UNIR - Mexico

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UNIR Mexico: Online-universitetet i Mexiko med europeisk kvalitet

UNIR Mexico är ett privat mexikanska universitet godkänt för ministeriet för offentlig utbildning (SEP) 2013.

Internationella universitetet i La Rioja i Mexiko erbjuder en hög efterfrågan på att säkerställa optimal träning med europeisk högskolekvalitet. För detta ändamål har han utformat en innovativ metod som bygger på live online-klasser, vilket möjliggör omedelbar kontakt mellan student-lärare-partner och i ständig ackompanjemang av en personlig handledare.

Denna effektiva metod bygger på kontinuerlig bedömning, vilket säkerställer en konstant assimilering av kunskap och vid genomförandet av tentamen, vilket garanterar utbildningen av våra studenter.

UNIR Mexico är ett universitet anpassat till de nya tiderna och till det nuvarande samhället. Det är ett nytt koncept av universitet som integrerar toppmoderna tekniska aspekter i tjänsten av nära och högkvalitativ utbildning. UNIR Mexico är en del av UNIRs akademiska grupp, International University of La Rioja, Europas ledande inom online-utbildning, som har blivit en pedagogisk lösning för tusentals människor runt om i världen. Mer än 38 000 studenter runt om i världen har valt den här utbildningsmodellen, och 24 000 fortsätter att göra det idag i vår virtuella campus, varav 9 000 från utanför Spanien.

Kandidat- och magisterexamen som erbjuds av UNIR Mexico har officiell giltighet och införlivas i det nationella utbildningssystemet av sekretariatet för offentlig utbildning (SEP) i Mexiko.

Graderna är:

 • Kandidatexamen i företagsekonomi
  RVOE-avtal: 20140032, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.
 • Grad i statsvetenskap och offentlig förvaltning
  RVOE-avtal: 20140029, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.
 • Bachelor i kommunikation
  RVOE-avtal: 20140031, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.
 • Juridisk grad
  RVOE-avtal: 20140030, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.
 • Bachelor i pedagogik
  RVOE-avtal: 20140033, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.

Mästarna är:

 • Magisterexamen i psykopedagogik
  RVOE-avtal: 20160036, beviljat 28 januari 2016. Typ: Federal.
 • Master i förvaltning och förvaltning av utbildningscentrum
  RVOE-avtal: 20160035, beviljat 28 januari 2016. Typ: Federal.
 • Master of Business Administration and Management (MBA)
  RVOE-avtal: 20160034, beviljat 28 januari 2016. Typ: Federal.
 • Magisterexamen i Human Resources Management
  RVOE-avtal: 20180080, beviljat 19 januari 2018. Typ: Federal.
 • Magister i digital markering och elektronisk handel
  RVOE-avtal: 20180355, beviljat den 9 mars 2018. Typ: Federal.
 • Magisterexamen i verksamhetsledning och kvalitet
  RVOE-avtal: 20180081, beviljat 19 januari 2018. Typ: Federal.
 • Magisterexamen i datasäkerhet
  RVOE-avtal: 20160037, beviljat 28 januari 2016. Typ: Federal.
 • Magisterexamen i webbplatshantering och teknik
  RVOE-avtal: 20160038, beviljat 28 januari 2016. Typ: Federal.
 • Magisterexamen i design och förvaltning av tekniska projekt
  RVOE-avtal: 20170996, beviljat 16 augusti 2017. Typ: Federal.
 • Master i integrerade managementsystem
  RVOE-avtal: 20180082, beviljat 19 januari 2018. Typ: Federal.

Förutom SEP- och SEP-masterkunskapen erbjuder UNIR Mexico möjlighet att ta europeiska doktorsexamen i olika discipliner, utmärkta av International University of La Rioja. De flesta av dessa examina erkänns magisterexamen i det europeiska högskolans område.

"På framsidan av den pedagogiska modellen av lärande-lärande"

Internationella universitetet i La Rioja i Mexiko har alltid varit i spetsen för den pedagogiska modellen för online-undervisning och lärande. UNIR har tagit över informationstekniken både i sin akademiska fakultet och i att skapa innehåll, viktiga aspekter för att upprätthålla det pedagogiska ledarskapet. Den här digitala kulturen har gjort det möjligt för honom att upprätta operativa system baserade på erkännande av ansträngningar och högsta prestanda för sina lärare och studenter.

UNIR Mexico har lyckats positionera alla dygder i en framgångsrik modell i ständig utveckling för att skapa ett solidt erbjudande om kandidatexamen och magisterexamen. I ett land som vårt, som upprätthåller en hög efterfrågan på proffs inom områden som forskning, utbildning, industri och produktion av varor och tjänster presenteras UNIR Mexico som ett fördelaktigt och unikt alternativ vad gäller lönsamhet, kostnader och prestationer som ska uppnås.

Jag uppmanar dig att vara en del av detta integrerade, flertalet universitet och engagerat i sina principer och värderingar. Lärare, studenter, relaterade institutioner och intresserade av att känna till och komma in på denna innovativa modell av internationellt universitet är välkomna.

MTRO. Francisco David Mejía Rodríguez, rektor UNIR México.

"Tydlig kallelse och passion för undervisning"

Vid UNIR México tror vi att internet och teknikens värld bryter ner tids- och rymdhinder så att vi kan få tillgång till information, interagera och samarbeta med människor.

Därför är det möjligt att innovera med kvalitet och excellens på nya sätt och metoder för undervisning och lärande, vilket bringar universitetet närmare arbetsvärlden, behovet av integrerad utbildning, kompetensförvärv och kunskapsutveckling.

UNIR Mexico har officiellt giltiga bachelor- och magisterexamen (RVOE) i Mexiko och ett brett utbud av europeiska mästare i olika discipliner. Vi fortsätter att arbeta för att öka vårt akademiska erbjudande i enlighet med vårt lands utbildningsbehov, både grundutbildning och magisterexamen.

Vid UNIR är vi övertygade om att insatser och engagemang belönas. Vi satsar alldeles på att se till att studenten får bästa möjliga utbildning. Vårt tydliga yrke för undervisning och passion för hela utbildningsområdet är den bästa garantin för framgång. "

Julieta Palma Anda, generaldirektör UNIR México.

Denna skola erbjuder program i:
 • Spanish (Mexican)
 • Spansk

Se Online MBA » Se Online Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Internationella MBA

Online Campusstudier Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City + 1 fler

International University of La Rioja i Mexiko (UNIR Mexico), i samarbete med Marcony International University of Miami (USA), erbjuder dig denna internationella dubbelmästare i Business Administration and Management, med officiellt erkännande från Mexiko och USA och med en tydlig internationell kallelse. [+]

MBA med dubbel officiell mexikansk och amerikansk grad

Dubbelmodalitet (18-22 månader)

International University of La Rioja i Mexiko (UNIR Mexico), i samarbete med Marcony International University of Miami (USA), erbjuder dig denna internationella dubbelmästare i Business Administration and Management, med officiellt erkännande från Mexiko och USA och med en tydlig internationell kallelse.

Med International MBA kommer du att lära dig att hantera och leda multinationella företag i alla områden inom alla områden som omfattar det (finans, marknadsföring, personal, produktion och mycket mer)

Vid UNIR anpassar vi dig, det är därför vi ger dig möjlighet att välja om du vill avsluta dina dubbelmästare på 18 eller 22 månader. Dessutom kan du välja om du vill ta magisterexamen online eller blandas med en 4 månaders vistelse i Miami på Marconi International University.... [-]


Magisterexamen I Företagsekonomi Och Förvaltning (MBA)

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Denna magisterexamen i företagsledning och administration med fokus på ekonomi ger dig de teoretiska och praktiska verktyg som behövs för att bli professionell i företagsekonomi med fokus på förvaltningen av den internationella finansiella verksamheten. [+]

MBA med dubbla mexicanska och europeiska examen i ekonomi

Denna magisterexamen i företagsledning och administration med fokus på ekonomi ger dig de teoretiska och praktiska verktyg som behövs för att bli professionell i företagsekonomi med fokus på förvaltningen av den internationella finansiella verksamheten.

MBA är högskolestudiet mest efterfrågade på de professionella profiler som strävar efter att växa på den konkurrensutsatta affärsmarknaden. Om du också lägger in riktningen till International Corporate Finance, kommer du att uppnå en intressant profil för ett företag, både nationellt och internationellt, och inte bara för att uppnå en arbetsprojektion inom ditt eget företag utan också att öppna dig själv för andra företag, inklusive internationella.... [-]


Magisterexamen i företagsekonomi och management Human Resources (MBA)

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Med denna magisterexamen i företagsekonomi och ledning med fokus på personalresurser kommer du att uppnå de kunskaper och färdigheter som krävs för att optimera företagets personalresurser och styra de olika lagens talang och prestanda för att uppnå målen och organisationens mål ... inte bara för att uppnå en arbetsprojektion inom ditt eget företag utan också att göra dig till andra företag, inklusive internationella. [+]

MBA med dubbel mexikansk och europeisk grad Human Resource Orientation

Det är lika viktigt att veta hur man hanterar ett företag för att kunna hantera potentialen och förmågan hos dem som arbetar i den. Med denna magisterexamen i företagsekonomi och ledning med fokus på personalresurser kommer du att uppnå de kunskaper och färdigheter som krävs för att optimera företagets personalresurser och styra de olika lagens talang och prestanda för att uppnå målen och organisationens mål ... inte bara för att uppnå en arbetsprojektion inom ditt eget företag utan också att göra dig till andra företag, inklusive internationella.

Varaktigheten av magisterexamen med europeisk kvalitet är 18 månader, så å ena sidan kan du få en officiell examen på kortare tid och å andra sidan genom att vara online kan du kombinera ditt personliga och arbetsliv med universitetet. Klasserna spelas in, så det blir inga problem om du inte kan komma åt dem av personliga skäl.... [-]


Magisterexamen i Företagsekonomi och Management Project Management (MBA)

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Den specialiserade läroplanen i projektledning förbereder dig att bli en chef som kan hantera de viktigaste handlingsplanerna för stora företag, bli expert på planering, kontroll och övervakning av strategier. [+]

MBA med dubbel mexikansk och europeisk grad projektledning ledning

I UNIR Mexico kan du få en SEP-master i företagsekonomi och ekonomi med en dubbel mexikansk och europeisk examen.

MBA är en av de mest efterfrågade titlarna för närvarande av alla de professionella profilerna som vill ägna sig åt världen av högnivåverksamhet.

Den specialiserade läroplanen i projektledning förbereder dig att bli en chef som kan hantera de viktigaste handlingsplanerna för stora företag, bli expert på planering, kontroll och övervakning av strategier.

UNIR Mexico MBA är online, officiell och varar bara 18 månader. Du kommer att delta i online-lektioner med kollegor från Mexiko och andra länder, med vilka du kommer att lösa praktiska fall med internationellt fokus. UNIR MBA är helt kompatibel med ditt arbete och personliga liv, för om du inte kan delta i klasser i realtid kan du se dem senare.... [-]


Master i företagsekonomi och management Digital marknadsföring (MBA)

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Med MBA inriktad på Digital Marketing har du tillgång till alla verktyg du behöver både teoretiskt och praktiskt, med vilket du kommer att förvärva en strategisk vision för affärer, utveckla ledarskap och ge dig ledarskap och entreprenörsinitiativ. [+]

MBA med dubbel mexikansk och europeisk grad Digital Marketing Orientering

Befälhavaren i företagsekonomi och administration är universitetsexamen riktade mot dem som söker professionell förbättring inom affärsmarknaden. Med MBA inriktad på Digital Marketing har du tillgång till alla verktyg du behöver både teoretiskt och praktiskt, med vilket du kommer att förvärva en strategisk vision för affärer, utveckla ledarskap och ge dig ledarskap och entreprenörsinitiativ. Dessutom, som du kommer att specialisera dig i marknadsföring, kommer du att övervaka alla nuvarande trender på internationell nivå som är relaterade till marknadsföring.

Varaktigheten av magisterexamen med europeisk kvalitet är 18 månader, så å ena sidan kan du få en officiell examen på kortare tid och å andra sidan genom att vara online kan du kombinera ditt personliga och arbetsliv med universitetet. Klasserna spelas in, så det blir inga problem om du inte kan komma åt dem av personliga skäl.... [-]


Master of Business Administration and Management (MBA)

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

International University of La Rioja i Mexiko (UNIR Mexico) erbjuder dig en mastere i företagsekonomi och administration (MBA) praktik, professionell och internationell. [+]

Mexikansk och europeisk Dubbelexamen MBA

International University of La Rioja i Mexiko (UNIR Mexico) erbjuder dig en mastere i företagsekonomi och administration (MBA) praktik, professionell och internationell.

UNIR Mexico MBA lärs genom live online klasser. En innovativ metod som anpassar sig till dag med människor med personliga och arbetsansvar.

Denna MBA, som arbetar med fallmetoden, är annorlunda eftersom den undervisas på bara 18 månader och erbjuder dig en dubbel mexikansk och europeisk examen:

Officiell mexicansk magisterexamen godkänd av SEP och tilldelad av UNIR Mexico.MBA i företagsledning och förvaltning, egen europeisk examen med läroavdelning, utdelat av International University of La Rioja (Spanien), medlem av AACSB och AMBA.... [-]

Magisterexamen

Magisterexamen i datasäkerhet

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Den enda officiella mästaren i internationell cybersäkerhet som gör det möjligt för dig att kombinera ditt professionella och personliga liv på bara 18 månader. [+]

Den enda officiella magisterexamen i internationell cybersäkerhet som gör att du kan kombinera ditt yrkeskunskap och personliga liv på bara 18 månader

Mästaren i datasäkerhet UNIR Mexico specialiserar sig på de senaste teknikerna för skydd mot sårbarheter i operativsystem, programvara, databaser, webbsystem och alla risker som är förknippade med användningen av IKT, samt dess möjliga inverkan inom organisationen .

Behovet av att få denna typ av experter mer förberedd öppnar möjligheter att utvecklas professionellt, både inom den offentliga och privata sektorn.

Med 100% Online Cybersecurity Masters Degree i UNIR Mexico kommer du att uppnå bland annat kompetens:... [-]


Magisterexamen i design och förvaltning av tekniska projekt

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

En online-mastergrad i design och ledning av teknikprojekt är vad du behöver för att bredda din yrkeskarriär, eftersom det kommer att utbilda dig som projektledare samt chef i ansvarsområden som är inriktade på design, riktning och implementering av en teknisk karaktär. [+]

Dubbel mexikansk och europeisk titel

En online-mastergrad i design och ledning av teknikprojekt är vad du behöver för att bredda din yrkeskarriär, eftersom det kommer att utbilda dig som projektledare samt chef i ansvarsområden som är inriktade på design, riktning och implementering av en teknisk karaktär.

Med denna online-magisterexamen kan du kombinera ditt professionella och personliga liv med europeiska högskolestudier tack vare UNIR Mexico-metodiken: du kommer att ha en personlig handledare och leva och uppskjutna online-klasser så att du kan visualisera dem så många gånger du vill.

På samma sätt kommer du att förvärva kunskaper med teknisk grund och nödvändiga strategier och riktlinjer så att du kan rikta människor och tvärvetenskapliga arbetsgrupper. Förbered dig på en ny professionell karriär med en solid formativ bas i händerna på expertlärare inom ditt område.... [-]


Magisterexamen i kvalitetsledning och verksamhet

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Läroplanen för Master i Operations Management och Quality of UNIR Mexico svarar mot kraven från nationella eller internationella företag som behöver ledande yrkesverksamma som kan optimera hanteringen av produkter och processer. [+]

Befälhavaren i Operations Management and Quality av UNIR Mexico förbereder dig att bli direktör för verksamheten i ett företag i Mexiko eller ett annat land.

Denna officiella magisterexamen, som har den europeiska kvaliteten på UNIR, är en officiell mexikansk examen som validerats av SEP, undervisas helt online via klasser som du kan se live eller försenad.

Målet med denna mästare är att utbilda dig som chef för utveckling och implementering av program, modeller och strukturer av organisatoriska verksamheter, med hjälp av planerings- och hanteringsmetoder som:

Justerad förvaltning: Lean ManagementProcesshantering : Business Process Management (BPM)Kvalitetshantering : Kvalitetsledning... [-]

Magisterexamen i psykopedagogik

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Gör dig redo att förbättra utbildningen av barn, ungdomar och vuxna med de enda mästarna i psykopedagogik med online-lektioner i realtid. En unik pedagogisk modell i Mexiko som anpassar sig till ditt personliga och professionella liv. [+]

Dubbel mexikansk och europeisk titel

Gör dig redo att förbättra utbildningen av barn, ungdomar och vuxna med de enda mästarna i psykopedagogik med online-lektioner i realtid. En unik pedagogisk modell i Mexiko som anpassar sig till ditt personliga och professionella liv.

Denna magisterexamen i utbildning inom psykopedagogiken har officiell validitet (RVOE) och är erkänd av SEP.

På UNIR-campus kommer du att kunna se levande klasser för att interagera med dina klasskamrater eller lärare eller visualisera dem senare, eftersom alla klasser förblir inspelade i din virtuella campus. Från den första dagen räknar du med en personlig handledare, och du kommer att ha till ditt förfogande ett virtuellt bibliotek och tillgång till en bred bibliografi för att dyka in i de olika ämnena så mycket du behöver.... [-]


Magisterexamen i webbplatshantering och teknik

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Webbplatsteknik omfattar mycket mer än vad som normalt hör samman med "utveckling av webbsidor". Det är framför allt tekniska mode och är ett grundläggande paradigm i nuvarande datorer, en konceptuell referensram för utveckling. och utnyttjande av datortillämpningar och resurser. [+]

Dubbel mexikansk och europeisk titel

Webbplatsteknik omfattar mycket mer än vad som normalt hör samman med "utveckling av webbsidor". Det är framför allt tekniska mode och är ett grundläggande paradigm i nuvarande datorer, en konceptuell referensram för utveckling. och utnyttjande av datortillämpningar och resurser. Denna mästare, med innehåll i ständig uppdatering, förbereder dig så att du kan tjäna pengar på alla onlinebedrifter.

Sektorns komplexitet är sådan att det är viktigt att träna bra yrkesverksamma med en omfattande och djup vision som kan utnyttja datasystem av strategisk betydelse, av stor betydelse och komplexitet, och att utföra deras förvaltning, konstruktion och underhåll av effektivt och noggrant sätt.... [-]


Master i digital marknadsföring och elektronisk handel

Den officiella online-magisterexamen i marknadsföring, som har erkänt validiteten av officiella studier (RVOE) som ges av SEP, kommer att göra dig till en expert på de senaste trenderna inom digital marknadsföring. [+]

Dubbel mexikansk och europeisk titel

Mästaren i Digital Marketing av UNIR Mexico är den enda officiella mästaren av europeisk kvalitet i Mexiko undervisas online, med levande klasser och med en längd på bara 18 månader. Denna specialisering kommer att berika din professionella karriär som expert inom digitalmarknadsföring och e-handel.

Den officiella online-magisterexamen i marknadsföring , som har erkänt validiteten av officiella studier (RVOE) som ges av SEP, kommer att göra dig till en expert på de senaste trenderna inom digital marknadsföring.

Med denna titel kommer du att utveckla den nödvändiga kunskapen för att bemyndiga dig själv i möjliga ledningsroller på nivå med marknadsföring och digital reklam. Ämnen som:... [-]


Master i förvaltning och förvaltning av utbildningscentrum

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Fyll i din professionella profil med de enda Masters i Management och Management of Educational Centers med online-klasser i realtid. [+]

Dubbel mexikansk och europeisk titel

Fyll i din professionella profil med de enda Masters i Management och Management of Educational Centers med online-klasser i realtid.

Master of UNIR Mexico är en officiell examen validerad av SEP (RVOE) och undervisas helt online så att du kan kombinera ditt arbete och personliga liv med högskolestudier som är anpassade till dig.

Denna fullständiga professionella läroplan kommer att förbereda dig för att vara ledare som utbildningsinstitutionerna i Mexiko behöver. Huvuddirektivets uppgifter som du kommer att kunna möta är:

Koordinera och kontrollera arbetet hos de övriga styrelseledamöternaBly motiverande människorPlanera och programmera utbildningsstrateginKommunicera och publicera institutionen (Educational Marketing)Direkt och hantera mänskliga resurserFrämja pedagogisk innovationUtvärdera och kontrollera för att fatta lämpliga beslut... [-]

Master i integrerade managementsystem

Online Heltid 18 månader November 2019 Mexiko Mexico City

Befälhavaren i integrerade styrsystem för UNIR Mexico förbereder dig att utföra din yrkesverksamhet och ha kunskaper om att träna som internrevisor på något av följande områden: [+]

Dubbel mexikansk och europeisk titel

Befälhavaren i integrerade styrsystem för UNIR Mexico förbereder dig att utföra din yrkesverksamhet och ha kunskaper om att träna som internrevisor på något av följande områden:

miljöKvalitetshanteringFöretagens sociala ansvar (CSR)Arbetshälsa och säkerhet (Förebyggande av yrkesrisker -PRL-)

Detta universitetsprogram förbereder dig att specialisera sig på integrering av ledningssystem genom en global vision och anpassade mål, vilket underlättar beslutsfattandet för att öka effektiviteten och lönsamheten i någon organisation genom att optimera hanteringen av befintliga resurser.

Under 18 månader av denna officiella magisterexamen i integrerade managementsystem kommer du att lära dig de grundläggande och procedurella aspekterna av internationellt erkända normer och standarder som:... [-]


Master i Management och Human Resources Management

Online Heltid 18 månader October 2019 Mexiko Mexico City

Denna officiella Master of Human Resources online kommer att utöka dina kunskaper och förmågor i planering, strategisk ledning och riktning mot organisationsutveckling och stimulering av företagets talang. [+]

Dubbel mexikansk och europeisk titel

Mästaren i Human Capital Management och Talent Management av UNIR Mexico är utformad för att stärka personalfunktionerna genom toppmoderna sakkunskap. Det gör det möjligt för dig att genom en metod som bygger på praktiska fall anta ledningsfunktioner inom något område av mänskligt kapital i en organisation.

Denna officiella Master of Human Resources online kommer att utöka dina kunskaper och förmågor i planering, strategisk ledning och riktning mot organisationsutveckling och stimulering av företagets talang.

Denna officiella masterexamen ackrediterad av SEP ger dig möjlighet att:

Utforma och genomföra strategiska planer för personalÖka inverkan av HR-funktioner genom att mastera operativa och strategiska processer, samt digitala verktyg, närvarande från urvalet till anställd behållningHantera företagens ersättningspolicyUppmuntra utbildningen av anställda genom professionella och motiverande utvecklingsprogramStärka dina ledarskaps- och kommunikationsförmåga... [-]