Universidad Del Valle De Mexico

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om UVM

"För alltid ansvarig för det som har odlats"

Vid UVM tror vi på utbildning som en omvandlingsprincip och som människors rätt att växa och utvecklas genom det. Vi tror att studenten är uppgiftens axel i UVM och att ju mer fullständiga hans erfarenhet på universitetet är, desto starkare kommer hans personliga och yrkesmässiga kompetenser att vara från vilken han kommer att delta i förbättringen av hans samhälle och samhället i Mexiko och av världen.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Vem är vi

UVM är en modern och innovativ utbildningsinstitution med inriktning mot framtiden för att träna produktiva människor som mervärde samhället.

Vår uppgift

Vi utökar tillgången till global utbildning av hög kvalitet för att utbilda produktiva människor som mervärde samhället.

Vårt motto

Sedan 1960 har UVM varit ett bördigt land där ansvariga, kompetenta yrkesverksamma som arbetar med hållbar utveckling utbildas. I vart och ett av dem är universitetets arbete att så frön som bär frukt till förmån för Mexiko.

Våra principer

Transformativ kraft i utbildningen

Vi tror på utbildning som en omvandlingsprincip och som människors rätt att växa och utvecklas genom det.

Akademisk kvalitet

Vi tror på internationell akademisk utbildning och vår förmåga att ta den till sektorer med stor potential att dra nytta av det och göra den till en faktor för personlig tillväxt och social rörlighet.

Studenten vid centrumet

Vi tror att studenten är arbetets axel vid UVM och att ju mer din erfarenhet vid universitetet är desto starkare kommer din personliga och yrkesmässiga kompetens att vara från vilken du kommer att delta i förbättringen av ditt samhälle och samhälle i Mexiko och värld.

integration

Vi tror på mångfalden och multikulturalismen som väsentliga tecken på samhället. Därför är vi övertygade om att inkluderande kriterier berikar, diversifierar och öppnar möjligheter för alla medan uteslutningar förödmjukas.

Processförbättring

Vi tror på permanent förbättring som underlag för att optimera utbildnings- och administrativa tjänster och deras resultat.

innovation

Vi tror på vår förmåga att skapa, utforma och genomföra innovativa modaliteter och scenarier som gör att vi kan utvecklas på ett organiskt och integrerat sätt.

effektivitet

Vi tror på vikten av att upprätthålla effektivitet och effektivitet i våra processer och tjänster, som ett kännetecken för vår ledning.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Våra värderingar

Integritet i att agera

Förverkliga med ärlighet, ärlighet och öppenhet alla våra handlingar.

Service attityd

Behåll stämningen i våra handlingar och samarbeta med andra med värme, engagemang, entusiasm och respekt.

Kvalitet på utförandet

Utför på ett oklanderligt och tidigt sätt de funktioner som motsvarar oss baserade på excellenskriterier.

samhällsansvar

Att med ett gott samvete ta konsekvenserna av våra handlingar inför samhället.

Uppfyllandet av löften

Konvertera våra löften till åtaganden och säkerställa överensstämmelse.

Vår Sköld

109418_ESCUDOAUVM.png

Universitetet i dalen i Mexiko representeras av en sköld som integrerar sin identitet genom symboler som representerar dess ursprung och historia. Vår sköld är formad av en örn och en kondor. Örnen, symbol för majestät, oberoende och frihet, representerar norra delen av kontinenten, medan condor, en reflektion av autonomi, visdom och styrka, representerar Latinamerika. Skölden sammanfogar integrationen av universitetsstuderande av alla kardinalpunkter, som finns i vårt universitet, ett studiehus. I centrum av vapenskölden, Mexico-representantens emblem, UVM-skolornas vagga, inramning av dessa element, mottot som styr vår institutionella filosofi: "För alltid ansvarig för det som har odlats", där häll visdom, disciplin, kunskap och kärlek för det som såds och skördas.

Vårt Emblem, Lynxen

109419_LINCEAUVM.png

Andlighetens odödlighet, livets styrka och det extrema värdet är karakteristiska drag hos Lynx, en maskot som symboliserar kvaliteterna hos universitetsmedlemmarnas medlemmar. Bland hans viktigaste egenskaper är hans skarpa sinne och hans sagacity. Med rörliga och samordnade rörelser kan Lynx förutse faran med ett tillfälle och vet hur man ska vara ledare, behålla sitt ständiga steg mot målet. I kombination med sin gyllene konsistens representerar den den mest värdefulla och värdefulla saken som står ut för de människor som, som medlemmar av UVM, har lagt märke på sin universitetsvandring; som har utvecklat sin potential på ett harmoniskt och integrerat sätt, antingen i sin roll som studenter eller akademiker, som lärare eller administrativ personal, eftersom de är övertygade om att utbildningsvägen aldrig slutar och därmed måste vi alltid förbättra dag för dag dag.

UVM Educational Model

Vi utökar tillgången till global utbildning av hög kvalitet för att utbilda produktiva människor som mervärde samhället.

Vad betyder det att vara UVM?

Att vara UVM är att ha en utbildningsmodell av excellens.

Interpersonellt område

Vi utvecklar en effektiv muntlig och skriftlig kommunikation, både på spanska och engelska, med en internationell vision, samverkan, medvetenhet och socialt ansvar.

Livslångt lärande

Vår modell bygger på konstant och permanent lärande, utvecklar en självkritisk och proaktiv orientering. Dessutom kommer du att utveckla forskningsfärdigheter.

Professionellt och socialt

Du kommer att utveckla ledarskap, entreprenörskap, innovation och kreativitet, tillämpning av kunskap i praktiken med inriktning mot resultat, beslutsfattande och problemlösning.

Allmän mål

Skapa villkor som styr UVM: s utbildningsarbete genom riktlinjer som gör det möjligt att formulera sina substantiva funktioner för att uppnå en integrerad utveckling hos sina studenter med tillämpningen av fokus på lärande.

Platser

Mexico City

Address
Av. Observatorio #400,
16 de Septiembre,
Delegación Miguel Hidalgo,
Ciudad de México, CP 11810

Mexico City, Mexico City, Mexiko

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium