Open University Of Cyprus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

det Open University of Cyprus är en modern och banbrytande allmänheten universitet, med säte i Nicosia. Anta och genomföra flexibel metodik öppen och distansundervisningLyckats skapa sig nya möjligheter till universitet och livslångt lärande.

Från starten fram till idag APKY utvecklas dynamiskt erbjuda erkända universitetsstudier på grund- och avancerad nivå (Masters och doktorsexamen) i moderna vetenskapliga områden som omfattar de tre skolorna i:

 • Humaniora och samhällsvetenskap,
 • Pure & Applied Sciences och
 • Ekonomi & Management.

Bortsett från den rent akademiska studier erbjuder APKY fungerar även riktade och specialiserade distans kort utbildningsprogram om aktuella frågor. Som ett statligt universitet är APKY motsvarar alla erkända universitet i världenOavsett träningsmetodik nedan konventionell eller på annat sätt. Läroplanerna för att uppfylla kraven i modern vetenskap, samhälle och ekonomi, och är helt harmoniserad med European Credit Transfer System högskolepoäng, vilket underlättar studentrörlighet och det inbördes förhållandet mellan konventionella universitet och APKY.

Närvaro vid APKY erbjudanden flexibilitet och möjlighet för alla utnyttja den senaste tekniken e-learning och lämpliga interaktiva verktyg som vinna i sin egen tid och plats, ett universitet som erkänns ståendeVilket kommer att bidra avsevärt till fortsätta med stadig och säker steg mot framtiden.

Tillsammans med den höga kvaliteten på pedagogiskt arbete, APKY säkerställa modernisering av befintliga och organisera ny forskningsinfrastruktur, försök att öka personalkapaciteten forskare och maximera forskning av aktivitet i inhemska och icke-plana inom vetenskap, som behandlar. En viktig faktor i framgången varieras partnerskap utvecklats med föreningar, organ, forsknings- och akademiska institutioner, med europeiska och andra internationella organisationerOch som kontinuerligt expanderar syftar till internationalisering och iakttagelser av en stark forskning och lärande stolpe.

Som utbildning och kulturbärare APKY genom olika åtgärder och initiativ som söker det bredaste utbudet och delaktighet i samhället och den effektiva kopplingen av samhället.

syn

The Open University of Cyprus (APKY) föreställer att bli en modern, banbrytande och antropocentriskt internationellt universitet. Europaparlamentet vill genom utvärderingsförfarandena förbättras på alla nivåer och uppnå främjande av utbildning och kompetens. Avsikten är att utveckla utbildningen och i förlängningen, humankapital, den viktigaste resursen i ett samhälle. Försök att utveckla universitetet, där kvaliteten på studier, forskning, extraversion och sociala avgifter kommer att vara stabil institutionella värden. Baserat på värden och dess folk, innovativa metoder och idéer, åtgärder och samarbeten syftar till att ändra en kropp av kunskap, teknik, social solidaritet och kultur och spelar en viktig roll för att uppnå statens mål att göra Cypern regional utbildning och forskningscentrum.

mission

The Open University of Cyprus med grundandet 2002 och dess framgångsrika operation väg har öppnat nya horisonter inom högre utbildning i landet. Han lyckades att göra det möjligt medborgare som av någon anledning har inte kunnat studera eller avsluta sina universitetsstudier, att utföra och få en auktoritet examen. Samtidigt lyckades han att ge en möjlighet för innehavare högskoleexamen att specialisera sina kunskaper genom sina program examen i discipliner modern, användbar och hög efterfrågan på arbetsmarknaden. Han stöder även de som söker en karriär förändring att skaffa relevant akademisk kunskap och färdigheter för att strävan.

Skicka APKY är:

 • kvalitet erbjudande högre distansundervisning och utbildningsnivå.
 • Produktion och spridning av vetenskaplig kunskap genom undervisning och forskning.
 • Främjande LLP.
 • Utvecklingen av teknisk infrastruktur och utbildningsmetodik i öppen och distansundervisning.
 • Kopplingen med samhället och ekonomin för en hållbar utveckling och framsteg Cypern.

Den APKY baserat på (V)

 • innovation
 • flexibilitet
 • anpassningsförmåga
 • Ny teknik och dess tillämpningar

och syftar till (v)

 • modern och kvalitet grund- och forskarutbildning (mästare och doktorsexamen) nivå, som täcker de viktigaste vetenskapliga områden.
 • Främjande av distansundervisning och tillhandahållande av utbildningsmöjligheter för alla, oberoende av flera potentiella begränsningar såsom ålder, tid, bostadsort eller annat.
 • utveckling och stöd till forskning på lokal och internationell nivå, för att producera vetenskaplig kunskap, som sprider nytta för samhället.
 • stärka rollen som en chef i distansutbildning på Cypern som en unik, som specialiserat sig på denna metod, University of landet.
 • ytterligare internationalisering genom att konsolidera och bredda det internationella samarbetet och deltagande i framstående internationella utbildningsorganisationer, nätverk och föreningar.
 • sammankoppling med den produktiva tyg och arbetsmarknad.
 • dynamisk tillväxt och utveckling till en modern, ekonomiskt oberoende och operativt Autonomous University.

Platser

Cypern online

Address
PO Box 12794,
Latsia

2252 Cypern online, Cypern

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium