Institute for International Maritime Studies

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Institute for International Maritime Studies är en ideell forsknings- och akademisk institution med internationell omfattning och verksamhet. Dess forskare och fakultetsmedlemmar har en global expertis och en lång och djup akademisk och yrkeserfarenhet inom områdena sjöfart, maritima ledning, sjöfart, sjöfartsekonomi, havsrätt och skydd av den marina miljön.

Institutet i samarbete med utmärkta nationella och internationella forskare, kompetent inom marinvetenskap och näringsliv, publicerar också en vetenskaplig tidskrift, Journal of International Maritime Research.

Institutet erbjuder flera undergratuerade program inom Shipping och dess hörnsten MBA inom sjöfarts- och fraktledning genom University UNINETTUNO för ambitiösa yrkesverksamma inom Shipping Industry.

Våra mer än 2 000 kandidater är idag dagens ledande och framgångsrika yrkesverksamma inom Shipping Industry, som arbetar globalt. Vi är dedikerade till att skapa kompetenta yrkesverksamma som gör en riktig skillnad och form morgondagens leverans.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Grekisk

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

MBA Inom Sjöfarts- Och Fraktledning

Online Heltid Deltid 18 månader June 2018 Grekland Aten + 1 fler

MBA i sjöfarts- och fraktledning har designats av International Telematic University Uninettuno i samarbete med Institute for International Maritime Studies för att ge den nödvändiga kunskapen och kompetensen till chefer och ledare inom sjöfarts- och sjöfartssektorn. [+]

MBA i sjöfarts- och fraktledning har designats av International Telematic University Uninettuno i samarbete med Institute for International Maritime Studies för att ge den nödvändiga kunskapen och kompetensen till chefer och ledare inom sjöfarts- och sjöfartssektorn. Tyngdpunkten ligger på sjöfarts- och sjöfartsadministration i en internationell och lokal miljö och programmet bygger på en framväxande kunskap och bevis för att möjliggöra jämförelser mellan olika länder och system.

Programmet inriktar sig främst på utbildning inom sjöfart, företagsledning, marinvetenskap och teknik, för att bygga upp skeppssektorns kompetens, forskning och utveckling.... [-]