UNICARIOCA

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Under 27 år på marknaden har UNICARIOCA etablerat sig som en institution som är inriktad på utbildningens kvalitet, anställbarhet och tillgänglighet till högre utbildning, som erbjuder kvalitetstjänster med överkomliga priser och erhållits i utbildningsministeriets senaste utvärderingar. för femte året i rad, betraktades som det bästa universitetet i Rio de Janeiro.

Det började som Faculdade Carioca de Informática 1990, med huvudkontor i Botafogo och endast 70 studenter. Idag finns det över 14 tusen studenter, fördelade i fyra distrikt i Rio de Janeiro: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro och Jacarepaguá. Från början var fokus på utbildning av etiska och kompetenta yrkesverksamma för en alltmer krävande och globaliserad arbetsmarknad.

Under de senaste fyra åren har det tredubblats i storlek, utökat erbjudandet om grundutbildningskurser, nu med 17 grundutbildningskurser, utökade forskarutbildningskurser, genomförda grund- och forskarutbildningskurser. Dessutom minskade det med 25%, med program som akademisk förstärkning och individualiserad inlärningsorientering. Under mer än två årtionden har UNICARIOCA förvandlat tusentals liv genom utbildning.

Alltid dedikerad till excellens i undervisning garanterar den alla möjligheten att vara med på arbetsmarknaden med alla nödvändiga verktyg för deras konkurrenskraft.

differentialer

UNICARIOCA är inriktad på den framväxande medelklassen under det senaste decenniet, med studenter som drömmer om att bli framträdande på arbetsmarknaden. I allmänhet är de studenter från familjer som tror på potential och investeringar i utbildning som en faktor i livsförvandlingen. Därför investerar universitetet i att erbjuda prisvärda och kvalitativa utbildningslösningar med fokus på studier, hantering och tillämpning av ny teknik. Institutionen erbjuder studentkåren möjlighet att inkluderas på arbetsmarknaden, vilket garanterar alla nödvändiga verktyg för konkurrenskraft. Kärnkompetenser har nyligen ingått i läroplanen för yrkesverksamma inom alla karriärer, såsom ledarskap, entreprenörskap, kreativitet, etik och samhällsansvar. UNICARIOCA erbjuder också akademiska förstärkningskurser, som portugisiska, matematik och fysik, som också är öppna för samhället, och försöker erbjuda karriärvägledning och studenters självkänsla.

Institutionen, som har 85% av fakulteten, består av mästare och doktorer, erbjuder traditionella grundutbildningar, distans- och teknologikurser samt master- och forskarutbildningskurser som erbjuder ett utmärkt tillfälle för förberedelse, återvinning och förbättring för dem som önskar gå in eller gå in på arbetsmarknaden.

Enligt det senaste Allmänna kurser för institutionen (IGC), som släpptes av MEC, UNICARIOCA som det bästa universitetet i Rio de Janeiro kommun. Studien mäter elevernas prestationer i National Examination Examination (Enade), hur mycket kursen lägger till kunskap för studenten och inmatningsvariablerna - lärare, infrastruktur och didaktisk-pedagogisk organisation.

Vår uppgift

Att utbilda etiska och kompetenta yrkesverksamma på arbetsmarknaden, erbjuda tillgängliga och kvalitativa utbildningstjänster, värdera de anställdas anställbarhet och bidra till en hållbar utveckling av Carioca-samhället och landet.

utsikt

Att vara ett referenscentrum för högre utbildning med fokus på studentutbildning, arbete med kvalificerad personal, adekvat infrastruktur och kritiska och aktiva pedagogiska modeller som bidrar till att förbättra utbildningen och till en hållbar utveckling av Carioca-samhället och landet.

värden

  • etik
  • Relaterade sökningar
  • Social integration
  • Om oss
  • Socialt och miljöansvar
  • Transformativ utbildning
  • Demokratisk och deltagande ledning

UNICARIOCA och Rio

UNICARIOCA är ett universitet som ligger i Rio de Janeiro, med enheter / poler fördelade på 4 olika distrikt i kommunen: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro och Jacarepaguá.

Grundades samma dag som årsdagen för Rio de Janeiro - den 1 mars har UNICARIOCA inte bara varumärket "carioca" i sitt namn utan även dess "carioca" -väg: modernt, dynamiskt, innovativt, alltid i evolutionen.

UNICARIOCA pedagogiska, vetenskapliga, kulturella och sociala UNICARIOCA är anpassat till utmaningarna och kraven i staden Rio de Janeiro och är därför erkänt för det relevanta bidraget i utbildningen av etiska och kompetenta yrkesverksamma för en alltmer krävande arbetsmarknad och globaliserad.

Denna skola erbjuder program i:
  • Portuguese (Brazil)

Se Online Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Distansutbildning: Administration

Online Campusstudier Deltid 8 terminer March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 fler

UNICARIOCA Distance Management-kursen omfattar de olika områdena Administration: Finans, Personledning, Marknadsföring, Produktion, Logistik, Projekt och Socialt och Miljöansvar. [+]

Om kursen

UNICARIOCA Distance Management-kursen omfattar de olika områdena Administration: Finans, Personledning, Marknadsföring, Produktion, Logistik, Projekt och Socialt och Miljöansvar. Kursen utbildar yrkesverksamma som kan planera, organisera, styra och styra verksamheten i ett företag, vare sig det är offentligt eller privat, och rita strategier och arbetsmetoder inom ett brett spektrum av organisatoriska områden.

Verksamhetsområden

Administratören är professionell med ett brett handlingsområde, som kan arbeta i branschen, handel eller tjänster i privata företag, förutom den offentliga sektorn. Han kan också erbjuda konsulttjänster till företag eller delta i undervisning och forskning.... [-]


Distansutbildning: Marknadsföring

Online Campusstudier Deltid 4 terminer March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 fler

UNICARIOCA Distance Marketing Technologist-kursen omfattar olika marknadsområden, inklusive strategiplanering, produkt- och serviceutveckling, värdeskapande och differentiering, varumärkeshantering, marknadsföring och forskning. [+]

Om kursen

UNICARIOCA Distance Marketing Technologist-kursen omfattar olika marknadsområden, inklusive strategiplanering, produkt- och serviceutveckling, värdeskapande och differentiering, varumärkeshantering, marknadsföring och forskning. Kursen ger studenten teoretisk och praktisk kunskap och förbereder honom för att hantera de mest komplexa affärsscenarierna.

Verksamhetsområden

Den marknadsföringskompetens som utbildats av UNICARIOCA kan innehålla strategiska positioner i offentliga och privata företag, reklam- och reklambyråer, media, föreningar, bland annat.

Dessa yrkesverksamma kan arbeta inom följande områden:

MARKETING MIX MANAGEMENTDEFINITION AV POSITIONERING OCH MARKNADSEGMENTATIONSTRATEGISK PLANNINGSKAPA OCH FÖRVALTNING AV MÄRKENFORSKNINGSUTVECKLINGINFORMATION MANAGEMENTUTVECKLING AV NYA PRODUKTER OCH TJÄNSTERKUNDFÖRHÅLLANDE (CRM)FÖRBINDELSER MED INTERNATIONELLA FÖRETAGET (ENDOMARKETING)FÖRETAGET OM DITT EGNA BUSINESSlaboratorier... [-]

Distansutbildning: Pedagogik

Online Campusstudier Deltid 8 terminer March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 fler

UNICARIOCA distansundervisning UNICARIOCA syftar till utbildning av yrkesverksamma att utföra undervisningsfunktionerna i Early Childhood Education och i den första serien av grundskolan. Studenten är också beredd att ta på sig andra roller på arbetsmarknaden, som chef, samordnare eller rådgivare i utbildningsinstitutioner eller förskolor. [+]

Om kursen

UNICARIOCA distansundervisning UNICARIOCA syftar till utbildning av yrkesverksamma att utföra undervisningsfunktionerna i Early Childhood Education och i den första serien av grundskolan. Studenten är också beredd att ta på sig andra roller på arbetsmarknaden, som chef, samordnare eller rådgivare i utbildningsinstitutioner eller förskolor.

Pedagogue är en professionell med ett mycket brett verksamhetsområde, att kunna agera i undervisningen i tidig barndomsutbildning och i grundskolan i grundskolan, skolhantering, pedagogisk samordning eller pedagogisk vägledning. Pedagogiken kan, beroende på karaktären av deras utbildning, också tillhandahålla tjänster till företag inom personalområdet (urval, utbildning och utveckling), universitet, tvärvetenskapliga grupper av icke-statliga organisationer, tekniska och pedagogiska konsultföretag i förlag, TV- och radiobolag, fritids- och turismföretag, sjukhus, tillverkare av pedagogisk programvara, leksaker och många andra.... [-]


Distansutbildning: Redovisningsvetenskap

Online Campusstudier Deltid 8 terminer March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 fler

UNICARIOCA distansundervisningskurs i redovisningsvetenskap fokuserar på att öka studenternas anställbarhet. Vi utbildar proffs med ledningsvision, som kan generera rapporter som är relevanta för utvecklingen av affärsstrategier, deltagande i företagens beslutsprocesser och utvärdering av verksamheten. [+]

Om kursen

UNICARIOCA distansundervisningskurs i redovisningsvetenskap fokuserar på att öka studenternas anställbarhet. Vi utbildar proffs med ledningsvision, som kan generera rapporter som är relevanta för utvecklingen av affärsstrategier, deltagande i företagens beslutsprocesser och utvärdering av verksamheten.

Det finns en stor efterfrågan på yrkesverksamma inom redovisning, särskilt de med kunskap om de nya redovisningsreglerna. Arbetsmarknaden är omfattande och redovisningsmedarbetaren kan arbeta inom olika sektorer som revisor, revisor, revisor, kontrollant, finansanalytiker, konsult etc.

Några av de aktivitetsområdena för kandidatexamen i redovisningsvetenskap:... [-]


Graduação a Distância: Gestão de Recursos Humanos

Online Campusstudier Deltid 4 terminer March 2019 Brasilien Rio de Janeiro + 1 fler

O Curso Superior en Distância de Tecnologia e Recursos Humanos da UNICARIOCA visum är en av de största företagen i form av specialiserad verksamhet inom ramen för RH. [+]

Sobre o curso

O Curso Superior en Distância de Tecnologia e Recursos Humanos da UNICARIOCA visum är en av de största företagen i form av specialiserad verksamhet inom ramen för RH. O kursen beror på att vi har en del av de återkommande mänskliga rättigheterna, och vi har en del av följande: Treinamento e Desenvolvimento, Remuneração e Administração de Pessoal. Det är ett viktigt sätt att utveckla och utveckla olika processer, metodologier, instrument och verktyg för att utnyttja och förbättra användningen av pelare.

Åreas de atuação

En utbildningsnivå är en avvägning mellan de mänskliga rättigheterna och UNICARIOCA institutionerna, vilket är en förutsättning för att man analyserar de mänskliga rättigheterna och de mänskliga rättigheterna, som är kvalificerade för att utöva sina rättigheter, och som utövas av de ledande personerna i RH:... [-]


Videoklipp

Quando seu Futuro se Realiza, Muita Gente Cresce Junto!

Kontakt

Adress, rad 1 Unidade e Polo Rio Comprido Av. Paulo de Frontin, 568 - Praca da Bandeira, Rio de Janeiro - RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien

Adress, rad 1 Unidade e Polo Méier R. Venceslau, 192 - Meier, Rio de Janeiro - RJ, 20735-160
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien

Adress, rad 1 Unidade e Polo Bento Ribeiro Rua João Vicente, 1355 Bento Ribeiro, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien

Adress, rad 1 Unidade e Polo Jacarepaguá Estrada de Jacarepaguá, 6816 Anil – Jacarepaguá, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien