Kazian School of Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om KSM

Kazian School of Management ger studenterna de färdigheter och kunskaper som gör det möjligt för dem att lyckas i dagens globala affärsmiljö. Högskolan är engagerad i att främja yrkesutveckling genom att integrera rigorös akademisk excellens med exponering för verkliga affärsupplevelser.

Syn

Att vara en högklassig institution för strävan efter kompetens inom kunskap genom lärande och forskning samt karaktär och service till mänskligheten.

Att INSPIRE elever och anställda att sträva efter sin högsta potential.

För att ge utbildad utbildning av högsta kvalitet både i Indien och internationellt,

Vårt uppdrag

Underlätta och förbättra organisationernas globala konkurrenskraft genom ledare, entreprenörer och chefer utrustade med state-of-the-art ledningskunskap.

Att socialisera chefer som stämmer överens med industrins krav och företagsklimatet.

Att förstå det moderna samhällets sociala, ekonomiska, politiska, tekniska och ekologiska miljö och deras karaktäristiska värderingar.

Att ge möjligheter till högre utbildning för dem som redan är anställda.

För att bredda och diversifiera tillgången till ett flexibelt, innovativt och kostnadseffektivt utbildningssystem till det ständigt ökande antalet elever som inte heller har möjlighet till universitetsutbildning eller av andra skäl inte kan delta i heltidsstudier.

Varför KSM

Flexibla program

Inte alla framtida chefer har lyx att studera ledningen på heltid. På Kazian School of Management kan du slutföra ditt Managementprogram i din egen tid och på egen hand.

Programmet läroplanen, utvecklat av Kazian School of Management , bygger på avancerad distansutbildningsteknik och beprövade metoder.

Kazian School of Management erbjuder snabb spår distansutbildningsledning kurser från examensbevis till doktorandnivå, vilket är ett viktigt steg i utvecklingen och utvecklingen av karriärrelaterade yrkesverksamma. De främsta fördelarna med detta program är:

Framsteg i karriären

Högre självförtroende - Kunskapen som erhållits genom vårt Management-program ökar effektiviteten i din nuvarande position och hjälper dig att definiera din framtida karriärväg. Det kommer att skärpa dina kunskaper i kritiska affärsområden, vilket ger dig självförtroendet du behöver bli ledande inom ditt yrke.

Personlig uppföljning - Ett Managementprogram är nyckeln till att låsa upp både en professionell och personligt givande framtid. Utbildning är grunden för vilken du kan bygga livslångt företagande och personliga prestationer. Managementprogrammet hos KSM är utformat för att berika ditt personliga liv, samt att hålla dig informerad om en ständigt föränderlig industri.

Mer än 120 Specialisering

När studenten kommer till Kazian hör till ett annat fält och / eller med Global Work Experience. Vi tillhandahåller mer än 120 specialiseringar som gör det möjligt för eleverna att få ytterligare kunskaper och bakgrund om specifika affärsemner som krävs av dem baserat på deras nuvarande jobbkrav.

Särskild fakultet

Fakulteten vid den Kazian School of Management innehåller ledande intellektuella förvaltare med erfarenhet från såväl företag som från de bästa b-skolorna i Indien. Vår fakultetsmedlems särskiljande forskning säkerställer att våra program erbjuder innehåll som är samtida och globalt i sitt perspektiv.

Vår fakultet som en del av läroplanen tar upp komplexa ledande problem, skapande av kunskap och idéer som väsentligt utvecklar praxis för generell ledning och förbereder eleverna till att vara omtänksama och effektiva ledare.

Extraordinära funktioner

Toppmoderna kursmaterial - Vi är glada att utöka gränserna för utbildning med våra korrespondenshanteringsprogram för att erbjuda kurser i flera inlärningsformat.

Bekvämlighet - Den Kazian School of Management program tillåter vuxna professionella att bedriva sin examen i bekvämligheten av sitt eget hem eller kontor, runt sin egen livsstil.

Skräddarsydda program - Specialiserade kurser är utformade beroende på professionell profil.

Service - Vi erbjuder personlig uppmärksamhet och service som börjar innan du ansöker, fortsätter under hela ditt program och sträcker sig efter examen. Du är i ständig kontakt med din akademiska rådgivare och utvärderingsrådgivare via gratis telefon, Internetchatt, e-post och vanlig post.

Fallbaserat lärande - Ett fallbaserat tillvägagångssätt involverar eleverna i diskussion om specifika situationer, vanligtvis i reella exempel på indiska och internationella företag. Att låta eleverna lägga sin teoretiska kunskap för att träna.

Enastående fakultet - Vår fakultet innehåller akademiska experter och "verkliga" praktiker.

Specialisering - Vi erbjuder mer än 80 specialiseringar som gör det möjligt för studenter att få ytterligare kunskaper och bakgrund om specifika affärsmässiga ämnen.

Akademiska partners - KSM är också en akademisk partner med Morpheus Global University of United Kingdom och Maharashtra Institute of Technology, Pune.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se EMBA » Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive Master Of Business Administration (Dual Spzl)

Online Heltid Deltid 12 - 24 månader July 2018 Indien Indien Online + 1 fler

EMBA är speciellt utformad för en snabbspårande verkställande som vill förvärva en professionell utbildning utan att gå på karriär. Programmet erbjuder en mycket uppdaterad och välforskad studieplan genom innovativa pedagogiska gränssnitt. [+]

EMBA är speciellt utformad för en snabbspårande verkställande som vill förvärva en professionell utbildning utan att gå på karriär. Programmet erbjuder en mycket uppdaterad och välforskad studieplan genom innovativa pedagogiska gränssnitt. Detta program säkerställer utveckling av väsentliga ledarskapsförmågor och kompetenser med viktiga affärsverktyg, för att möjliggöra arbetsbaserad tillämpning av koncept i ett omedelbart jobb. Man kan faktiskt se fördelen i konkreta och mätbara termer både för individen och organisationen.

Kursens mål:

Att utveckla EMBA-kandidater med olika ledarskapssätt och perspektiv, som behövs för att fungera effektivt i olika situationer och kontext.... [-]


MBA

Master Of Business Administration (Dual Spzl)

Online Heltid Deltid 24 - 48 månader July 2018 Indien Indien Online + 1 fler

Den tvååriga Online MBA är ett flaggskeppsprogram, spridet över två terminer och erbjuder specialiseringar inom olika områden som marknadsföring, human resource management, finance, operations management och många fler. [+]

Den tvååriga Online MBA är ett flaggskeppsprogram, spridet över två terminer och erbjuder specialiseringar inom olika områden som marknadsföring, human resource management, finance, operations management och många fler. Programmets struktur är utformad för att ge studenterna det bästa inom industrins exponering och för att hjälpa dem att bli morgondagens ledare, i specialiseringen efter eget val.

Till skillnad från genomsnittliga online-program har våra program och kurser skapats av ett team av fakulteter som är experter inom sina områden. Ämnena har utvecklats med fackets senaste kunskaper och tillämpningar. Varje del av vårt onlineprogram har granskats av ledande fakulteter, från självlärande material och interaktiva moduler till E-textböckerna som vi utvecklat uteslutande för våra studenter.... [-]


Videoklipp

Intellinxt LMS