UNIR México

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UNITE Mexico är en mexikansk privat universitet godkänts före Ministeriet för offentlig utbildning (SEP) 2013. Det är en del av UNITE akademisk grupp, International University of La Rioja, En ledare inom online-utbildning i Europa som har etablerat sig som en pedagogisk lösning för tusentals människor runt om i världen. den International University of La Rioja i Mexiko Det ger en hög standard för att säkerställa optimal träning Europeiska universitets kvalitet. Detta tack vare sin innovativa metod som bygger uppnås Live online klasserSom tillåter omedelbar kontakt mellan elev-lärare-kamrat, och den ständiga ackompanjemang av en personlig handledare. En effektiv metod bygger på kontinuerlig bedömning, för att säkerställa konstant assimilering av kunskap och genomföra slutprov som säkerställer den pedagogiska framgång för våra studenter.

UNITE Mexico är ett universitet anpassad till föränderliga tider och samhället. Ett nytt universitets koncept där konst tekniska aspekter integreras och är i tjänst hos en utbildning i närheten kvalitet. Mer än 32.000 studenter runt om i världen har valt denna utbildningsmodell, mer än 12.000 studenter har tagit examen och en annan 20.000 fortsätter att förbereda våra virtuella klassrum för att göra det.

titlar Bachelor och Master erbjudande UNITE Mexico De har officiellt giltighet och ingår i det nationella utbildningssystemet genom ministeriet för offentlig utbildning (SEP) i Mexiko.

mission

Uppdraget för International University of La Rioja i Mexiko är den integrerade bildandet av eleverna i de färdigheter som efterfrågas av dagens samhälle.

UNITE Mexiko är beredda att möta de behov och förväntningar hos alla aktörer som deltar i processen (studenter, lärare och forskningspersonal, administration och tjänster, offentliga förvaltningar och samhället i stort) via en online-utbildning kvalitet söker kontinuerlig förbättring och förträfflighet.

Vi har en speciell känslighet för att tillgodose dem som av olika skäl inte kan få tillgång till webbplatsen gårdar, eller som kan föredrar att välja mer öppna och innovativa lösningar till ny teknik öppna i nätverket.

Socialt ansvar orienterad politik gentemot Mexiko FÖRENAR sådana grundläggande frågor som:

 • Ge tillgång till universitetsutbildning för alla med lämpliga tidigare utbildning, vill göra det och undanröja de hinder avstånd, timing, plats, kulturella och sociala för att förhindra det.
 • Genomföra undervisnings- och forskningsresurser genom att utveckla ny teknik och därmed möjligt att erbjuda en hög nivå utbildning, med särskild uppmärksamhet på dem som behöver kulturella, tekniska och sociala förändringar.

Värden

Värdena för UNITE Mexiko är:

 • Engagemang för studerande framgång.
 • Anpassa undervisningsuppgifter med tillhörande studenterna under hela studietiden och arbetsförmedling stöd.
 • Konstant innovation inom undervisning och lärande metoder vård.
 • Utveckling och främjande av entreprenörskap.
 • Lyhördhet för förväntningar grupper av studenter, lärare och forskningspersonal, administration och tjänster, offentliga förvaltningar och samhället i stort.
 • Erbjud grader och program som uppfyller behoven i samhället.
 • Stor uppmärksamhet åt kvaliteten på undervisningen och resurser.
 • Öppen för internationella dimensioner universitetsutbildning strategi.
Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk
 • Spanish (Mexican)

Se Online MBA » Se Online Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Magisterexamen i ledning och Business Administration (MBA)

Online Deltid 18 månader October 2018 Mexiko Buenavista

MBA-examen är de mest efterfrågade yrkesprofiler av dem som strävar efter att växa på en konkurrensutsatt och internationella marknaden. Utvecklad i syfte att dotarte strategisk vision, ledaregenskaper, internationellt perspektiv, ledarskap och entreprenörskap. [+]

MBA-examen är de mest efterfrågade yrkesprofiler av dem som strävar efter att växa på en konkurrensutsatt och internationella marknaden. Utvecklad i syfte att dotarte strategisk vision, ledaregenskaper, internationellt perspektiv, ledarskap och entreprenörskap.

En mångsidig utbildning för att förstå sambandet mellan de olika funktionella områden i ett företag. Specifikt MBA kan du framgångsrikt utföra positioner i miljöer och föränderliga och starkt konkurrensutsatta marknader, inte bara för att uppnå en anställning projektion inom det egna företaget utan att kämpa dig till andra företag, däribland internationella.

Längden på Master med europeisk kvalitet är 18 månader, så ena sidan kan få en officiell examen på kortare tid och för det andra att vara online, kan du kombinera ditt arbete och privatliv med universitetet. Klasser kommer att spelas in, så det är inga problem om du inte kan komma personlig leva av samma skäl.... [-]


Magisterexamen

Magisterexamen i datasäkerhet

Online Heltid Deltid 18 månader October 2018 Mexiko Buenavista + 1 fler

MSc i Computer Security Online UNITE Mexico sätter den senaste tekniken för högre utbildning. De enda visade Masters i Computer Security 100% på nätet och i realtid klasser. [+]

MSc i Computer Security Online UNITE Mexico sätter den senaste tekniken för högre utbildning. De enda visade Masters i Computer Security 100% på nätet och i realtid klasser.

Stora företag som Adobe, Apple, Sony och Ebay har lidit stora attacker i sina databaser under de senaste åren. Enligt en studie av ESET Security Report Latinamerika 2016, 91% av de tillfrågade latinamerikanska företag har ett område eller säkerhetstjänsteman med ansvar för att övervaka cyberattacker.

Denna läroplan, komplett och fullt uppdaterad, kommer att ge de kunskaper och färdigheter du behöver för att hoppa till den professionella du letar efter. I slutet kommer du att ha de resurser som behövs för att stärka säkerheten i IT-infrastrukturen för alla företag på nätet.... [-]


Magisterexamen i ekonomisk och industriell utveckling webbplatser

Online Heltid Deltid 18 månader October 2018 Mexiko Buenavista + 1 fler

Engineering webbplats omfattar mycket mer än vad som vanligtvis förknippas med "webbutveckling". Det är framför något sätt och teknik är en grundläggande paradigm i dagens datorer, en konceptuell ram för utveckling och drift av applikationer och datorresurser. Denna master, med ständigt uppdaterat innehåll, förbereder dig för att du ska kunna tjäna pengar på alla online-verksamhet. [+]

Engineering webbplats omfattar mycket mer än vad som vanligtvis förknippas med "webbutveckling". Det är framför något sätt och teknik är en grundläggande paradigm i dagens datorer, en konceptuell ram för utveckling och drift av applikationer och datorresurser. Denna master, med ständigt uppdaterat innehåll, förbereder dig för att du ska kunna tjäna pengar på alla online-verksamhet.

Komplexiteten i branschen är sådan att det är viktigt att bildandet av goda yrkesmän med en omfattande och djupgående syn, kan utnyttja datorsystem av strategisk betydelse, av stor betydelse och komplexitet och utföra hans ledning, konstruktion och underhåll effektiva omfattande.

... [-]

Magisterexamen i ledning och styrning av skolor

Online Heltid Deltid 18 månader October 2018 Mexiko Buenavista + 1 fler

Behärskning av UNITE Mexiko är en officiell titel validerats av september (RVOE) och är i sin helhet på nätet så att du kan kombinera arbete och privatliv med universitetsstudier kvalitet och anpassat till dig. [+]

Komplettera din yrkesprofil med den enda Master i hantering av skolor med klasser på nätet i realtid.

Behärskning av UNITE Mexiko är en officiell titel validerats av september (RVOE) och är i sin helhet på nätet så att du kan kombinera arbete och privatliv med universitetsstudier kvalitet och anpassat till dig.

Denna översiktsplan professionalisering studier förbereder dig för dig att vara den ledande utbildningsinstitutioner i Mexico behov. De viktigaste administrativa uppgifter som kan hantera är:

Samordna och kontrollera arbetet i de kvarvarande medlemmarna i styrelsen Ledande motivera människor Utbildningsplanering och schemaläggning strategi Kommunicera och publicera institutionen (Educational Marketing) Styra och hantera Human Resources Främja utbildningsinnovation Bedöma och kontrollera att fatta lämpliga beslut översikt Poäng: 87 Varaktighet: 18 månader - 3 terminer Start: 5 okt 2017 Metod: 100% online med klasslärarna på datorn Disciplin: Utbildning Undersökningar genomförs på nätet Dual mexikanska och europeiska titel ... [-]

Magisterexamen i pedagogisk psykologi

Online Heltid Deltid 18 månader October 2018 Mexiko Buenavista + 1 fler

Var beredd på att förbättra utbildningen av barn, ungdomar och vuxna med den enda Master of Educational Psychology klasser på nätet i realtid. En unik utbildningsmodell i Mexiko som passar din personliga och professionella liv. Denna Master of Education inom psykologi har officiellt giltiga (RVOE) och är erkänd av september [+]

Var beredd på att förbättra utbildningen av barn, ungdomar och vuxna med den enda Master of Educational Psychology klasser på nätet i realtid. En unik utbildningsmodell i Mexiko som passar din personliga och professionella liv.

Denna Master of Education inom psykologi har officiellt giltiga (RVOE) och är erkänd av september

JOINING på campus kommer du att se levande klasser för att interagera med dina klasskamrater eller lärare, eller visa dem senare, när alla klasser redovisas i din virtuella campus. Du kommer att ha, från dag ett, med en personlig handledare, och kommer att ha ett virtuellt bibliotek och tillgång till omfattande bibliografi du gräva i de olika materialen så mycket du behöver.... [-]