Läs den officiella beskrivningen

UOITs innovativa och unika grundutbildningsprogram är utformade för att möta dina intressen och karriärförhoppningar, tillsammans med de marknadsdrivna kraven hos arbetsgivare. När du examinerar kommer du att ha det kritiska tänkandet, innovativa forsknings- och tekniska färdigheter som krävdes av världens ledande arbetsgivare.

Professorer och studenter bedriver forskning på ett brett spektrum av områden som omfattar utbildning och teknik, affärs- och informationsteknik, fordonsdesign och teknik, datavetenskap, alternativ och hållbar energi, kärnteknik, brottsbekämpning, tillverkning, samhälle / folkhälsa, för att namnge bara ett fåtal. UOITs unika och teknologiska rika undervisnings- och inlärningsmiljö utmanar eleverna att driva gränserna för innovation och upptäckt och förbereder kandidater att utmärka sig i den globala kunskapsdrivna ekonomin i det 21: a århundradet. Vid UOIT är möjligheterna oändliga.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Faculty of Education University of Ontario Institute of Technology

På UOIT är Masters of Education i Digital Technologies syftar till att förbereda framtida ledare och specialister inom lärande och teknologi. ... [+]

Översikt

Tack för att du överväger Pedagogiska fakulteten vid UOIT för din online forskarutbildningen. Det finns ett kritiskt behov av specialister inom utbildning som förstår både de specifika och globala påverkan som tekniken har på lärandet. Samhället måste också dessa personer att finnas på platser där de kan erbjuda den typ av informerat ledarskap som krävs för att förbereda framtida generationer av studenter.

Vi erbjuder en exceptionell, internationell, onlineupplevelse i del- och heltidsstudier inom området utbildning och Digital Technologies, som leder till följande examina och diplom: - Master of Arts (MA) i utbildning; - Master of Education (UVM); och - Graduate Diploma in Education och Digital Technologies.... [-]

Kanada Oshawa
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska