Läs den officiella beskrivningen

Vlerick Business School Online

Utmanas att lyckas

Vlerick Business School erbjuder ett exceptionellt tillfälle att studera online, på Belgiens # 1 Business School för Executive Education (Financial Times, 2016). Studera på denna trippelakkrediterade handelshögskolan, var som helst i världen.

Vad som verkligen sätter Vlerick ifrån varandra är inte bara vad vi gör utan den anda där vi gör det. Vlerick-andan definieras av öppenhet, vitalitet och passion för innovation och företagande. Det är en ande som finns i alla aspekter av vår skola och dess aktiviteter: från vår entusiastiska, motiverade personal till våra innovativa och pragmatiska undervisningsmetoder. från vårt globala nätverk av studenter, alumner och företagspartners till vår inspirerande läromiljö. Det är alla dessa element som tillsammans har gjort Vlerick Business School till den ledande institutionen idag: en plats där människor och organisationer samlas för att forma framtiden för global verksamhet.

Med Vlerick kommer du att bli utmanad att tänka proaktivt och strategiskt kring ledande frågor, vilket hjälper dig att berika och utöka dina ledarskapsförmågor. Med hjälp av de senaste interaktiva onlineinlärningsteknikerna och pragmatiska undervisningsmetoder kommer du att vara fullt engagerad i programinnehållet och ha befogenhet att göra en bra karriär till en enastående karriär.

Immersiv och interaktiv

Vi strävar efter att göra alla delar av den interaktiva online-lärarupplevelsen till livscykeln. Vi tror att interaktivitet är nyckeln till bättre förståelse och återkallelse.

Vår online-upplevelse erbjuder dig:

 • Immersiv videoinlärning
 • Förlovning med professorer och talare
 • Peer-to-peer-nätverksmöjligheter
 • Intuitivt online gränssnitt
 • Praktiska affärscenario övningar

Vlerick i världen

 • Starkt register över online-lärande
 • Allianser med över 40 internationella handelshögskolor
 • Etablerade partnerskap med 250 företag och multinationella företag
 • Nätverk med 23 000 alumni i över 100 länder
 • Räknat bland de bästa i Europa
 • Mer än 50 fakulteter med 12 olika nationaliteter
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Vlerick Business School Online

Upplivar din karriär, lär dig nya tekniker för att driva organisationsförändringar och utforska din entreprenörs sida. Studera en MBA på en av Europas ledande triple-ackr ... [+]

Utmanas att lyckas

Upplivar din karriär, lär dig nya tekniker för att driva organisationsförändringar och utforska din entreprenörs sida. Studera en MBA på en av Europas ledande triple-ackrediterade handelshögskolor från hela världen.

Studier från var som helst i världen kommer du att bli utmanad att tänka strategiskt om samtida ledningsfrågor. Du kommer att utveckla nödvändiga färdigheter och förtroende för att bli en mer smidig och effektiv ledare i dagens snabbt föränderliga affärsmiljö.

Du kommer att lära dig av erfaren, passionerad fakultet från en trippel-ackrediterad handelshögskola, som är inriktad på att ge en dynamisk och tillfredsställande lärande som hjälper dig att göra en bra karriär till en enastående karriär.... [-]

Belgien Belgium Online
September 2019
Engelska
Deltid
12 - 26 månader
Internet
Läs mer på svenska
Location address
Belgium Online, BE
Social Media