Ducere Global Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Världens mest praktiska, branschrelaterade kvalifikationer

Ducere har samarbetat med University of Wales Trinity Saint David, Torrens University Australia och University of New England för att leverera grader som innehåller de unika resurserna från näringslivet.

Detta partnerskap har resulterat i att Ducere stolt erbjuder de mest innovativa onlinegraderna - unika grund- och forskarutbildningar som gör det möjligt för studenter att arbeta med riktiga projekt med ledande affärsorganisationer i Storbritannien och Australien. Studenterna får praktiska färdigheter genom att lösa verkliga projekt med våra branschpartner som KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish och många fler.

Dūcere är ett modernt ed-tech socialt företag som ger världens mest inspirerande sinnen och den mest avancerade tekniken till högre utbildning. Våra högskoleprogram online finansierar den banbrytande utvecklingen av publicering och läskunnighet i 24 afrikanska länder.

"Över 44% av Ducere-studenterna får en löneökning eller -främjande innan examen."

Universitetsgrad för 21: a århundrades innovationsekonomi

I samarbete med universitet och stora företag levererar Ducere grader som är utformade för att tillgodose behoven hos den moderna eleven genom flexibel online studie, verkliga affärsprojekt och oöverträffat studentstöd.

139414_DC_LI_1536x768px_PeterN.png

Lös verkliga projekt. Leverera verkliga resultat.

Ducere-kurser levereras i samarbete med ledande organisationer för att ge universitetsutbildning som verkligen förbereder akademiker för att ta sina nästa karriärsteg. Ducers branschpartnerskap stöder skapandet av praktisk och relevant kursinnehåll. verkliga industriprojekt som förbinder eleverna med den verkliga näringslivet.

Att avsluta en examen med Dūcere och en av dess universitetspartners: Torrens University Australia , University of Wales Trinity Saint David och University of New England är en unik, värdefull upplevelse som du inte kan få någon annanstans. Oavsett om du väljer att starta ditt eget företag, skapa ett socialt företag eller arbeta inom en organisation kommer du att lära dig genom att tillämpa färdigheter på verkliga affärsutmaningar. En tillämpad examen med de kunskaper som arbetsgivare söker, kommer att se till att du lyckas på vilken väg du väljer.

139472_DC_LI_1536x768px_Barbara.png

Real Insights From Global Leaders och Business Innovators

Ducere Global Leaders Fakultet består av över 250 branschledare från det högsta echelons av det offentliga livet, inklusive tidigare presidenter, premiärministrar, vd, entreprenörer och filantroper.

Videoinsikten från dessa ledare är vävda i hela Ducers kursinnehåll och läroplan, som överbryggar klyftan mellan akademiska studier och praktiskt, branschrelaterat lärande.

"En grad som hanterar problemet med att vara effektivt och tillämpas på arbetsplatsen"

Sky News Live (Switzer Daily)

“Globala ledare ... levererar verkliga ledarskapskurser”

Business Review Weekly Magazine

139417_logos.png

Platser

Melbourne

Address
Melbourne, Victoria, Australien

Swansea

Address
Swansea, wales, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium