Institute for International Maritime Studies

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Institute for International Maritime Studies är en ideell forsknings- och akademisk institution med internationell omfattning och verksamhet. Dess forskare och fakultetsmedlemmar har en global expertis och en lång och djup akademisk och yrkeserfarenhet inom områdena sjöfart, maritima ledning, sjöfart, sjöfartsekonomi, havsrätt och skydd av den marina miljön.

Bland andra program erbjuder institutet i samarbete med Uninettuno University sin MBA i Maritime and Shipping Management på engelska helt och hållet via distansutbildning.

Dessutom publicerar Institutet i samarbete med framstående nationella och internationella forskare, kompetent inom marinvetenskap och näringsliv, också en vetenskaplig periodisk tidskrift, Journal of International Maritime Research.

Våra mer än 2 000 kandidater är idag dagens ledande och framgångsrika yrkesverksamma inom Shipping Industry, som arbetar globalt. Vi är dedikerade till att skapa kompetenta yrkesverksamma som gör en riktig skillnad och form morgondagens leverans.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Grekisk

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

MBA Inom Sjöfarts- Och Fraktledning

Online Heltid Deltid 18 månader Öppen antagning Grekland Athens + 1 fler

MBA i sjöfarts- och fraktledning har designats av International Telematic University Uninettuno i samarbete med Institute for International Maritime Studies för att ge den nödvändiga kunskapen och kompetensen till chefer och ledare inom sjöfarts- och sjöfartssektorn. [+]

MBA i sjöfarts- och fraktledning har designats av International Telematic University Uninettuno i samarbete med Institute for International Maritime Studies för att ge den nödvändiga kunskapen och kompetensen till chefer och ledare inom sjöfarts- och sjöfartssektorn.

Programmet fokuserar främst på utbildning inom sjöfart, företagsledning och marinvetenskap och teknik, för att bygga upp kompetens inom sjöfartsindustrin, forskning och utveckling.

Programmet genomförs 100% via distansundervisning och erbjuds på engelska . Undervisningen ges via Internet, i avsnittet "Master" på portalen www.uninettunouniversity.net. MBA har en varaktighet på 18 månader och är indelad i videoföreläsningar, seminarier, handledning, chatforum, virtuella klassrum, labs, videoinspelningar, handledning mm.... [-]