

Flexibel läroplan och högkvalitativt innehåll.

Internationellt innehåll

Tillgång till WOBI-UVM-portalen med det mest relevanta innehållet i den globala ledningen.

Alternativ till flera doktorander... [-]

Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Del Valle De Mexico

Denna specialitet ger dig ett globalt tillvägagångssätt för företag i gästfrihet och turism, fokuserad på kundtjänst, samt i kommersialisering av turistmål och produkter. ... [+]

Denna specialitet ger dig ett globalt tillvägagångssätt för företag i gästfrihet och turism, fokuserad på kundtjänst, samt i kommersialisering av turistmål och produkter.

Vad kommer du att lära dig?

Vi berättar om vår läroplan

Att definiera parametrarna för en bättre administration av gästbranschen.Kunskap om marknadsföringsstrategier för att publicera turistprodukter.Utformning av kommersiella strategier för möten turism.Varför välja UVM?

Alternativ till flera doktorander

Affärsfokus

Programmet fokuserar på kommersialisering av turistmål och produkter.

specialisering

I turismsmötena och turismens trender inriktades på skapandet av nya erfarenheter i konsumenten.... [-]

Mexiko Mexico City
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska

Universidad UVM - Cambia el plan pero no tu meta