Advenio eAcademy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Om Advenio eAcademy

Advenio eAcademy grundades 2013 och är en högskoleutbildning (HEI) med säte i Malta, (NCFHE Licensnummer: 2013-FHI-0006) som tillgodoser en internationell kundkrets av kräsna utbildningsleverantörer och elever.

Advenio eAcademy är en högskoleutbildning (HEI) med säte i Malta, (NCFHE Licensnummer: 2013-FHI-0006) som tillgodoser en internationell kundkrets av kräsna utbildningsleverantörer och elever. Det ger möjlighet för deltagande utbildningsinstitutioner och utbildningsorganisationer att gå bortom de fysiska lokalerna. Det gör det möjligt för dem att omfamna en virtuell campus som möjliggör utveckling och utplacering av toppmoderna utbildnings- och träningsprogram som verkligen ökar värdet för eleverna.

Advenio eAcademy är den första organisationen på Malta, licensierad av NCFHE, vars tjänster bygger på online-lärande. Den e-learning-plattform som används är den prisbelönta EBLearn-lösningen som utvecklats och underhållits av E-Business Systems, webbserverns arm för AllSecure Ltd. EBLearn tillhandahåller resursbibliotek, audiovisuella och videopresentationer, forum och wiki-funktioner och integrerar video konferensmöjligheter för att möjliggöra en-till-en eller en till många coachnings- eller handledningssessioner.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Platser

Malta Online

Address
Malta Online, Malta

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium