ILERNA Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ILERNA Online Italien

Officiella utbildningskvalifikationer online i Spanien. Kännbara hälsoprofessioner i Italien.

Studera på nummer 1 online professionellt utbildningscenter i Spanien och få behörighet att utöva sjukvårdsyrket på spansk territorium. När du har fått din examen kan du begära erkännande av din yrkeskvalifikation i Italien. På kort tid, på italienska, på distans och utan att behöva gå till huvudkontoret i Spanien. Fri tillgång!

  • Officiella spanska kvalifikationer online. Kännbara hälsoprofessioner i Italien.
  • Studera på distans med didaktiskt material skrivet på italienska.
  • Du kan ta tentamen i Italien. Utan att behöva åka till Spanien.

Helt på italienska

Du behöver inte åka till Spanien eller lära dig spanska, du kommer att studera online, med det didaktiska materialet som är helt skrivet på italienska och de få presidentkurser kommer att äga rum i Milano.

Naturligtvis tar du tentor på det italienska kontoret och på italienska. Med ditt samtycke kommer vi personligen att behandla begäran om erkännande av denna yrkeskvalifikation i Italien. Du behöver bara fråga! Tveka inte att kontakta oss för ytterligare förtydliganden.

work flow

Studera online i ILERNA

Modulär inskrift

Med termen modulär menar vi en utbildningskurs i moduler. För varje termin ILERNA Online alla professionella moduler som planeras i en specifik utbildningscykel, du är den som väljer den du vill studera under semestern, beroende på dina behov. Utan gränser och skyldigheter som ska respekteras. Med andra ord, i syfte att underlätta lärande, är valet av ämnen endast upp till eleven, baserat på hans förväntningar, hans studierytmer och framför allt på grundval av hans behov. Det viktiga är att alla moduler för vilka tentamina ska tas i slutet av semestern köps innan semestern själv börjar.

I slutet av varje termin är det i själva verket möjligt att ta tentamen för de valda modulerna. När examen för varje modul har godkänts, kommer det slutliga betyg att behållas för alltid. Tandhygienistens titel erhålls efter att ha godkänt alla tentamina som har samband med kursen.

Virtuellt campus

ILERNA Online virtuella campus fungerar som ett socialt nätverk, där du som student får möjlighet att skapa din profil, hantera anslagstavlan och interagera med professorer och medstudenter. Dessutom kommer du genom campus att få tillgång till läromaterialet och de olika träningsövningarna.

Gå med i grupper, forum och debatter ... och missa inte videokurserna! Studera med ILERNA Online när och var du vill!

137545_pexels-photo-3769021.jpeg

Referensprofessionellt utbildningscenter i Spanien

ILERNA Online föddes från ILERNAs presidentutbildningscentrum, med över 50 års erfarenhet inom undervisningssektorn och arbetar med kompetens och professionalism inom distansutbildning. Det är ett officiellt och ledande professionellt utbildningscenter i Spanien.

Nº1 i Spanien!

ILERNA Online är för närvarande det ledande officiella online-utbildningscentret i Spanien. Dess kurser är bland de mest efterfrågade, utbildar mer än 3 500 studenter varje år och har det bredaste utbildningserbjudandet med över 13 yrkesutbildningar.

När de har avslutat sina studier med ILERNA Online får eleverna en officiell examen, vilket gör att de kan genomföra sin yrkesutövning i Spanien. Med andra ord kommer studenten att kunna arbeta som tandhygienist i Spanien. Den yrkeskvalifikation som erhållits är helt igenkännlig i Italien, våra studenter kommer därför att ha rätt att utöva tandhygienists fria yrke som om de hade en treårig examen.

För att underlätta denna utbildning har vi beslutat att öppna ett nytt center, ILERNA Online Italia, baserat i Milano. Studera på distans och få den officiella spanska examen som gör att du kan arbeta i Italien efter erkännande av din yrkeskvalifikation. Fri tillgång!

Helt på italienska

Du behöver inte åka till Spanien eller lära dig spanska, du kommer att studera online, med det didaktiska materialet som är helt skrivet på italienska och de få presidentkurser kommer att äga rum i Milano.

Naturligtvis tar du tentor på det italienska kontoret och på italienska. Med ditt samtycke kommer vi personligen att behandla begäran om erkännande av denna yrkeskvalifikation i Italien. Du behöver bara fråga! Tveka inte att kontakta oss för ytterligare förtydliganden.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

Officiella utbildningskvalifikationer

ILERNA Online är ett officiellt centrum, erkänt och godkänt av det spanska utbildningsministeriet. Alla ILERNA Online kurser ILERNA Online är 100% officiella och gäller för utförandet av professionella funktioner.

Nu i Italien!

ILERNA Online slutligen i Italien, baserat i Milano, med målet att ge italienska medborgare tillräcklig hjälp till deras utbildningserbjudande. Den uppmärksamhet som studenterna äger rum kommer att ske exklusivt på italienska, samt läromedel, övningar, tentor och presidentkurser kommer att äga rum helt på italienska.

När den har fått den kvalificerade titeln, till de intresserade, kommer ILERNA Online att ge sitt stöd för att utföra alla juridiska och byråkratiska metoder som gäller erkännande av utländska studier, baserat på bestämmelserna i EU-direktiv 2005/36 / EG .

Platser

Milan

Address
Viale Sondrio,3
20124 Milan, Lombardiet, Italien

Program

Skolan erbjuder också: