Southern Cross University (Online)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Southern Cross University är en levande, modern svenska universitet med vackra campus på Gold Coast, Lismore och Coffs Harbour, och filialer campus i Sydney och Melbourne.

Universitetet arbetar också The Hotel School Sydney och The Hotel School Melbourne tillsammans med Mulpha Australien.

Vi välkomnar studenter från mer än 60 länder över hela världen och erbjuder grund- och forskarutbildningskurser i en inspirerande och stödjande inlärningsmiljö. Universitetet har en stark studentfokus och är stolt över kvaliteten på sina lärare, varav många är erkända som ledande inom sina områden.

Våra grader erbjuds inom ett brett spektrum av discipliner, och är utformade i samråd med industrin. Många involvera Praktikplatser och andra former av praktisk inlärning för att producera arbets redo akademiker. Forskningen sker i områden som är regionalt relevant och globalt betydande, i discipliner så olika som geovetenskap, växtgenetik, cetacean forskning, hälsa och välbefinnande och turism.

Styrning

Universitetet styrs av ett råd som dess verkställande direktör, rektor, rapporterar. Rådet är ansvarig för förvaltningen av universitetets angelägenheter. Den stora akademiska organ ge råd till rådet om akademiska frågor är akademiska styrelsen.

Rådet leds av förbundskanslern. Rådet har 17 medlemmar, inklusive rektor, ordförande i akademiska styrelsen, sex ledamöter som utses av ministern, fyra ledamöter som utses av rådet, tre valda anställda och en vald studerandemedlem.

SCU Historik

Vår historia

1994 - 2014 var en spännande tid för Southern Cross University som den utvecklats från vad som var en Teachers College, på 1970-talet, till en fullfjädrad universitetet med sin egen identitet i 1994.

Som en del av våra 20 år firandet har vi utvecklat en serie av berättelser, historisk information och personliga minnen. Dessa inkluderar en kondenserad Brief History of SCU från Teachers College University. Vi har även inkluderat några utökade beskrivningar av olika femårsperioder som beskriver universitetets historia under två årtionden: 1994 - 1998, 1999 - 2003, 2004 - 2008 och 2009-2013.

Vi har anskaffas berättelser från akademiker, personal och lokala organisationer, och det finns en lista över Chancellors och rektorer som har tjänstgjort vid universitetet och varit avgörande för att forma riktning mot universitetet. Dessutom ingår en historia av forskning vid SCU och en historia av internationella studenter på SCU.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MBA » Se Online Graduate Certificates » Se Online Graduate Diplomas » Se Health Magisterexamen » Se Law LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

Graduate Certificate

Examen certifikat i affärer (online)

Online Deltid 8 månader July 2019 Australien Australia Online

En online forskarutbildning certifikat i företag är ett bra sätt att ”testa vattnet”. Om du är ny att studera eller återvänder efter en paus, en Graduate Certificate in Business på nätet kan hjälpa till att bygga din praktiska färdigheter, finslipa dina forsknings- och utvärderings förmågor och växa ditt självförtroende. [+]

Varaktighet: Åtta månader deltid

Avancerad stående: Ring oss för att se om du är berättigad

Studieperioder: Februari, april, juli, september, oktober, december

Avgifter: $ 2450 per enhet, ta reda på om FEE-HELP

Enheter: 4

Framsteg din karriär

Varje prestation börjar med ett beslut att prova. Om du har väntat på en anledning att ta nästa steg i din karriär, starta eget företag eller övergång från din nuvarande roll i företagsledning, sluta vänta.

Få det att hända med en online Graduate Certificate in Business. Du kommer att introduceras till ekonomi, marknadsföring, redovisning och företagsledning praxis och hur man tillämpa dessa principer för verksamheten.... [-]


Graduate Diploma

Examen i affärer (online)

Online Deltid 16 månader July 2019 Australien Australia Online

SCU Online Graduate Diploma in Business är ett bra sätt att förbereda dig för framgång inför en osäker framtid - särskilt med tanke på 92,2% av de utexaminerade är nu i heltids anställning (Graduate Careers Australien och resmål Forskarrapport, 2013). [+]

Varaktighet: 16 månader deltids

Avancerad stående: Ring oss för att se om du är berättigad

Studieperioder: Februari, april, juli, september, oktober, december

Avgifter: $ 2450 per enhet, FEE-HELP tillgängligt

Enheter: 8

Flytta upp eller hoppa över

How do you ligga steget före kurvan i en globaliserad värld av verksamhet när teknologi, kommunikation, plattformar och människor ständigt förändras?

SCU Online Graduate Diploma in Business är ett bra sätt att förbereda dig för framgång inför en osäker framtid - särskilt med tanke på 92,2% av de utexaminerade är nu i heltids anställning (Graduate Careers Australien och resmål Forskarrapport, 2013). Studier i globala företag, entreprenörskap, marknadsföring, bolagsstyrning, projektledning, ekonomi, hantera människor, informationssystem, strategi och fallanalys är utformade för att lansera dig i affärsstudie, ta nästa steg i din karriär, övergång från din nuvarande karriär i företagsledning eller starta eget företag.... [-]


MBA

Master of Business Administration (MBA)

Online Deltid 14 månader Öppen antagning Australien Australia Online

Med en Southern Cross University Online MBA, kommer du att utveckla både verksamheten know-how och de praktiska färdigheter för att avancera din karriär eller bygga ditt eget företag. [+]

Bli en ledare i näringslivet

Med en Southern Cross University Online MBA, Kommer du att utveckla både verksamheten know-how och de praktiska färdigheter för att avancera din karriär eller bygga ditt eget företag. Du kommer att undersöka samtida förvaltning och utveckla lösningar på komplexa affärssituationer - allt genom prismat av den snabba, ständigt föränderliga globala digitala ekonomin. Vår MBA har fått betyget 4 stjärnor av den Graduate Management Association of Australia. Vi uppdaterar läroplanen kontinuerligt för att förse dig med de senaste koncepten och se till att allt avser tillbaka till nya trender. Samtidigt är detta en praktisk kurs - du kan välja mellan sju inriktningar för att ytterligare finslipa dina branschkunskaper. Om ditt öga är på arbetsmarknaden, 2014 Corporate Rekryterare Undersökningen visade att 83% av de tillfrågade i Asien-Stillahavsområdet organisationer planerar att anställa MBA i år - en siffra som har ökat stadigt sedan 2009.... [-]


Videoklipp

This is Southern Cross University 2012

Prepare for the future of healthcare

Kontakt

Southern Cross University (Online)

Adress, rad 1 5-7 Young Street NSW 2000
Sydney, New South Wales, Australien
Hemsida https://online.scu.edu.au/
Telefonnummer +61 1300 589 882