La Trobe –Didasko

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Online kvalifikationer utformade med dig i åtanke

La Trobe University och Didasko har samarbetat för att ge dig onlinekvalifikationer som är högt värderade av arbetsgivare och internationellt erkända. La Trobe är ett av Australiens mest respekterade universitet med mer än 36 000 studenter och en historia från 1967. Didasko har samarbetat med La Trobe för att leverera onlinekvalifikationer med några av de mest engagerande läromedel som finns tillgängliga. Didasko är experter på online-utbildning och specialiserar sig på dem som vill förändra eller förbättra sina karriärer.

Hjälp när du behöver det mest

Vi förstår att online-studie kan vara lite skrämmande, särskilt om det har varit någon tid sedan du var sist i formell utbildning. På Didasko har vi begått akademiska och supportteam tillgängliga och som är angelägna om att lösa någon studieförfrågan. Vårt mål är att svara på alla studentförfrågningar inom 10 minuter (under normala arbetstider) och lösa inom 24 timmar.

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 7:30 - 10:00 AEST
  • Fredag ​​7:30 - 18:00 AEST

Fördelarna med att studera hos oss

  • 100% online kurser som ska studeras i ditt eget hem eller kontor
  • Betala när du går. Ämne efter ämne.
  • Kvalifikationer från ett av Australiens mest respekterade universitet
  • Ingen väntning - anmäl dig idag med månatliga startdatum
  • Deltid och heltids flexibla studiealternativ
  • Spara över $ 40 000 AUS per år genom att studera online i ditt eget land. (Inga bokningskostnader. Inga resekostnader. Inga levande kostnader. Ingen campus kostar)
Ett nytt sätt att lära sig
Även om du kanske inte har hört talas om Didasko, har vi varit i framkant av utbildningen i en eller annan form i nästan 20 år! Idag använder tusentals studenter globalt våra online resurser för att förbättra sig själva. Vi har utvecklat några av de mest engagerande multimediainlärning innehåll som faktiskt gör lärande kul!

Vad är Didasko skillnaden?

Vi är passionerade för att göra en skillnad i ditt liv. Vid varje steg av din resa kommer Didasko att arbeta med dig för att säkerställa att du uppnår dina karriärmål.
Vårt fokus är på karriärväxlare och de av er som vill fördjupa din karriär inom ditt nuvarande område. För att hjälpa dig har vi utformat ett studieprogram kring dina unika förhållanden. Vår 100% online-lösning gör det möjligt för dig att fortsätta tjäna medan du planerar nästa steg i din karriär.

Full-eller deltid studiealternativ

Du kan studera helt eller deltid utan att delta i campus närvaro. Att studera på en heltidsschema (cirka 30 timmar per vecka) skulle slutföra varje år av din examen i den konventionella årliga tidsramen (tre år för kandidatexamen). För vissa är det lite för mycket med heltidsanställning. Detta kan leda till att deras studier lider.
Vi har ett deltidsperspektiv som gör att du kan halvera det veckovisa studieåtagandet. Ja, din kurs tar längre tid, men din vilja och önskan att slutföra din kurs ses alltid positivt av arbetsgivare, oavsett vilket alternativ du väljer. Du kan ändra läget om dina åtaganden förändras under din kurs.

Välj när du studerar

Vi kommer att arbeta med dig för att slutföra dina studietimmar varje vecka med din egen personliga studieplan. Vi hjälper dig att hedra din plan och träffa dina studiemål. Återigen, om dina omständigheter förändras, så kan din studie planera!

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University Online Application Grader ger dig den unika möjligheten att uppnå upp till tre kvalifikationer under hela studietiden. För att tillfredsställande slutföra varje del av kursen kommer du att tilldelas ett tillämpat examensbevis (avslutningsår 1), en tillämpad associerad examen (slutår 2) och en kandidatexamen när du fyller i alla tre år. Din potentiella intjäningsförmåga ökar när du går igenom din kurs.

Platser

Melbourne

Address
Didasko – Head Office
(Administration only)
Level 7, 607 St Kilda Road
Melbourne, Victoria 3004
Australia

Melbourne, Victoria, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium