Läs den officiella beskrivningen

Online kvalifikationer utformade med dig i åtanke

La Trobe University och Didasko har samarbetat för att ge dig onlinekvalifikationer som är högt värderade av arbetsgivare och internationellt erkända. La Trobe är ett av Australiens mest respekterade universitet med mer än 36 000 studenter och en historia från 1967. Didasko har samarbetat med La Trobe för att leverera onlinekvalifikationer med några av de mest engagerande läromedel som finns tillgängliga. Didasko är experter på online-utbildning och specialiserar sig på dem som vill förändra eller förbättra sina karriärer.

Hjälp när du behöver det mest

Vi förstår att online-studie kan vara lite skrämmande, särskilt om det har varit någon tid sedan du var sist i formell utbildning. På Didasko har vi begått akademiska och supportteam tillgängliga och som är angelägna om att lösa någon studieförfrågan. Vårt mål är att svara på alla studentförfrågningar inom 10 minuter (under normala arbetstider) och lösa inom 24 timmar.

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 7:30 - 10:00 AEST
  • Fredag ​​7:30 - 18:00 AEST

Fördelarna med att studera hos oss

  • 100% online kurser som ska studeras i ditt eget hem eller kontor
  • Betala när du går. Ämne efter ämne.
  • Kvalifikationer från ett av Australiens mest respekterade universitet
  • Ingen väntning - anmäl dig idag med månatliga startdatum
  • Deltid och heltids flexibla studiealternativ
  • Spara över $ 40 000 AUS per år genom att studera online i ditt eget land. (Inga bokningskostnader. Inga resekostnader. Inga levande kostnader. Ingen campus kostar)
Ett nytt sätt att lära sig
Även om du kanske inte har hört talas om Didasko, har vi varit i framkant av utbildningen i en eller annan form i nästan 20 år! Idag använder tusentals studenter globalt våra online resurser för att förbättra sig själva. Vi har utvecklat några av de mest engagerande multimediainlärning innehåll som faktiskt gör lärande kul!

Vad är Didasko skillnaden?

Vi är passionerade för att göra en skillnad i ditt liv. Vid varje steg av din resa kommer Didasko att arbeta med dig för att säkerställa att du uppnår dina karriärmål.
Vårt fokus är på karriärväxlare och de av er som vill fördjupa din karriär inom ditt nuvarande område. För att hjälpa dig har vi utformat ett studieprogram kring dina unika förhållanden. Vår 100% online-lösning gör det möjligt för dig att fortsätta tjäna medan du planerar nästa steg i din karriär.

Full-eller deltid studiealternativ

Du kan studera helt eller deltid utan att delta i campus närvaro. Att studera på en heltidsschema (cirka 30 timmar per vecka) skulle slutföra varje år av din examen i den konventionella årliga tidsramen (tre år för kandidatexamen). För vissa är det lite för mycket med heltidsanställning. Detta kan leda till att deras studier lider.
Vi har ett deltidsperspektiv som gör att du kan halvera det veckovisa studieåtagandet. Ja, din kurs tar längre tid, men din vilja och önskan att slutföra din kurs ses alltid positivt av arbetsgivare, oavsett vilket alternativ du väljer. Du kan ändra läget om dina åtaganden förändras under din kurs.

Välj när du studerar

Vi kommer att arbeta med dig för att slutföra dina studietimmar varje vecka med din egen personliga studieplan. Vi hjälper dig att hedra din plan och träffa dina studiemål. Återigen, om dina omständigheter förändras, så kan din studie planera!

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University Online Application Grader ger dig den unika möjligheten att uppnå upp till tre kvalifikationer under hela studietiden. För att tillfredsställande slutföra varje del av kursen kommer du att tilldelas ett tillämpat examensbevis (avslutningsår 1), en tillämpad associerad examen (slutår 2) och en kandidatexamen när du fyller i alla tre år. Din potentiella intjäningsförmåga ökar när du går igenom din kurs.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

La Trobe –Didasko

La Trobe University Bachelor of Applied Business ger dig en bred grund för kompetens som krävs för en rad roller i näringslivet. ... [+]

Kursbeskrivning

La Trobe University Bachelor of Applied Business ger dig en bred grund för kompetens som krävs för en rad roller i näringslivet.

De som vill förändra karriär, flytta in i en ny roll eller starta eget företag kommer att hitta innehållet i kursen ovärderlig. Att studera en tillämpad företagskvalifikation kommer att introducera dig till organisationernas och deras struktur, öka din kommersiella medvetenhet och låta dig bygga praktisk kunskap som är avgörande för dina framtida karriärmål.

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University Online Application Grader ger dig den unika möjligheten att uppnå upp till tre kvalifikationer under hela studietiden. För att tillfredsställande slutföra varje del av kursen kommer du att tilldelas ett tillämpat examensbevis (avslutningsår 1), en tillämpad associerad examen (slutår 2) och en kandidatexamen när du fyller i alla tre år. Din potentiella intjäningsförmåga ökar när du går igenom din kurs.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
La Trobe –Didasko

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Management Major) kommer att ge dig en bred grund för företagsekonomi som krävs för en rad ledningsroller inom industrin ... [+]

Kursbeskrivning

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Management Major) kommer att ge dig en bred grund för företagsekonomi som krävs för en rad ledningsroller inom industrin.

De som vill förändra karriär, flytta in i en ny ledningsroll eller starta eget företag kommer att hitta innehållet i kursen ovärderlig. Ledningen stor fokuserar på att skapa ett högpresterande lag inom vilken organisation som helst. Förstå organisationsinnovation och utveckling samt framgångsrikt hantera interpersonella utmaningar är bara några av de färdigheter som framgångsrika chefer måste känna till.

Genom att studera en tillämpad företagsekonomi kan du ta teorin om ett ämne och tillämpa det på verkliga situationer. Detta kommer att öka din kommersiella medvetenhet och låta dig bygga praktisk kunskap som är avgörande för dina framtida karriärmål.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
La Trobe –Didasko

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Marketing Major) kommer att ge dig en grund för affärer och viktiga marknadsföring färdigheter. De färdigheter och kunsk ... [+]

Kursbeskrivning

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Marketing Major) kommer att ge dig en grund för affärer och viktiga marknadsföring färdigheter. De färdigheter och kunskaper som finns i denna kvalifikation är mycket önskvärda inom ett brett spektrum av roller i näringslivet.

De som försöker byta karriär, flytta in i en ny marknadsföring / försäljningsrelaterad roll eller starta eget företag kommer att hitta innehållet i kursen ovärderlig. Marknadsföring Major är utformad för roller som kräver en bra kunskap om forskning färdigheter, marknadsanalys och konsumentanalys, medieplanering och marknadsföring strategier. Detta är också ovärderligt när man arbetar med externa medier och marknadsföringsbyråer.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad molnteknik har varit avsedd för cloud computing-sektorn i ett unikt samarbete med global jätte Amazon. Molnsektorn njut ... [+]

Kursbeskrivning

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad molnteknik har blivit avsedd för cloud computing-sektorn, som för närvarande åtnjuter snabb tillväxt och innehåller 6 högt uppskattade certifikat inom industrin (4 av dem är Amazon Web Services specifika) inom examensbeviset.

Kursen innehåller kunskaper och färdigheter i informationssystem, webb- och mjukvaruutveckling, maskininlärning, databaser och stora data, företagsmoln migration, applikationsutveckling för molnföretag och datanätverk. Kursen tillämpas i fokus och förbereder studenterna för nyckelleverantörsintyg som är relevanta för IT-branschens sysselsättning.

Världens första samarbete... [-]
Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
La Trobe –Didasko

Bachelor of Applied Cybersecurity ... [+]

Kursbeskrivning

LÄGG TEKST HÄR

Tre kvalifikationer i en grad

LÄGG TEKST HÄR

År 1

LÄGG TEKST HÄR

Avsluta med

LÄGG TEKST HÄR

Förväntad inkomst

LÄGG TEKST HÄR

År 2

LÄGG TEKST HÄR

Avsluta med

LÄGG TEKST HÄR

Förväntad inkomst

LÄGG TEKST HÄR

År 3

LÄGG TEKST HÄR

Avsluta med

LÄGG TEKST HÄR

Förväntad inkomst

LÄGG TEKST HÄR

Kursens lärandemål

LÄGG TEKST HÄR

Karriärmöjligheter

LÄGG TEKST HÄR

Kurskostnader

Dina examensavgifter är 20 000 USD per år.

[-]
Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska
La Trobe –Didasko

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad informationsteknologi ger en utmärkt generalistutbildning inom informationsteknik (IT) och möjlighet att utforska fokus ... [+]

Kursbeskrivning

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad informationsteknologi ger en utmärkt generalistutbildning inom informationsteknik (IT) och möjlighet att utforska fokusområden inom informationssystem, mjukvaruutveckling, datanät och webbutveckling.

Instruktionsstrukturen gör att du kan slutföra din kurs som en heltidsstudent på nätet, eller kombinera online deltidsstudier med arbetsförpliktelser.

Kursen har tillämpat fokus och inkluderar IT-branschleverantörsintyg som är relevanta och önskvärda för potentiella arbetsgivare. Kandidater med tillämpad kompetens har inte bara kunskaper och kunskaper från en universitetsutbildning, men det praktiska tänkandet att tillämpa dem i branschen.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan