Läs den officiella beskrivningen

Lär känna TEFL-experterna

Premier TEFL laget är på uppdrag : att skapa de senaste och mest unika levande lärarutbildningsupplevelserna på TEFL-marknaden.

Med 25 års TEFL-resor mellan oss känner vi till insatserna och utlärningarna av att undervisa engelska utomlands. Vi tränar våra engelska lärare för att vara övertygade, effektiva resenärer som är redo att utforska hela världen. Våra internationellt erkända, fullt ackrediterade online kurser är omfattande, enkla att följa och ger dig den exakta informationen du behöver för att börja lära dig engelska som främmande språk.

Om våra kurser

Vårt brett utbud av fullt ackrediterade online kurser har skrivits av riktiga lärare för att uppfylla internationella TEFL-standarder.

Expansiva, pedagogiska och oerhört engagerande, Premier TEFL kurser ger dig all utbildning du behöver för att tryggt lära dig engelska utomlands. Vi ser till att din livslånga certifiering får dig att sticka ut på den globala arbetsmarknaden och kvalificerar dig till de mest givande, högt betalade TEFL-arbetena där ute.

Verifiering

Star Verified Organization - Denna nivå av verifikation delas ut till internationella programleverantörer för att visa sann dedikation till världsomspännande utbildning.

Våra fördelar

  • Fullständigt ackrediterad träning
  • Internationellt erkända kurser
  • Flexibel, 24/7 online studieåtkomst
  • Personlig handledare
  • Expert jobbjaktrådgivning

Vi har haft våra äventyr - nu är det din tur.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Premier TEFL

120 timmars online TEFL träning ... [+]

120 timmars online TEFL träningACDLInternationellt erkänt certifikat70 sidig grammatik eBookNedladdningsbar TEFL-kursbokExpert jobbjaktrådgivningLär dig på vilken enhet som helstFlexibelt studieschemaPersonlig handledare3 månader studietid120 träningstimmarVarför ta 120 timmars avancerade TEFL-kurs?

Majoriteten av TEFL-arbetsgivarna, särskilt de som erbjuder attraktiva lärarlöner, föredrar att anställa lärare med minst 120 timmars undervisning.

Vårt 120-timmars avancerade TEFL-kurs är idealiskt för TEFL-nybörjare; du behöver inte någon tidigare erfarenhet, bara flytande engelska och en passion för nya äventyr. Koordinerad av verkliga lärare i engelskspråkiga utbildningar, tränar det internationellt erkända certifikatet dig i alla grundläggande färdigheter du behöver för att lära dig engelska som ett annat eller främmande språk.... [-]

Irland Kork
Öppen antagning
Engelska
120 timmar
Internet
Läs mer på svenska

How to choose the right TEFL course

Why teach English in Thailand

Why teach English in Spain

Teach abroad in China around Shanghai

Teach English in Taiwan

Teach English in Vietnam

Getting Hired After TEFL: 5 Things TEFL Taught Me

12 Best Countries to Teach English in 2018