Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP - En Línea

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Det högre institutet för psykologiska studier , ISEP, är en privat europeisk institution för högre utbildning och kliniskt ingrepp inom klinisk psykologi, neurovetenskap, psykopedagogik och talterapi grundad 1984 som har utbildat mer än 25 000 yrkesverksamma och behandlat mer än 20 000 patienter i sina kliniker. ISEP utgör en självständig institution med en tydlig internationell dimension och praktisk och social anda.

Institutet delar sin verksamhet i utbildning, intervention och spridning:

- ISEP-utbildning , master- och forskarutbildningsprogram.

ISEP Training erbjuder professionella inom psykologiska, pedagogiska och hälsovetenskapliga högkvalitativa och aktuella träningsprogram som gör att de kan förvärva en specialisering inom ett visst område och få en enastående yrkeskompetens vid utövandet av sina respektive discipliner.

- ISEP EDITORIAL , specialiserade publikationer för professionella

ISEP Editorial publicerar specialiserade texter för yrkesverksamma inom de pedagogiska och kliniska områdena. Förlaget kännetecknas av det praktiska värdet av dess verk: Verken är villiga att täcka nya eller dåligt närstående ämnen och tillhandahålla verktyg för yrkesutövning och fallhantering.

- ISEP CLÍNIC , tvärvetenskapliga kliniska interventionskontor

ISEP Clínic är ett nätverk av tvärvetenskapliga skåp specialiserade på bedömning, bedömning och behandling av problem relaterade till psykologi, inlärning och hälsa. Principen som styr hans prestation är den personliga uppmärksamheten hos alla sina patienter.

Studera från Mexiko

ISEP har öppnat ett huvudkontor för mästare och studenttjänst i Culiacán (Mexiko) i syfte att närma sig alla våra latinamerikanska studenter och syftar till att ge bättre service, uppmärksamhet och kvalitet i uppmärksamhet på alla deras behov och önskemål .

Därför har ISEP ett bra team av professionella som hjälper dig att lösa alla dina tvivel, både akademiska och administrativa, samt vägledning och personliga råd.

För att tillhandahålla den bästa servicen och den bästa servicen i sin tidslucka erbjuder ISEP Mexico oavbruten uppmärksamhet från måndag till lördag från kl. 7.00 till 8.00 (Mazatlan, Mexiko, GMT-6).

ISEP, nu närmare dig.

40 Psykologiska trick som kommer att förändra hur du ser världen och människorna runt dig

Antoni Bolinches: Hur gynnar psykologens professionella framgång

Spegelns lag | Ditt personliga tillväxtverktyg | självkännedom

Denna skola erbjuder program i:
  • Spanish (Mexican)
  • Spanish (Colombia)
  • Spanish (Argentina)
  • Spansk

Se Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen I Barn- Och Ungdoms Klinisk Psykologi - Online

Online Heltid Deltid 1 - 2 år July 2018 Mexiko Culiacán + 1 fler

Kandidaten i barn- och ungdoms klinisk psykologi ger dig de tekniska och personliga färdigheter som varje psykolog behöver för utvärdering, diagnos, återhämtning och förebyggande av störningar som påverkar barns och ungdomars psykiska hälsa från en kognitiv beteendeorientering. de maximala garantierna för framgång. [+]

Magisterexamen med erkännande av officiell validitet av studier av ministeriet för offentlig utbildning och kultur (RVOE)

Kandidaten i barn- och ungdoms klinisk psykologi ger dig de tekniska och personliga färdigheter som varje psykolog behöver för utvärdering, diagnos, återhämtning och förebyggande av störningar som påverkar barns och ungdomars psykiska hälsa från en kognitiv beteendeorientering. de maximala garantierna för framgång.

Med Master of ISEP kommer du att förvärva de grundläggande färdigheterna för en omfattande intervention vid intellektuell funktionsnedsättning och höga förmågor, inlärningssjukdomar, narkotikamissbruk, autismspektrumstörning, depression, ångest, bipolär sjukdom, eliminationsstörningar, beteendestörning, beteende mat, ADHD, kommunikationsstörningar och till och med erbjuder ett tillvägagångssätt för barns neuropsykologi för att kunna känna igen och beskriva eventuella skador eller hjärndysfunktioner. Det är den mest kompletta träningen att bli specialist på psykologisk vård för barn och ungdomar.... [-]


Magisterexamen I Klinisk Och Hälsopsychologi - Online

Online Heltid Deltid July 2018 Mexiko Culiacán

Kandidaten i klinisk psykologi och onlinehälsa ger en omfattande och omfattande utbildning i alla aspekter som påverkar klinisk praxis. Sedan 1984 har ISEP undervisat detta program som kombinerar vetenskaplig rigor med professionella praxis. Studenten lär sig de tekniska och personliga färdigheter som behövs för att utveckla en effektiv och ansvarsfull professionell klinisk praxis. [+]

Magisterexamen med erkännande av officiell validitet av studier av ministeriet för offentlig utbildning och kultur (RVOE)

Kandidaten i klinisk psykologi och hälsa ger en omfattande och omfattande utbildning i alla aspekter som påverkar klinisk praxis. Sedan 1984 har ISEP undervisat detta program som kombinerar vetenskaplig rigor med professionella praxis. Studenten lär sig de tekniska och personliga färdigheter som behövs för att utveckla en effektiv och ansvarsfull professionell klinisk praxis.

Studenten förvärvar tillräcklig klinisk erfarenhet och erhåller den grundläggande teoretiska praktiska kunskapen som gör att han kan närma sig olika kliniska fall och med olika grad av komplexitet med säkerhet och effekt. Under hela mastern arbetar man med uppdaterade teoretisk-kliniska aspekter och tillämpningen av de olika terapeutiska strategierna baserade på specifika sjukdomar bearbetas.... [-]


Magisterexamen I Rättsmedicinsk Psykologi - Online

Online Heltid Deltid July 2018 Mexiko Culiacán

Magisterexamen i rättsmedicin utgör grundläggande behörigheter för utövandet av yrket rättsmedicinsk psykolog i sin expertroll, som expert eller rådgivare till juristen och domaren i rättsliga förfaranden. [+]

Magisterexamen med erkännande av officiell validitet av studier av ministeriet för offentlig utbildning och kultur (RVOE)

Magisterexamen i rättsmedicin utgör grundläggande behörigheter för utövandet av yrket rättsmedicinsk psykolog i sin expertroll, som expert eller rådgivare till juristen och domaren i rättsliga förfaranden. Du kommer att förvärva de verktyg och kunskaper som krävs för att förbereda rättsmedicinsk rapport i de olika jurisdiktionerna (civila, kriminella, arbetskraft, minderåriga, ...) och dess exponering (ratificering) inför domstolar och tribunaler.

Den teoretiska praktiska metoden innefattar utarbetandet och försvaret inför en domstol i expertrapporten samt praktiska exempel från verkliga fall.... [-]


Master I Intervention I Inlärningssvårigheter - Online

Online Heltid Deltid July 2018 Mexiko Culiacán

Master i intervention i svårigheter med lärande ger en komplett och omfattande utbildning av alla aspekter som påverkar det pedagogiska ingreppet. Dess mål är inriktat på förvärv av adekvata tekniska och personliga färdigheter för att utveckla en effektiv och ansvarsfull yrkesverksamhet. [+]

Magisterexamen med erkännande av officiell validitet av studier av ministeriet för offentlig utbildning och kultur (RVOE)Kontakta här

Master i intervention i svårigheter med lärande ger en komplett och omfattande utbildning av alla aspekter som påverkar det pedagogiska ingreppet. Dess mål är inriktat på förvärv av adekvata tekniska och personliga färdigheter för att utveckla en effektiv och ansvarsfull yrkesverksamhet.

Professionella i det nuvarande utbildningssystemet stöter på en mycket heterogen studentkår med mycket olika behov och svårigheter. Denna magisterexamen erbjuder konkreta svar på de viktigaste inlärningssvårigheterna och störningarna genom praktiska exempel och diagnos- och interventionsriktlinjer i tidig barndom såväl som i primär och sekundär: bedömningsinstrument, diagnostiska test, förebyggande strategier, orientering till undervisningsteam, etc.... [-]