Läs den officiella beskrivningen

det Open University of Cyprus är en modern och banbrytande allmänheten universitet, med säte i Nicosia. Anta och genomföra flexibel metodik öppen och distansundervisningLyckats skapa sig nya möjligheter till universitet och livslångt lärande.

Från starten fram till idag APKY utvecklas dynamiskt erbjuda erkända universitetsstudier på grund- och avancerad nivå (Masters och doktorsexamen) i moderna vetenskapliga områden som omfattar de tre skolorna i:

 • Humaniora och samhällsvetenskap,
 • Pure & Applied Sciences och
 • Ekonomi & Management.

Bortsett från den rent akademiska studier erbjuder APKY fungerar även riktade och specialiserade distans kort utbildningsprogram om aktuella frågor. Som ett statligt universitet är APKY motsvarar alla erkända universitet i världenOavsett träningsmetodik nedan konventionell eller på annat sätt. Läroplanerna för att uppfylla kraven i modern vetenskap, samhälle och ekonomi, och är helt harmoniserad med European Credit Transfer System högskolepoäng, vilket underlättar studentrörlighet och det inbördes förhållandet mellan konventionella universitet och APKY.

Närvaro vid APKY erbjudanden flexibilitet och möjlighet för alla utnyttja den senaste tekniken e-learning och lämpliga interaktiva verktyg som vinna i sin egen tid och plats, ett universitet som erkänns ståendeVilket kommer att bidra avsevärt till fortsätta med stadig och säker steg mot framtiden.

Tillsammans med den höga kvaliteten på pedagogiskt arbete, APKY säkerställa modernisering av befintliga och organisera ny forskningsinfrastruktur, försök att öka personalkapaciteten forskare och maximera forskning av aktivitet i inhemska och icke-plana inom vetenskap, som behandlar. En viktig faktor i framgången varieras partnerskap utvecklats med föreningar, organ, forsknings- och akademiska institutioner, med europeiska och andra internationella organisationerOch som kontinuerligt expanderar syftar till internationalisering och iakttagelser av en stark forskning och lärande stolpe.

Som utbildning och kulturbärare APKY genom olika åtgärder och initiativ som söker det bredaste utbudet och delaktighet i samhället och den effektiva kopplingen av samhället.

syn

The Open University of Cyprus (APKY) föreställer att bli en modern, banbrytande och antropocentriskt internationellt universitet. Europaparlamentet vill genom utvärderingsförfarandena förbättras på alla nivåer och uppnå främjande av utbildning och kompetens. Avsikten är att utveckla utbildningen och i förlängningen, humankapital, den viktigaste resursen i ett samhälle. Försök att utveckla universitetet, där kvaliteten på studier, forskning, extraversion och sociala avgifter kommer att vara stabil institutionella värden. Baserat på värden och dess folk, innovativa metoder och idéer, åtgärder och samarbeten syftar till att ändra en kropp av kunskap, teknik, social solidaritet och kultur och spelar en viktig roll för att uppnå statens mål att göra Cypern regional utbildning och forskningscentrum.

mission

The Open University of Cyprus med grundandet 2002 och dess framgångsrika operation väg har öppnat nya horisonter inom högre utbildning i landet. Han lyckades att göra det möjligt medborgare som av någon anledning har inte kunnat studera eller avsluta sina universitetsstudier, att utföra och få en auktoritet examen. Samtidigt lyckades han att ge en möjlighet för innehavare högskoleexamen att specialisera sina kunskaper genom sina program examen i discipliner modern, användbar och hög efterfrågan på arbetsmarknaden. Han stöder även de som söker en karriär förändring att skaffa relevant akademisk kunskap och färdigheter för att strävan.

Skicka APKY är:

 • kvalitet erbjudande högre distansundervisning och utbildningsnivå.
 • Produktion och spridning av vetenskaplig kunskap genom undervisning och forskning.
 • Främjande LLP.
 • Utvecklingen av teknisk infrastruktur och utbildningsmetodik i öppen och distansundervisning.
 • Kopplingen med samhället och ekonomin för en hållbar utveckling och framsteg Cypern.

Den APKY baserat på (V)

 • innovation
 • flexibilitet
 • anpassningsförmåga
 • Ny teknik och dess tillämpningar

och syftar till (v)

 • modern och kvalitet grund- och forskarutbildning (mästare och doktorsexamen) nivå, som täcker de viktigaste vetenskapliga områden.
 • Främjande av distansundervisning och tillhandahållande av utbildningsmöjligheter för alla, oberoende av flera potentiella begränsningar såsom ålder, tid, bostadsort eller annat.
 • utveckling och stöd till forskning på lokal och internationell nivå, för att producera vetenskaplig kunskap, som sprider nytta för samhället.
 • stärka rollen som en chef i distansutbildning på Cypern som en unik, som specialiserat sig på denna metod, University of landet.
 • ytterligare internationalisering genom att konsolidera och bredda det internationella samarbetet och deltagande i framstående internationella utbildningsorganisationer, nätverk och föreningar.
 • sammankoppling med den produktiva tyg och arbetsmarknad.
 • dynamisk tillväxt och utveckling till en modern, ekonomiskt oberoende och operativt Autonomous University.
Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Grekisk

Skolan erbjuder också:

BBA

Open University Of Cyprus

Huvudsyftet med grundutbildningen i företagsekonomi är överföring av kunskap, metodik för problemanalys, know-how och funktionella verktyg som anses nödvändiga inom det m ... [+]

Huvudsyftet med grundutbildningen i företagsekonomi är överföring av kunskap, metodik för problemanalys, know-how och funktionella verktyg som anses nödvändiga inom det moderna verksamhets- och organisationsområdet.

Tillhandahållandet av denna kunskap baseras på deras tillämpning både på beslutsprocessen och på att företag och organisationer i högre grad fungerar bättre.

Läroplanen riktar sig till potentiella studenter, vilka:

De har ett gymnasieskola (eller motsvarande) och syftar till att arbeta som chefer i företag och / eller organisationer. Det är i allmänhet riktat till personer som vill förstå komplexiteten i affärs- och organisationsområdet och vill lära sig och / eller berika sin kunskap kring detta område genom att kombinera den teoretiska och praktiska kunskap som krävs för förvaltningen av moderna företag och organisationer , både privat och offentligt.... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
4 år
Internet
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Open University Of Cyprus

Polisstudier Programmet är för Polisens tjänst på Cypern och riktar sig till akademiker från polisakademin . ... [+]

Polisstudier Programmet är för Polisens tjänst på Cypern och riktar sig till akademiker från polisakademin .

I en tid av snabbt förändrade priser och stora behov för modern säkerhet och medborgarskap syftar detta tvååriga program till att erbjuda polisens medlemmar ny kunskap, färdigheter och praxis med en europeisk inriktning, komplettering, utvidgning och uppdatering från fall till fall kunskaper som redan förvärvats under sina studier vid polisakademin på Cypern.

För att få en examen i polisstudier måste studenterna framgångsrikt delta i och slutföra tolv (12) sexmånaders tematiska moduler (120 högskolepoäng totalt) vid Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Kandidatprogrammet STUDIES IN GREEK CULTURE erbjuder en kalejdoskopisk introduktion till det historiska fenomenet Hellenic Culture från antikvitet till nutid, dess omvand ... [+]

Kandidatprogrammet STUDIES IN GREEK CULTURE erbjuder en kalejdoskopisk introduktion till det historiska fenomenet Hellenic Culture från antikvitet till nutid, dess omvandlingar och övergångar, dess motsägelser och komplexitet, dess lysande och mindre lysande stunder. Genom denna kritik av uppfattning visas kulturprocessens relevans till de historiska och sociala komponenterna.

Programmets bredare syfte är att utrusta sina elever med kognitiva, metodologiska och epistemologiska färdigheter , så att de kan fördjupa de kulturella fenomenen i allmänhet för att förverkliga den ideologiska och politiska, racing och agoniserande naturen i den historiska formuleringen kallad kultur, kultur och nationell identitet. Kännetecknas av studien av primära källor (texter och objekt), som syftar till bildandet av kritiska sensorer och utvecklingen av forskningsfärdigheter .... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
4 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Uppdraget för grundutbildningen i ekonomi är att ge sina elever en stark grundval av kunskaper och färdigheter i ekonomisk teori och kvantitativ analys. Programmet introd ... [+]

Uppdraget för grundutbildningen i ekonomi är att ge sina elever en stark grundval av kunskaper och färdigheter i ekonomisk teori och kvantitativ analys. Programmet introducerar studenterna till makroekonomisk och mikroekonomisk teori, lär dem att formulera sina tankar och skriva i fullständiga och strukturerade termer på finansiella och politiska frågor. Det lär också dem att använda verkliga data för att förutse, studera och modellera ekonomiska fenomen, samt att utforska relationer mellan observerade ekonomiska beteenden och ekonomiska modeller.

Ett tre specialiseringsprogram

För att tillgodose behoven på arbetsmarknaden, liksom behovets behov och möjliga akademiska och professionella mål för våra studenter, är grundutbildningen specialiserad på tre akademiska vägar:... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
4 år
Internet
Läs mer på svenska

MBA

Open University Of Cyprus

Syftet med Masterprogrammet Business Administration (MBA) är att förbereda och stärka företagsledare och organisationer genom förvärvet av specialiserad kunskap och organ ... [+]

Syftet med forskarutbildningen Business Administration (MBA) Det är att förbereda och stärka företagsledare och organisationer genom förvärvet av specialiserad kunskap och organisatoriska och ledningskompetens, så att de effektivt kan möta de nya moderna internationaliserade marknadsdata.

Programmet utvecklas och ständigt berikas med nya vetenskapliga teorier och metoder och trender inom området ledning, för att förbättra möjligheten för studenter att tillämpa metoder och verktyg för dataanalys och beslutsfattande i alla affärsmiljö.

Programmets struktur

Framgångsrikt slutförande och examination fyra (4) temaenheterna och förbereda examensarbete som leder till magisterexamen i Business Administration (MBA).... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Engelska,Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Open University Of Cyprus

Kandidatprogrammet "Miljöledning och miljöskydd" med hjälp av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt och metoden för öppen och distansutbildning, strävar efter att bidra ... [+]

Det är nu allmänt accepterat att människors hälsa och välbefinnande är beroende av miljökvaliteten som är föremål för det dagliga trycket av antropogena ursprung. En hållbar förvaltning av naturresurser, utveckling av dekontamineringstekniker, användning av förnybara energikällor och utveckling av lämpliga metoder är bara några av de problem som krävs för en korrekt miljöledning.

Kandidatprogrammet "Miljöledning och miljöskydd" med hjälp av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt och metoden för öppen och distansutbildning, strävar efter att bidra till att främja miljön på social och statslig nivå och överföra de höga kunskaper som krävs för miljöledning till sina studenter . Målet är att söka både lednings- och tekniska lösningar, samt att skydda miljön mot oegentligheter.... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Den postgraduate studieprogrammet (PPC) Kommunikation och Ny journalistik av Open University of Cyprus svarar mot det imperative behovet av kunskap och effektivitet i med ... [+]

Strategi, Kommunikationstaktik, och inom en Hyper-Communicative World.

Kommunicera, nätverket, publicera: tre metoder som är avgörande för livet, framsteg och framgång i vår superkommunikativa värld. En värld där värdet, bilden och positionen för var och en av oss, speciellt inom yrkesområdet, bestäms av hur väl och effektivt han utövar konsten och tekniken för kommunikation, nätverk och publicering, utformning av kommunikationsstrategier och implementeringsteknik, rörelse nya och ständigt föränderliga media.

Kandidatprogrammet i kommunikation och ny journalistik av Open University of Cyprus svarar mot detta mycket viktigt behov av kunskap och effektivitet i media och utveckling av strategisk och taktisk kommunikation, vilket kombinerar det teoretiska djupet med den nödvändiga praktiska träningen.... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Postgraduate Curriculum fokuserar på området för fortbildning och livslångt lärande och diskuterar två huvudpelare: a) Allmän vuxenutbildning b) Yrkesutbildning. ... [+]

Postgraduate Curriculum fokuserar på området för fortbildning och livslångt lärande och diskuterar två huvudpelare: a) Allmän vuxenutbildning b) Yrkesutbildning .

Programmets syfte är att ge praktikanter kognitiva (teoretiska och praktiska) och metakognitiva (metodologiska, epistemologiska) färdigheter som gör det möjligt för dem att förstå djupt - i dialektisk funktion - allmän vuxenutbildning och yrkesutbildning, inom det allmänna området för fortbildning och livslångt lärande, med det yttersta målet att flytta från förståelse till stadierna för analys, syntes, genomförande och utvärdering av ny kunskap.

Programmet har en ytterligare forskningsorientering för att locka potentiella studenter att göra originalforskning om olika aspekter av fortbildning och livslångt lärande för doktorandstudier.... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Det tvärvetenskapliga forskarutbildningsprogrammet EUROPEISKA UNIONENS RÅD har som huvuduppgift den vetenskapliga forskningen och utbildningen inom EU-lagstiftningen. Sär ... [+]

Det tvärvetenskapliga forskarutbildningsprogrammet EUROPEISKA UNIONENS RÅD har som huvuduppgift den vetenskapliga forskningen och utbildningen inom EU-lagstiftningen . Särskild vikt läggs vid den viktigaste lagstiftnings- och rättspraxisutvecklingen kring de viktigaste områdena i denna lag, såsom de fyra grundläggande friheterna för den inre marknaden, skyddet av de mänskliga rättigheterna, fri konkurrens,

Programmet erbjuds gemensamt med European University of Cyprus som en gemensam examen .

Programmets struktur

För genomförandet av doktorandstudiet EUROPEISKA UNIONENS LAG måste forskarstuderande med framgång undersökas i åtta (8) sexmånaders tematiska moduler : obligatorisk övervakning av forskning, teoretiskt och praktisk innehåll och två av de fyra som erbjuds inom två olika kurser för studie-specialisering (European Competition Law och European Business Law).... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Målet med forskarutbildningen Greklands språk och litteratur är att använda de moderna lingvistikens och litteraturlärarens verktyg i studien av grekisk litteratur med to ... [+]

Målet med forskarutbildningen Greklands språk och litteratur är att använda de moderna lingvistikens och litteraturlärarens verktyg i studien av grekisk litteratur med tonvikt på den klassiska perioden, dess utveckling och dess undervisning.

Postgraduate programmet är av intresse eftersom:

förväxlar lingvistik med litterära studierutnyttjar textlingvistik, sociolingvistik och talanalys i litteraturstudienger en dynamisk tvärvetenskaplig metod som kombinerar litterära, kulturella, sociologiska / antropologiska och språkliga tillvägagångssätttillhandahåller nödvändiga resurser för effektiv undervisningger de teoretiska verktygen för tvärvetenskapliga metoderodlar komplexa forskningsfärdigheter som är nödvändiga för forskarutbildning... [-]
Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

MA i ledning, teknik och kvalitet har som huvuduppgift tillhandahållandet av specialkunskap och praxis inom ledning, teknik och kvalitet samt förberedelse av chefer på hö ... [+]

Postgraduate programmet Management, Technology och Quality har som sitt centrala uppdrag:

Tillhandahållande av specialkunskap och praxis inom ledning, teknik och kvalitet. Dessutom gör det möjligt för kandidater att tillämpa denna kunskap och färdigheter i sin arbetsmiljö.förbereder ledande chefer på hög nivå för att agera kreativt och produktivt.

Mer specifikt har programmet följande mål:

Att bidra till examen av chefer som kommer att ha modern och omfattande kunskaper om redovisningsprocesser.Studentförståelse för teoretiska och tillämpade redovisningsfrågor. Analysen av de finansiella rapporterna med hjälp av speciella vetenskapliga verktyg som syftar till att dra slutsatser om en ekonomisk organisationens ekonomiska kurs och framtid, med det yttersta målet att göra de mest effektiva beslutsfattarna av sina chefer (eller externa användare av information som dessa potentiella investerare). Tillhandahålla kunskap och lämpliga verktyg för studentutbildning i ekonomiskt tänkande och tillämpning av ekonomisk teori på inhemska och internationella företag. Fördjupad forskning, såsom spårning av företagsfinansieringsbehov, rörelsekapitalhantering, lagerhantering, hantering av fordringar och kontanthantering. Tänk på alternativa former av företagsfinansiering. Erkänna elevernas juridiska och moraliska skyldigheter som yrkesverksamma och medlemmar i samhället. Utveckla eleverna med sina kommunikationsförmåga genom att använda olika verktyg. Utveckla studentens kritiska tänkande på hur framväxande teknik kan användas bättre i verksamheten genom att undersöka tillväxten av tekniska data, information och kunskaper om organisationer. Ge en bra grund för de informations- och teknologisystem som behövs i den moderna verksamheten. Med hjälp av innovativa marknadsförings- och strategitekniker som organisationer måste konkurrera i en osäker miljö. Att bidra till examen av chefer som kommer att ha modern och omfattande kunskap om Total... [-]
Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Syftet med MSc i sociala informationssystem är att hjälpa eleverna att utveckla de färdigheter som behövs för att förstå och förbättra interaktioner mellan människor, inf ... [+]

Syftet med MSc i sociala informationssystem är att hjälpa eleverna att utveckla de färdigheter som behövs för att förstå och förbättra interaktioner mellan människor, information och teknik. För att uppnå detta mål lär Programmet teori, principer och god praxis, som inte bara härrör från datavetenskap och informationsvetenskap utan också från samhällsvetenskap.

Framför allt har forskarutbildningen sitt huvudsakliga uppdrag:

Forskning om design och analys av sociala informationssystem med tonvikt på den teknik de stöderSamarbete mellan slutanvändare, t.ex. wiki, öppen källkod / öppen källkod programvaraKollektiv intelligens, t.ex. forum och användarbidrag innehålls samlingarSocial interaktion, t.ex. sociala nätverk - Facebook, Twitter, etc.Mänsklig beräkning, t.ex. jobb outsourcing (crowdsourcing)Forskning om användningen av sociala informationssystem och deras påverkan på mänsklig erfarenhet, t.ex. hur de har påverkat våra relationer, hur vi kommunicerar, jobbar, lär, underhåller etc. Tillhandahåller den nödvändiga träningen för studenter så att de är framgångsrika yrkesverksamma inom informationstekniken, som fortsätter att förändras snabbt. Främja det socio-tekniska tillvägagångssättet för studier av informationssystem, som anser att informationssystemen består av tekniska och sociala komponenter som interagerar och är beroende av varandra. Förberedelsen av akademiker som är effektiva och etiska användare, designers och / eller analytiker av sociala informationssystem... [-]
Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Syftet med forskarutbildningen TEATRISKA STUDIER är den vetenskapliga specialiseringen och forskningen inom ämnesområdet teaterstudier, med specialisering i följande tre ... [+]

Syftet med forskarutbildningen TEATRISKA STUDIER är den vetenskapliga specialiseringen och forskningen inom ämnesområdet teaterstudier, med specialisering i följande tre riktningar: (1) Överlevnad av gammalt drama, (2) Teaterutbildning, och (3) Hypocrisy och riktning. För mer information se avsnittet "Programstruktur" nedan).

Vem är intresserad av forskarutbildningen Teaterstudier?

Graduate Program Theatrical Studies adresserar bland annat:

Utbildningsavdelningar av teoretiska studier,Graduate philological avdelningar,Utbildningsavdelningar av utländsk litteratur,Kandidater från pedagogiska avdelningar,Utbildningsavdelningar inom social, ekonomisk och besläktad vetenskap,Kandidater från alla specialiteter vars ämne undervisas i gymnasiet,Skådespelare och personer i teatern med universitetsexamen.... [-]
Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

... [+]

[-]
Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Magisterprogrammet i utbildning syftar till att (a) undersöka pedagogiska studier med särskild tonvikt på organisation, administration, bedömning och läroplaner inom utbi ... [+]

Magisterprogrammet i utbildning syftar till att

forskning om pedagogiska studier med särskild tonvikt på organisation, administration, utvärdering och läroplaner inom utbildning samt fortbildningTillhandahållande av specialpedagogisk kunskap till lärare på alla nivåersamarbete med liknande program, europeiska och andra universitet och forskningscentrumFörberedelsen av chefer och forskare på hög nivå, som uppfattar det sammanhang där utbildning fungerar och önskar agera kreativt och produktivttillhandahållande av tjänster till det bredare utbildningsområdet i pedagogiska frågor.Programmets struktur

För att få en magisterexamen, väljer studenterna ett av följande system:... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Syftet med forskarutbildningen för bank och finans är att förbereda och stärka finansinstitutets chefer genom förvärv av specialiserad finansiell och bankkunskap och kuns ... [+]

Syftet med forskarutbildningen för bank och finans är att förbereda och stärka finansinstitutets chefer genom förvärv av specialiserad finansiell och bankkunskap och kunskaper för att kunna reagera effektivt på den nya utvecklingen på den moderna internationaliserade marknaden. Postgraduate Programmet betonar utvecklingen av kritiskt tänkande och disciplin så att studenterna kan klara utmaningarna hos moderna finansinstitut och banker och få en omfattande analys av de centrala frågorna i samband med programmets läroplan.

Programmets struktur

Den framgångsrika närvaro och undersökning av fyra (4) tematiska enheter och förberedelse av en magisteruppsats leder till en doktorsexamen i bank och finans.... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Detta magisterprogram i Enterprise Risk Management är utformat för att ge formell utbildning samtida Risk Management och dess naturliga förlängningar till kris och akutha ... [+]

Enterprise Risk Management erkänns alltmer som nyckeln för att uppnå och driva hållbar organisatorisk prestanda, oavsett om organisationen är verksam inom den offentliga sektorn eller den privata sektorn och industrin.

Detta magisterprogram i Enterprise Risk Management Är utformad för att ge formell utbildning samtida Risk Management och dess naturliga förlängningar till kris och akuthantering till kandidater.

Detta masterprogram i Enterprise Risk Management är utformat kring fyra år långa tematiska enheter som tar den väsentliga kunskapen och kompetensen som är nödvändiga för en kompetent och samtida Chief Risk Officer i någon typ av organisation eller företag. Programmet består av 120 ECTS (European Credit Transfer System).... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Syftet med forskarutbildningen "Dator- och nätverkssäkerhet" är att främja principerna för datasäkerhet, säker nätverksoperation och cybersäkerhet. ... [+]

Syftet med forskarutbildningen " Dator- och nätverkssäkerhet " är att främja principerna för datasäkerhet, säker nätverksoperation och cybersäkerhet.

Programmet täcker principerna för kommunikationsnätdesign, rättsmedicinska datorer och nätverk, dator-, nätverks- och cybersäkerhet, krypteringsproblem, säkerhetsproblem i trådlösa nätverk samt frågor som rör hantering av säkerhetsrisker i informations- och kommunikationssystem. Programmet lär ut den specialkunskap som krävs för att utforma säkra system och nätverk.

Studenterna kommer att ha möjlighet att tillämpa den teoretiska kunskap som de kommer att förvärva genom specialiserade datorer, nätverks- och cybersäkerhetslaboratorier. Det bör noteras att användningen av virtuella laboratorier inte kräver fysisk närvaro av elever så länge som åtkomst till dem är avlägset. Vid användning av virtuella laboratorier får studenterna möjlighet att realistiskt experimentera med verkliga verktyg relaterade till dator- och nätverkssäkerhet via sin dator eller smart enhet . Eleverna levererar arbete baserat på laboratorieövningar för vilka de betygsätts.... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Ämnet för forskarutbildningen "Kulturpolitik och utveckling" är utnyttjande och främjande av kulturen för såväl kulturarvet som den samtidiga konstnärliga skapelsen, samt ... [+]

Ämnet för forskarutbildningen "Kulturpolitik och utveckling" är utnyttjande och främjande av kulturen för såväl kulturarvet som den samtidiga konstnärliga skapelsen, samt kulturen i vardagen. Programmet fokuserar på att lyfta fram det offentliga värdet av kultur, särskilt i samband med moderna utmaningar.

Målet för masterprogrammet

Programmets mål är att ge kandidater med kognitiva (teoretiska och praktiska) och metakognitiva (metodologiska, epistemologiska) färdigheter som gör det möjligt för dem att förstå djupt det mervärde som kulturen ger. Syftet är också att ge specialistkunskap om rationell och vetenskapligt dokumenterad förvaltning av kulturella resurser och kulturhuvudstäder till personer som är eller kommer att vara anställda inom kulturförvaltningen.... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

... [+]

.

Varaktighet: 24 månader på heltid, ingen deltid tillgänglig

Partnersna

Joint Graduate Award Partners

University of Glasgow

Karriärmöjligheter

[-]
Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

... [+]

Koda moduler anställbarhet [-]
Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Open University Of Cyprus

Syftet med forskarutbildningen "Trådlösa kommunikationssystem" är att främja principerna för design och drift av cellulära och andra trådlösa bredbandstelefoni (t.ex. 2G ... [+]

Syftet med forskarutbildningen "Trådlösa kommunikationssystem" är att främja principerna för design och drift av cellulära och andra trådlösa bredbandstelefoni (t.ex. 2G / 3G / 4G, 802). Programmet omfattar designprinciper, deras arkitekturer, deras dimensionering, säkerhetsproblem och exempel på applikationer och tjänster. Programmet lär ut den specialkunskap, teorier, teknik och teknik som krävs för utformningen av mobilsystem (t.ex. GSM, UMTS, LTE etc) och andra små, medelstora och stora trådlösa bredbandsnät.

Studenterna får också möjlighet att tillämpa de teoretiska kunskaper som de kommer att förvärva genom de specialiserade modulerna i Labs.

Det bör noteras att modulerna i laboratorierna inte kräver studenternas fysiska närvaro utan utförs på distans som resten av tematiska enheter. Under dessa moduler får eleverna möjlighet att designa realistiska trådlösa system / nätverk genom att använda simulatorer för att designa och testa lokaliseringsalgoritmer för lokaliserad lokalisering (LBS), och Experimentera med säkerhetsprogram via deras dator. Eleverna levererar arbete baserat på laboratorieövningar för vilka de betygsätts.... [-]

Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska

PhD

Open University Of Cyprus

Doktorandprogrammet "Informations- och kommunikationssystem" har som huvuduppgift forskning kring frågor relaterade till informations- och kommunikationssystem. ... [+]

Doktorsprogrammet "Information och kommunikationssystem" vid Cyperns öppna universitet erbjuder ett begränsat antal positioner för doktorsavhandlingen.

Syftet med programmet

Doktorandprogrammet "Informations- och kommunikationssystem" har som huvuduppgift forskning kring frågor relaterade till informations- och kommunikationssystem.

Forskningsområden / Förkunskapskrav

För akademiska året 2017-2018 kommer upp till två ställen att erbjudas inom ämnet:

1. Computer Intelligence / Artificial Intelligence med betoning på följande ämnen:

Mekanisk inlärning och beräkningslärande teoriMotivering av sunt förnuft och formell argumentationMekanisk läsning och förståelse av naturligt språk och berättelserUtveckla smarta applikationer på mobila enheterFörkunskapskrav... [-]
Cypern Cypern online
Kontakt Skolan
Grekisk
Heltid
Deltid
3 - 8 år
Internet
Läs mer på svenska

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου