ExcelR Raising Excellene

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till ExcelR

ExcelR Solutions erbjuder vi bäst i klassträning över Agile, Project Management, IT-Service Management & Quality-Assurance-spaces. Våra tränare arbetade - med världsberömda MNCs och är engagerade i att höja dina excellensnivåer och därmed påskynda dina karriärer!

Vi erbjuder utbildning på (PMP) ®, (PMI-ACP) ®, (CAPM) ®, (PMI-RMP) ®, ITIL®, ITIL-Foundation, ITIL-Intermediate, ITIL Expert, Six Sigma Green Belt, Six Sigma Black Bälte, Microsoft Project, Software Metrics, Minitab, Agile, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

Satser börjar snart för virtuell - online och klassrumsutbildning. Anmäl dig , sätena fyller snabbt. Välj det bästa träningssättet som passar din situation. Vet inte vad du ska välja, ta reda på vilken kurs som passar dig och vi rekommenderar online-utbildning. Vi har de bästa utbildarna med mer än 20 års erfarenhet och certifierad. Ge feedback.

Konsultlösningarna du behöver

Med världens huvudkontor i USA och närvaro i Storbritannien, MiddleEast, Australien, Nederländerna och Indien utbildade ExcelR fakultet mer än 20 000+ yrkesverksamma över hela världen. ExcelR Solutions grundades på principen om att erbjuda ett brett utbud av träningsmöjligheter för yrkesverksamma. Vi hjälper organisationer av alla storlekar att bemyndiga sina anställda genom att ge kurser baserade på praktisk kunskap och teoretiska begrepp.

Vår "Convenience & One-Stop-lösning" säkerställer att de får det bästa lärandet, av en av de bästa professionella, på bästa möjliga tid och det bästa stället du väljer. Vi uppnår detta genom att ge en sammanslagning av klassrums- och online-instruktörsledda utbildningar, E-learning, simuleringstester och många fler. Genom att känna till dina behov tillgodoses vi ett brett utbud av dina önskemål genom dessa olika kanaler.

Vår vision

Vår vision är att bli globalt ansedd som en ledande organisation som arbetar för att uppfylla utbildningsbehoven hos yrkesverksamma och studenter.

Den nya standarden i träningsprogram:
De flesta mellan- och chefschefer väljer ExcelR Solutions över något annat förvaltningsföretag eftersom träningslösningar och lösningar här garanteras vara effektiva och pålitliga.

Vi är det enda företaget i vårt slag som arbetar sidled med våra kunder varje steg på vägen för att säkerställa att de får den utbildning de behöver för att hjälpa dem att fördjupa sina karriärer och skapa hållbar tillväxt i sina företag. När ditt företag behöver avancerade träningsmetoder som har testats effektiva i verkliga situationer, låt ExcelR Solutions visa dig vad vi kan göra för dig idag.

VÅR FILOSOFI

Vårt team av erfarna proffs strävar efter att ge en högre servicenivå och stöd för att våra kunder inte kan komma någon annanstans. Vår bransch rykte talar för sig själv; Vi erbjuder det bästa värdet av träningstjänster kombinerat med stöd av våra kreativa sinnen för att skapa en lösning som passar dina behov och dina företags behov.

ExcelR är en av de ledande utbildningsleverantörerna av professionella certifieringsutbildningslösningar i världen. Vi strävar efter att ge de bästa träningsmetoderna, som utbildas av branschfolk på platser över hela världen. Partner med oss ​​idag och se varför vi är nummer ett val för affärsverksamma över hela världen.

Anslut med oss

För att lära dig mer om ExcelR Solutions och vår världsledande tränings- och konsultlösning, kontakta oss idag och låt en av våra erfarna proffs hjälpa dig med eventuella frågor du kan ha och förklara dig om någon av de många kurser som vi erbjuder.

Platser

Bengaluru

Address
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Bengaluru, Karnataka, Indien