Läs den officiella beskrivningen

En världsklass forskningsuniversitet

Drivs av intellektuell kreativitet och kritiskt tänkande sedan 1479 har forskare och studenter vid University of Copenhagen utvidgat horisonter och bidragit till att flytta världen framåt. Universitetet har med sina 5000 forskare och 39 000 studenter en internationell forsknings- och studiemiljö och är högt rankad på de ledande rankinglistorna på världens bästa universitet.

Universitetet erbjuder forskare och studenter möjlighet att utveckla sin talang och lanserar ambitiösa tvärvetenskapliga initiativ för att stödja sina starka akademiska samhällen. Genom forskningsbaserad undervisning - och involverar dem i forskning - är eleverna utrustade för att möta samhällets utmaningar och behov.

University of Copenhagen arbetar för att bli en av världens grönaste campusområden, vilket ger så lite miljö- och klimatfotavtryck som möjligt. Universitetet underlättar samarbete mellan olika organisationer, kontakter med näringslivet och hjälper studenter att hitta relevanta program och projekt inom hållbarhetsområdet.

Universitetet fokuserar också på jämställdhet och ser mångfald som en styrka.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

I korthet

University of Copenhagen grundades 1479 av den danska kung Christian 1, och har idag ca. 39 000 studenter och 9 000 anställda - varav ca 5000 är forskare - och intäkter på 8,6 miljarder kronor.

Nio Nobelpriser har tilldelats forskare vid universitetet.

allianser

University of Copenhagen är medlem i två internationella allianser av högskolor:

  • International Alliance of Research Universities (IARU)

och

  • League of European Research Universities (LERU)

Alumni

Universitetet vill stödja livslånga relationer med sina alumner. Om du har examen från University of Copenhagen är du välkommen att gå med i alumni-nätverket. Medlemskapet är gratis.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

University of Copenhagen

LabVet Europe-programmet kvalificerar dig att arbeta som utnämnd veterinär för laboratoriedjur enligt EU-direktivet från 2010 om produktion av djur som används för vetens ... [+]

Bli en FELASA-godkänd utsedd veterinär

LabVet Europe-programmet kvalificerar dig att arbeta som utsetts till veterinär inom laboratoriet i enlighet med EU-direktivet 2010 om produktion av djur som används för vetenskapliga ändamål, tidigare känd som FELASA-kategori D.

LabVet-programmet är ett 100% online-program som är utformat för att ge veterinärmedicinska laboratorier kunskaper och färdigheter som behövs i ditt dagliga arbete som utsedd veterinär.

"Vårt mål är att erbjuda ett program på hög nivå, hög kvalitet och enkel tillgång till utvalda veterinärer över hela världen"

Programchef, professor Axel Kornerup

Kursmoduler

Labvet Europe-programmet består av 6-kurssmoduler. Var och en av dem ger ett unikt perspektiv på laboratoriedjurvetenskap. Kombinerade ger dessa kurser dig färdigheter att bli en skicklig utsedd veterinär. Alla kurser undervisas på engelska.... [-]

Danmark Copenhagen
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska