E-Learning University of Athens

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

National och Kapodistrian University of Athens (NKUA) är en integrerad del av den moderna grekiska intellektuella traditionen, liv och internationell närvaro. Det kombinerar framgångsrikt ett gammalt etablerat namn och en auktoritet med en dynamisk utveckling och kreativt deltagande i moderna brev och vetenskap.

E-Learning Center av National Kapodistrian University of Athens

Det kompletterande distansutbildningsprogrammet (E-Learning) för Centrum för fortbildning och livslångt lärande vid National and Kapodistrian University of Athens i drift sedan 2001 ger distansutbildningsprogram som länkar teoretisk och akademisk kunskap till praktiska och tillämpade färdigheter som krävs inom respektive yrkesområde.

Under de senaste 16 åren har E-Learning-programmet utbildat mer än 45 000 personer, i mer än 250 olika program som täcker ett brett utbud av pedagogiska riktningar från arkeologi och filosofi till ekonomi. Alla nya program är utformade med hänsyn till de kunskaper och färdigheter som krävs på arbetsmarknaden på nationell och internationell nivå för att skapa en dynamisk och konkurrenskraftig yrkesprofil.

Programmen utförs endast via Internet och riktas till alla åldersgrupper. Från människor som just börjar sin professionella karriär till dem som redan arbetar som företagsledare eller till dem som har ett starkt intresse för något av de erbjudna fälten.

Senior akademiker och experter från National and Kapodistrian University of Athens deltar som akademiska övervakare av programmen.

Den vetenskapliga chefen för E-Learning Programmet för Centrum för fortbildning och livslångt lärande vid National and Kapodistrian University of Athens är professor i ekonomi vid National and Kapodistrian University of Athens, Panagiotis E. Petrakis.

Mål för e-learning

Det ultimata syftet med våra program är att möta de upptäckta utbildningsbehoven och tillhandahålla nödvändiga kompletterande kvalifikationer till personer som vill förstärka sin kunskap och få nya färdigheter.

Kreditpoäng för yrkesutbildning (ECVET) delas ut i de flesta av programmen, medan utexaminerade, förutom certifikatet, också erhåller Europass Diplom Supplement. Användningen av ECVET möjliggör erkännande, överföring och ackumulering av kreditpunkter mellan program från olika utbildningscentrum.

Varför e-learning är ett bra val för en praktikant

  • Ökad tillgång och flexibilitet
  • Möjlighet att kombinera arbete och utbildning
  • Minskad restid och kostnader
  • Mer elev-centrerad tillvägagångssätt
  • Förvärv av 21st century färdigheter som är nödvändiga för arbetsplatsen

Platser

Aten

Address
E learning University of Athens
Stadiou 5,

10562 Aten, Centrala Aten, Grekland

Program

Certifikat