Läs den officiella beskrivningen

Genom online-utbildning, kan Trinity College Dublin nu nå de bästa studenterna runt om i världen, ge tillgång och flexibilitet till akademisk excellens, och främja en transformerande elev upplevelse.

Med sitt rykte för att tillhandahålla utbildning i världsklass, kan Trinity College Dublin nu möjliggör ett större antal studenter uppnå sin potential i sin föredragna området.

För över 400 år, att åtagandet att ge en överlägsen utbildning har sett Trinity College Dublin få en välförtjänt rykte som en av världens bästa universitet, och som Irlands toppuniversitet.

2014, Trinity College första online-kurs, magisterexamen i tillämpad Samhällskunskap, lanserades, och dessa 37 studenter examen under hösten 2015. Trinity College också framgångsrikt lanserat sin första fria mooc-kurs (MOOC) som år, som mindes irländska Bor i krig och revolution och hade över 12.000 studenter deltar. Sedan dess har mer än 46.000 elever runt om i världen varit en del av forskar och gratis online-utbildning vid Trinity College i Dublin.

Trinity online studenter läser kurser som har skapats av Trinity världsklass akademiker och förstärks av online-lärande specialister. Alla filmer, förbättrade interaktiva presentationer och dokument är tillgängliga via Trinity College Virtual Learning Environment, Blackboard Learn. Under varje online-kurs, studerande samarbetar med varandra och med akademiker att skapa en engagerande och levande community av elever.

Diskussioner och interaktioner med akademiker är inte begränsade till e-post, och studenter att delta i vecko virtuella tutorials där de kan interagera med sin klass i realtid. Med hjälp av en webbkamera och headset, kan varje elev se, höra och prata med akademiker och andra studenter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Trinity College Dublin Online Education

Denna nivå 9 akademisk magisterexamen, levereras online, syftar till att ge akademiker från alla discipliner med möjlighet att utveckla sin förståelse av den roll som soc ... [+]

Denna nivå 9 akademisk magisterexamen, levereras online, syftar till att ge akademiker från alla discipliner med möjlighet att utveckla sin förståelse av den roll som socialpolitik spelar för att utveckla fungerande och rättvisa samhällen. En andra året som leder till en M.Sc. i Applied samhällskunskap är tillgänglig för behöriga sökande som har avlagt magisterexamen.

Eleverna kommer att överväga vilken roll socialpolitik itu med några av de "onda problem" som dagens samhälle står inför. Wicked problem är komplexa samverkande problem såsom brott och fattigdom, som är ofta resistenta mot de politiska lösningar som införts av regeringar. Eleverna kommer att utsättas för argumenten för att utveckla politiska insatser på områden såsom social trygghet, hälsa och bostäder, och de utmaningar som genomförandet och ändra politiken på dessa områden på nationell och global nivå.... [-]

Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Trinity College Dublin Online Education

... [+]

Det akademiska året är uppdelat på tre villkor, Michaelmas, Hilary och Trinity termen.

[-]
Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska

Postgraduate Diploma in Applied Social Studies, Trinity College Dublin

Online Postgraduate Certificate in Dementia (Long) - School of Nursing & Midwifery

Online Cert., Dipl,, M.Sc in Advanced radiotherapy practice

Online MSc in Managing Risk and System Change

Clinical Exercise