IEDE Business School Chile

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till IEDE Business School, Handelshögskolan vid Europeiska universitetet i Madrid, referenten i Graduate Business, internationell, i Chile.

Vår Business School, med spanskt ursprung (1991) och i Chile sedan 1995, upptar Ranking privilegierade positioner i lokal och internationell nivå, som kännetecknas av deras utmärkta utbildnings- och utvecklingsprogram inom affärsvärlden.

Våra 7.000 akademiker har förvärvats i våra klassrum, färdigheter såsom lagarbete och behärskning av inter, ger dem möjlighet att fungera i dagens globaliserade värld med framgång.

Vi är en oberoende och pragmatisk institution, i enlighet med gällande krav näringslivet. Att ha tydliga marknadskrav, uppmuntrar IEDE Business School studenter och samhället, skapa nätverk och internationella relationer.

Våra studenter njuta av internationella samarbeten med välrenommerade universitet som University of Lleida, Shanghai Jiao Tong University, University of California Irvine, Regent University (London) och Sao Paulo Business School (Brasilien), förutom att ta emot regelbundna, Läkare besöker Califoria Riverside University och Westminster University (London), plus Europeiska universitetet i Madrid.

40% av våra lärare har akademisk doktorsexamen eller Ph.D, representerande åtta olika nationaliteter.

IEDE Business School har över 150 företagsavtal i Chile, med de företag som är beroende av vår skola för att utbilda sina chefer och chefer.

Våra internationella STAMP

I en globaliserad och konkurrensutsatt som vi lever i dag, är IEDE Business School starkt engagerad i att tillgodose behoven hos alla yrkesverksamma i ett internationellt perspektiv, som söker utveckling och / eller förbättringar av sina kunskaper, som i sin chefskompetens för praktisk tillämpning av vardagen.

Det är därför som IEDE Business School har specialiserat sig på tränings forskarutbildning och fortbildning för blivande tjänstgöra i ledarskap och ledningspositioner; ger våra studenter en internationell och mångkulturell erfarenhet, enligt internationella kvalitetsstandarder.

Detta åtagande i sin tur stöds av lärare av olika nationaliteter och studenterna själva, som bygger på konstruktiva diskussioner utbyter sina professionella erfarenheter, samt möjlighet att träffa kulturer av länder med internationella vistelser som vi gör tillgängliga för alla hans elever, gratis föreläsningar för uppdatering innehåll och exklusiva evenemang som vill hålla sig uppdaterad sina studenter.

Huvudsyftet med IEDE Business School är alltså att se till att deras studenter uppfyller deras förväntningar och nå sina karriärmål.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se Online MBA » Se PhD » Se Masterprogram » Se EMBA:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Global MBA klass v

Online Heltid 21 månader February 2019 Chile Providencia

Den Global Business School MBA IEDE och Viña del Mar University Programmet syftar till att studenterna får, stärka och utveckla kompetens och ledarkompetens för ljud beslutsfattande, för gedigna kunskaper i ämnen som rör företagsledning. [+]

ÖVERSIKT

IEDE Business School (UEM) i samförstånd med Viña del Mar universitet presenterar Global MBA, ett programläge V-Class (e-learning) för att bilda de ledande förvaltning yrkesverksamma, experter på företagsledningsnivå och organisationer.

Den globala MBA är ett modernt program utformat för att möta de utmaningar som den XXI århundradet. Programmet ger de färdigheter som behövs för dagens ledning.

Studenterna kommer att utveckla färdigheter i viktiga affärsbeslut, som ledarskap, lagarbete, behärskning och tillämpning av finansiella verktyg, och förståelse för de olika förändringarna i de ekonomiska marknader gör områden. Dessutom Global MBA innehåller utbildningsverktyg att utvecklas framgångsrikt i en mycket globaliserad miljö, ett fenomen som drabbar människor, resurser, marknader och nationer. Den är utformad för att bilda i genomförandet globala strategier, från lokal.... [-]