Vlerick Business School Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Vlerick Business School Online

Utmanas att lyckas

Vlerick Business School erbjuder ett exceptionellt tillfälle att studera online, på Belgiens # 1 Business School för Executive Education (Financial Times, 2016). Studera på denna trippel-ackrediterade handelshögskolan, var som helst i världen.

Vad som verkligen sätter Vlerick ifrån varandra är inte bara vad vi gör utan den anda där vi gör det. Den Vlerick anda definieras av öppenhet, vitalitet och en passion för innovation och företagande. Det är en ande som finns i alla aspekter av vår skola och dess aktiviteter: från vår entusiastiska, motiverade personal till våra innovativa och pragmatiska undervisningsmetoder. Från vårt globala nätverk av studenter, alumner och företagspartners till vår inspirerande läromiljö. Det är alla dessa faktorer tillsammans som har gjort Vlerick Business School den ledande institution det är idag: en plats där människor och organisationer samlas för att forma framtiden för global verksamhet.

Med Vlerick kommer du att bli utmanad att tänka proaktivt och strategiskt om ledande frågor, vilket hjälper dig att berika och utöka dina ledarskapsförmågor. Med hjälp av de senaste interaktiva online-inlärningsteknikerna och pragmatiska undervisningsmetoder kommer du att vara fullt engagerad i programinnehållet och ha befogenhet att göra en bra karriär till en enastående karriär.

Immersiv och interaktiv

Vi strävar efter att göra alla delar av online-lärande erfarenhet interaktiva för att få dina studier till liv. Vi tror att interaktivitet är nyckeln till bättre förståelse och återkallelse.

Vår online-upplevelse erbjuder dig:

 • Immersiv videoinlärning
 • Förlovning med professorer och högtalare
 • Peer-to-peer-nätverksmöjligheter
 • Intuitivt online gränssnitt
 • Praktiska affärscenario övningar

Vlerick i världen

 • Stark meritlista i online-lärande
 • Allianser med över 40 internationella handelshögskolor
 • Etablerade partnerskap med 250 företag och multinationella företag
 • Nätverk med 17 000 alumni i över 100 länder
 • Räknat bland de bästa i Europa
 • Mer än 50 fakulteter med 12 olika nationaliteter
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Online MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Online MBA

Online Deltid 26 månader January 2019 Belgien Belgium Online

Upplivar din karriär, lär dig nya tekniker för att driva organisationsförändringar och utforska din entreprenörs sida. Studera en MBA på en av Europas ledande triple-ackrediterade handelshögskolor från hela världen. [+]

Utmanas att lyckas

Upplivar din karriär, lär dig nya tekniker för att driva organisationsförändringar och utforska din entreprenörs sida. Studera en MBA på en av Europas ledande triple-ackrediterade handelshögskolor från hela världen.

Studier från var som helst i världen kommer du att bli utmanad att tänka strategiskt om samtida ledningsfrågor. Du kommer att utveckla nödvändiga färdigheter och förtroende för att bli en mer smidig och effektiv ledare i dagens snabbt föränderliga affärsmiljö.

Du kommer att lära dig av erfaren, passionerad fakultet från en trippel-ackrediterad handelshögskola, som är inriktad på att ge en dynamisk och tillfredsställande lärande som hjälper dig att göra en bra karriär till en enastående karriär.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Belgium Online, BE
Sociala medier