Read the Official Description

Våra distansutbildningsutbildningar erbjuder möjlighet att studera en omfattande läroplan i näringslivet och få en högre yrkeskvalifikation i företagsekonomi med en specialutbildning. Alla studenter går in i programmet med kärnkurs i företagsekonomi och ledarskap. IIBMS utvecklas enligt branschkraven för välskötta proffs.

Vem kommer att dra nytta av att göra sådana kurser?

Kurser ska gynna anställda yrkesverksamma, tjänstemän i landet, egenföretagare, egenföretagare och kvinnor, studenter, t.ex. alla som har ett yrke som involverar människor, involverar en interaktion mellan individer med liknande eller olikartade intressen med eller utan något syfte. Ledarskapsstudier av sin natur har potential att lägga till något meningsfullt för våra liv. Ledningsstuderande har till sitt förfogande olika verktyg och tekniker som kan vara till hjälp i alla tänkbara miljöer, och här hänvisar vi till både arbetsplatsen och arbetsvillkoren.

IIBMS erbjuder managementkurser som är synkroniserade med kraven för ledande proffs sedan 1999. Ledningsrådgivningsorganet för IIBMS säkerställer att denna enkla princip följs, samtidigt som kursstandarden upprätthålls. IIBMS är en ISO 9001: 2008 certifierad institution.

Uppdrag

Erkänna behovet av ledarskapsutbildning för alla. IIBMS - ett institut där man kan lära sig ledningen flexibelt var som helst - var tänkt att uppfylla detta krav. Vi ger tillgång till studiematerial och akademiska sysslor av excellence och en av funktionerna är att samma kurs levereras på hemlandet. IIBMS Distance Learning har gjorts tillgänglig för alla nivåer av skicklighet och kunskap, oavsett utbildning eller utbildning. Kurserna är förmodligen bäst för praktiska färdigheter när detaljerad feedback om prestanda och prestanda förbättras krävs. Vi erbjuder aktuella nya studieområden som uppmuntrar dig att ta itu med olika problem.

Syn

Förmedla ledarskapsutbildning för att främja den värdebaserade universitetsutbildningen med en fast övertygelse om att strävan efter kunskap är strävan efter högsta värde. Ledarskapsutbildning ska ge utbildning till ledare, rikedomskapare.

IIBMS kvalitetspolicy

Vi på IIBMS är engagerade i kompetens inom ledarskapsinlärning. Vi avser att genomföra forskning, konsulttjänster och utbildning för att uppfylla behov och förväntningar hos studenter, föräldrar och företag och samhälle som helhet. Vi strävar efter att göra detta med en hög grad av social känslighet genom innovation.

  • Att vårda talang och bygga en lärmiljö, för att främja kreativitet och ledarskap.
  • Förbättring av kursplanen genom utbildningsforskning och dialog med företag som präglas av betydelse, relevans, excellens och rigor.
  • Engagemang för personlig och professionell utveckling av enskilda (personal, studenter och fakulteter) över hela sin karriär.
  • Imbibing av toppmodern teknik och förbättring av infrastruktur som bidrar till excellens inom lärande.
  • Granskning av institutionella processer genom involvering av fakulteter, studenter och personal.
  • Ge studenten möjlighet att diskutera och förstå affärsutmaningar och ta itu med dem genom insikter från ett objektivt experterings team.
  • Förmedla utbildning och utbildning genom utnyttjande och spridning av kunskap genom att fokusera på tillämpning av ledningskoncept på ett diversifierat sätt.
Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

IIBMS Business School

Om du är en anställd och fortfarande vill fortsätta MBA-utbildning, så behöver du inte oroa dig. Du kan helt enkelt anmäla dig till Online MBA-kurser och kan börja lära d ... [+]

Om du är en anställd och fortfarande vill fortsätta MBA-utbildning , så behöver du inte oroa dig. Du kan helt enkelt anmäla dig till Online MBA-kurser och kan börja lära dig Management-färdigheterna från idag. Nuförtiden väljer nästan alla som jobbar sig att välja online / distansutbildning. På grund av stigande krav på onlineutbildning började de ansedda instituten också erbjuda online kurser och moduler.

I Online MBA-programmet kan du enkelt hantera kursen från ditt hem. Du behöver inte delta i klasserna på högskolan. Tack vare utvecklingen av Internet-teknik, är det nu möjligt att använda magisterexamen på distans. När du har slutfört ett online-antagningsförfarande får du ett kit på din registrerade adress. Satsen innehåller alla nödvändiga läromedel som du behöver för dina uppdrag.... [-]

Indien Mumbai
July 2019
10 - 24 månader
Online
Läs mer på svenska

Why IIBMS Distance Learning?