Läs den officiella beskrivningen

fachada

oss

Tecnológico de Monterrey är en privat institution, ideell, oberoende och orelaterad med politiska och religiösa partier. Det grundades 1943 tack vare visionen av den mexikanska affärsman Eugenio Garza Sada .

Hans arbete stöds av civila föreningar som består av framstående ledare från hela landet, åtagit sig att kvaliteten i den högre utbildningen och utvecklingen av Mexiko.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus och har 31 kontor och 21 internationella sambandskontor. Det syftar till att utbilda ledare med en entreprenörsanda, mänsklig känsla och en hög grad av konkurrenskraft.

Institutionen i den övre av de bästa privata universitet i världen enligt till QS World University Ranking; medan EGADE Business School anses vara den bästa handelshögskolan i Mexiko och Latinamerika.

Enligt Quacquerelli Symonds University betyg, är det den bästa privata universitet i Mexiko och i det yttrandet arbetsgivare Mexiko är nummer ett universitets stående på den samma nivå University of Michigan, Boston University och Duke University.

vår Skillnaddiferencia

Forskarutbildning och Executive Education ITESM erbjuda ett värde proposition som innehåller olika produkter och tjänster för att bidra till utvecklingen av entreprenörer, internationellt konkurrenskraftiga, med fokus på affärsresultat och hög mänsklig känsla chefer.

Programmen kännetecknas av:

  • Kvalitet innehåll utvecklingsprogram undervisas av högt kvalificerade lärare i kunskap och erfarenhet ..
  • Metodik undervisning och lärande som fokuserar på att lösa verkliga problem i arbetet med hjälp av verktyg för omedelbar tillämpning.
  • Generation och integration av grupper av högpresterande åtagit sig att utvecklingen av projekt som bidrar till att förbättra resultaten av sina organisationer.
  • Omvandling av personer som deltar i kurser och program vars utbildning ger dem möjlighet att nå högre nivåer av prestanda och ger dem verktyg för att nå en ledande roll i att uppfylla målen för företaget framåt.
  • Ett Multicampus-system som erbjuder nationell och internationell täckning, förutom att ha allianser med olika universitet och institutioner.

För detta och mer Tecnológico de Monterrey är det bästa valet i Graduate och Executive Education i Mexiko.

pedagogisk modellmodeloTecnológico de Monterreys forskarutbildning och utbildningsprogram bygger på en alt = "aktuell, innovativ och avantgarde pedagogisk modell som använder fallmetodik, projektutveckling och / eller erfarenhetsaktiviteter som möjliggör ökad produktivitet tack vare ansökan omedelbar kunskap förvärvad och möjlighet att skapa nätverk.

  • Fokus pekar mot eleven, som är ansvarig för att generera sin egen kunskap, tillsammans hela tiden av sin lärare, som tar på sig rollen som guide.
  • Program som stöds av lärare med doktorsexamen och hög potential chefer med ett utmärkt jobb profil.
  • Hög prioritet till att användningen av teknik som en facilitator i processen för undervisning och lärande och i fallet med mästare och doktorer, betonar förberedelse genom internationella avtal och utbyten med kända universitet runt om i världen.
  • Online-program som säkerställer tillgång till kommunikationsnät, samarbete och lärande bland studenter, lärare och specialister från hela världen; liksom alumniföreningar i syfte att stärka arbetet med elevernas lärande.

Med detta i Tecnológico de Monterrey bidrar till att utbilda yrkesverksamma att möta de utmaningar som globaliseringen och ständig förändring av vetenskap och teknik, samtidigt öppna nya möjligheter för chefer, entreprenörer och affärsmän.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Bland de utmaningar som erbjuds av organisationer för närvarande inriktad på att generera strategiska partners, öka konkurrenskraften, kostnader bedömningar och marknaden ... [+]

Vikten av kvalitetssystem och produktivitet

Bland de utmaningar som erbjuds av organisationer för närvarande inriktad på att generera strategiska partners, öka konkurrenskraften, kostnader bedömningar och marknadens krav; och svara på komplexa och oväntade problem. Därför Master 's är Programmet i teknisk inriktning kvalitetssystem och produktivitet motiverat, som svar på de behov som miljön och bidrar till effektivitet inom leveranskedjan, kvalitet, ständiga förbättringar och management engineering. Dessutom utbildar programmet yrkesverksamma att hitta mer optimala och ökad produktivitet system, med tanke på hållbarhetsaspekter ur ett globalt, integrativ och samverkande perspektiv.... [-]

Mexiko Monterrey
Juli 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Idag framgång i organisationer beror på deras förmåga att anpassa sig till snabbt föränderliga miljöer, skapa nya marknader och skapa nya strategier och bly. ... [+]

beskrivning

Idag framgång i organisationer beror på deras förmåga att anpassa sig till snabbt föränderliga miljöer, skapa nya marknader och skapa nya strategier och bly.

För att förbli konkurrenskraftiga, organisationer behöver förnya och skapa affärsnytta genom att generera nya produkter, processer och tjänster inom en modell som identifierar de olika typerna av innovation och de mest lämpliga strategier.

Detta kräver utbildning människor och kreativa team som skapar värde och har en vision för att vägleda dem att söka nya möjligheter.

Lärandemål

Master of Innovation för företagsutveckling mål:

Var entreprenöriella ledare med en kultur av innovation genom praktiska metoder för att utveckla högt värde verksamhet och skapa värde inom etablerade organisationer som syftar till yrkesverksamma och entreprenörer. Identifiera möjligheter att skapa mervärde på marknaden. Främja en kultur av innovation för att generera hållbara konkurrensfördelar. Hantera innovationsprocessen från idégenerering, spridning och utvärdering av deras inverkan på företaget. Att ge en modell för produktutveckling och teknikbaserade tjänster som möjliggör praktisk inlärning. Utveckla och stärka kompetensen att starta en teknikbaserad själva projektet eller inom ett redan etablerat företag. Identifiera möjligheter för innovation inom etablerade organisationer. Identifiera möjligheter att skapa nya teknikbaserade företag. Adresserat till ... [-]
Mexiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mer
Juli 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Masterprogrammet i Educational Technology uppfyller dagens behov av kunskapssamhället att berika yrkesutbildning området mänskliga resurser på den mest aktuella och avanc ... [+]

beskrivning

programmet Master of Educational Technology svarar mot de aktuella behoven i kunskapssamhället att berika yrkesutbildning området mänskliga resurser på det mest aktuella användning och avancerad teknik i undervisningen-lärande och utbildning, både olika skolnivåer och i offentliga och privata företag, vilket gör att en mer holistisk utveckling av sina studenter och anställda. Genom en innovativ pedagogisk modell baserad på ny informationsteknologi och telekommunikation (IKT), vilket gör det möjligt att nå en större publik med begränsningar i tid och rum rörlighet, högt utbildad personal som kommer att ha en positiv effekt formulär och bor i de samhällen de betjänar.... [-]

Mexiko Monterrey Santa Fe Colombia Colombia Online Ecuador Ecuador Online Panama Panama Online Peru Peru Online  + 7 Mer
Januari 2020
Spansk
Heltid
Deltid
5 terminer
Internet
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Träna yrkespersoner som kan etablera kopplingar mellan teknik och humaniora med ett kritiskt perspektiv och mänskligt sinne. att skapa tvärvetenskapliga, ansvarsfulla och ... [+]

Allmän mål

Träna yrkespersoner som kan etablera kopplingar mellan teknik och humaniora med ett kritiskt perspektiv och mänskligt sinne. att skapa tvärvetenskapliga, ansvarsfulla och etiska dialoger mellan samhället och den digitala världen; skapa kulturarvsprojekt, trendanalys i sociala nätverk och kreativa entreprenörskapsprojekt.

Behov, önskan eller problem som uppfyller eller löser detta program

Skapar lösningar med kritisk och metodisk noggrannhet för att lösa de kulturella och kreativa industriernas problem genom kuratorskap, tolkning och analys av den digitala representationen av mänsklig kultur.

fördelarSkapande av ett digitalt projekt kopplat till den kulturella och kreativa industrin.Lärande erfarenhet Model Tec21 forskarutbildningar i 100% online-lägeTillgång till internationella bibliografiska samlingar: Specialsamlingar av Tecnológico de Monterrey och andra.Fakultetspersonal sammansatt av medlemmar i det nationella forskarsystemet (SNI)Länk till ledande universitet och nätverk inom Digital Humanities i USA, Storbritannien, Nederländerna, Irland och Colombia.berättigande... [-]
Mexiko Monterrey
September 2020
Spansk
Heltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Tecnológico de Monterrey behandlar detta problem genom detta nya masterprogram i Engineering Management and Engineering, som syftar till att utveckla ledare och projektle ... [+]

Vetenskap och teknik fortsätter kontinuerligt och omvandlar hur vi lever; Företag har behov av att ha högkvalificerade ingenjörer för att möta industrins nuvarande utmaningar och nå tillfredsställande resultat genom effektiva metoder. Tecnológico de Monterrey behandlar detta problem genom detta nya masterprogram i Engineering Management and Engineering , som syftar till att utveckla ledare och projektledare, specialister inom deras kunskapsområde.

riktar sig till

Kandidater från yrkesvetenskaplig eller ingenjörsvetenskaplig karriär, som har ett stort intresse för utveckling av tekniska färdigheter inom projektledning och viktiga affärsprocesser, inom teknikledning eller i företagsinitiativ. Framtida tekniska ledare inom industriell ledning, högteknologihantering, ID eller företagsledning med högteknologi och nyskapade företag. Professionella inom teknikområdet som behöver identifiera kritiska problem, generera lösningar, utvärdera alternativ, fatta beslut och genomföra åtgärder som leder multidisciplinära team.... [-]

Mexiko Monterrey Buenavista Zapopan Puebla City Santa Fe  + 2 Mer
Juli 2020
Spanish (Mexican),Spansk
Heltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Konkurrenskraftig organisation och ledning av företag är prioriterade faktorer för utveckling av ett land. För att uppnå detta är det viktigt att ha konkurrenskraftiga vi ... [+]

beskrivning

Konkurrenskraftig organisation och ledning av företag är prioriterade faktorer för utveckling av ett land. För att uppnå detta är det viktigt att ha konkurrenskraftiga visionärer, innovatörer, humanister och samtidigt chefer som har möjlighet att möta de globala utmaningarna i föränderliga miljöer, beroende av varandra och komplex verksamhet.

Lärandemål

Master of Business Administration syftar till att utbilda yrkesverksamma:

Att arbeta i utformningen och genomförandet av etiska och socialt ansvarstagande lösningar på komplexa affärsproblem med hjälp av analytiska metoder och innovativ teknik. Beredd att interagera med specialister från alla funktionella områden i företaget för att definiera de riktlinjer och organisatoriska mål. Processer som kan leda förändring i flera miljöer för att utveckla en samarbets arbetsmiljö och mycket utmanande syn. Kunna utforma och implementera processer och / eller innovativa affärsmodeller som genererar hållbart värde för organisationen och gemenskap med ett globalt perspektiv på konkurrensen. Adresserat till ... [-]
Mexiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Santa Fe  + 2 Mer
Juli 2020
Spansk
Heltid
Deltid
5 terminer
Internet
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Programmet Master of Education är utformad för att uppfylla de nuvarande behoven i kunskapssamhället, berika utbildning av personal utbildning genom tillgång till teorier ... [+]

beskrivning

programmet Lärarexamen Den är utformad för att möta de nuvarande behoven i kunskapssamhället, berika utbildning av personal utbildning genom tillgång till teorier, metoder och pedagogiska metoder framkant som gäller för olika utbildningsnivåer. Programmet genomförs genom en pedagogisk modell som bygger på personlig och professionell utveckling, som tillåter eleverna att förvärva de kunskaper, färdigheter och kvalifikationer etablerade kompetens. Modellen integrerar också nya informationsteknik och kommunikation (e-learning) vilket underlättar studenter tar sina kurser i digitala miljöer flexibelt utan begränsningar av tid och rum.

Lärandemål

Master of Education syftar till att: ... [-]

Colombia Colombia Online Ecuador Ecuador Online Panama Panama Online Peru Peru Online  + 4 Mer
Juli 2020
Spansk
Heltid
Deltid
5 terminer
Internet
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Detta program ger djup förståelse för de delar av de finansiella systemen och nationella och internationella marknader; och förbereder specialister kan interagera med rep ... [+]

beskrivning

Detta program ger djup förståelse för de delar av de finansiella systemen och nationella och internationella marknader; och förbereder specialister kan interagera med representanter från alla funktionella delar av organisationen för att definiera strategier och åtgärds riktlinjer som syftar till att uppnå konkurrensfördelar.

Läroplanen kombinerar erfarenhet och innovation för att utbilda människor som kan ge optimala svar på verkliga problem och affärsmöjligheter genom kollaborativt lärande system, praktisk tillämpning av teoretiska kunskaper på projekt, problem och fallstudier.

Detta gör det en relevant program på regional och nationell nivå och demonstreras av ledande positioner och ledande akademiker lednings upptar både det privata näringslivet och den offentliga sektorn, nationellt och internationellt.... [-]

Mexiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mer
Juli 2020
Spansk
Heltid
Deltid
5 terminer
Internet
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Utvecklingsländer kräver managementtjänster och energianvändning garanteras inom ramen för en hållbar utveckling. För att uppnå detta krävs innovation inom energisparfunk ... [+]

beskrivning

Utvecklingsländer kräver managementtjänster och energianvändning garanteras inom ramen för en hållbar utveckling. För att uppnå detta krävs innovation inom energisparfunktioner, ge företräde till bevarandet av icke förnybara energiresurser och främja användningen av alternativa energikällor.

Lärandemål

Civilingenjör i Energy Management och förnybara mål:

Utbilda yrkesverksamma kunna optimera energianvändningen, både inom den privata sektorn och den offentliga sektorn. Form kvalificerad för yrkesverksamma energiledningssystem, inklusive användningen av alternativa och konventionella källor. Adresserat till

Programmet riktar sig till:

Utexaminerade karriär antingen teknik eller arkitektur grad med ansvar för planeringsprocesser och energihantering, samt utveckling, genomförande och utvärdering av energihanteringspolicy. Proffs med ansvar för planeringsprocesser och energihantering, samt utveckling, genomförande och utvärdering av energiledningssystem politik. Fördel ... [-]
Mexiko Morelia Santiago de Querétaro
Januari 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

I dagens samhälle produktionen av värde beror till stor del på kunskap. Tack vare framsteg inom informationsteknologi och globalisering, har du tillgång till stora mängde ... [+]

beskrivning

I dagens samhälle produktionen av värde beror till stor del på kunskap. Tack vare framsteg inom informationsteknologi och globalisering, har du tillgång till stora mängder information, Men detta inte garantera att informationen aktiveras i produktionen av värde.

Att omvandla information till kunskap och kunskap i värde kräver proffs som strategiskt kan hantera och genomföra innovativa informationsteknik för att möta de utmaningar som produktivitet, hållbarhet och socialt ansvar företag och organisationer.

Det är därför det är nödvändigt att förbereda yrkesverksamma som har ansvaret för att känna och göra strategiska beslut om resurser och projekt där IT som ett verktyg för global konkurrenskraft engagemang. ... [-]

Colombia Colombia Online Panama Panama Online Peru Peru Online  + 2 Mer
Juli 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska

Postgraduate Diploma

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Prospektiva studier av olika internationella organisationer har visat att världen går mot transformationer som ställer utmaningar och krav på skolor och utbildningsinstit ... [+]

Management specialisering för ledarskap och pedagogisk innovation

Prospektiva studier av olika internationella organisationer har visat att världen går mot transformationer som ställer utmaningar och krav på skolor och utbildningsinstitutioner i allmänhet.

Förhållandena under det nuvarande århundradet kräver av dem som leder dem en ny innovativ kapacitet som är anpassningsbar till globala och nationella krav, medan de leder lösningar anpassade till det lokala sammanhanget där de befinner sig; det vill säga chefer med hög kompetens krävs för ledarskap och innovation för lösning och förbättring.

Sedan starten har Tecnológico de Monterrey samlat erfarenhet av att utveckla ledare och direktörer inom olika sektorer. Med sådan expertis har han formulerat denna specialitet för professionalisering av chefer, nu med en tydlig pedagogisk strategi som ger ledarskap och innovationsfärdigheter till utbildningsområdet.... [-]

Mexiko Monterrey
September 2020
Spansk
Heltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Delstaten Mexiko, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, New Mexico, 01389 MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Delstaten Mexiko, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz-avdelningen, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Murcia-regionen, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, kalifornien, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador-avdelningen, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez-avdelningen, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán-avdelningen, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua-avdelningen, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
LATAM Sede Perú - Lima
Lima, Dalarnas län, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, kalifornien, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo-avdelningen, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Capital District, VE