Läs den officiella beskrivningen

International Telematic University UNINETTUNO , är det enda italienska distansundervisningen Universitetet som framgångsrikt bedömts av ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), den italienska ministerbyrån för kvalitet i högre utbildning. Uninettunio grundades av dekretet av den 15 april 2005 av det italienska ministeriet för utbildning, universitet och forskning, ger akademiska titlar som har ett lagligt värde överallt i världen för universitetsstudier på grundnivå och forskarutbildning. UNINETTUNO följer rekommendationerna från Bolognaprocessen och levererar universitetskrediter enligt det normala ECTS - European Credits Transfer System.

UNINETTUNO är ett av världens ledande distansläraruniversiteter och har nyligen vunnit flera internationella utmärkelser för excellens av E-Learning Platform från European Association of Distance Education Universities (EADTU). IELA-priset för bästa e-learningportal har levererats till UNINETTUNO baserat på sin forskning, kunskap och utveckling inom distansutbildning. Styrelseledamot i EADTU - European Association of Distance Education Universities, ICDE Representant - Internationellt Råd för distansundervisning i södra Europa och Medelhavet, bekräftat av UNESCO bland de universitet som verkar för att nå SDG 2030 mål av Förenta nationerna (https: //goo.gl/jmiif7), och listad som medlem av UNESCO: s Association IAU - International Association of Universities.

UNINETTUNO har 6 avdelningar, 25 graders kurser och över 163 examenscenter över hela världen. Idag har UNINETTUNO mer än 16.000 studenter från 160 länder, ägaren till en satellit flerspråkig tv-kanal fri på flyg och en plattform för lärande och undervisning på distans som finns online på 5 språk (arabiska, italienska, engelska, grekiska, franska).

Med tanke på ett starkt partnerskap med traditionella universitet är utvalda professorer vid UNINETTUNO valda bland de bästa professorerna från traditionella universitetspartner.

UNINETTUNO ger höga krav på undervisning i en digital miljö tack vare en unik modell för lärande och undervisning genom avstånd genom ny teknik och en unik plattform som uppmuntrar och upprätthåller prestation vid sidan av personlig utveckling. På UNINETTUNO kan eleverna följa programmen och få giltiga studietitlar och universitet krediter överallt, utan tids- och rymdbegränsning, ett universitet utan gränser (https://goo.gl/gie8e1).

Hur man studerar

Internetbaserade träningsaktiviteter sker i ett webbaserat makroområde som heter Didactic Cyberspace. I Didactic Cyberspace sker utbildnings- och inlärningsprocessen och tillgången är diversifierad genom anpassad inloggning och lösenord baserat på spelarnas roll i utbildningsvägen: professorer, handledare och studenter. Lektioner och on-demand-aktiviteter på nätet är tillgängliga 24 timmar om dygnet tillsammans med virtuella virtuella klassrum och virtuella klassrum (https://goo.gl/jY26qD).

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Franska
  • Italienska
  • Arabiska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

International Telematic University UNINETTUNO

Högskoleexamen syftar till att utbilda proffs som kan delta i analys, design, implementering och systemhantering inom datavetenskap, automation och managementteknik. ... [+]

Högskoleexamen syftar till att utbilda proffs som kan delta i analys, design, implementering och systemhantering inom datavetenskap, automation och managementteknik.

Programmet syftar till att erbjuda ett brett spektrum av metodiska och tekniska färdigheter inom informationsteknik för att skapa professionella med hög grad av flexibilitet och anpassning till marknadens krav. Det ger också en solid förberedelse i matematik och fysik, vilket ger de verktyg och vetenskapliga metoder som krävs för att närma sig tekniska problem på ett strikt sätt.

Kursens mål är därför dels att åstadkomma en solid, generell vetenskaplig och metodologisk förberedelse och å andra sidan att skapa en högspecialiserad yrkesverksamma. Därför är de allmänna vetenskapliga och tekniska metoderna mer omfattande (för att utveckla metodologiska färdigheter vid analys, modellering och formulering av komplexa tekniska problem), medan mer tekniskt avancerade kurser erbjuds för att slutföra studentens kompetenspresentationsmetoder, tekniska lösningar och tillämpning inom specifika sektorer.... [-]

Italien rom
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska
International Telematic University UNINETTUNO

Programmet utrustade studenter med kompetens och självförtroende för att effektivt hantera och anpassa sig till ett brett utbud av konkurrenskraftiga och ständigt förände ... [+]

Programmet utrustade studenter med kompetens och självförtroende för att effektivt hantera och anpassa sig till ett brett utbud av konkurrenskraftiga och ständigt föränderliga affärsmiljöer på den internationella arenan.

Kandidaten i ekonomi och företagsledning är indelad i två huvudvägar:

Företagsledning: En internationell ledningsväg i engelskaFinansiell förvaltning: En internationell väg riktade till företagsledning med ett särskilt fokus på finansiella frågor på engelska.

Business Management Pathway tillåter studenter:

1) Att utveckla färdigheter relaterade till företagsledningen och förvaltningen.... [-]

Italien rom
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska