Australian Online Music Institute

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

59930_recording knappar-720.jpg

Välkommen till Australian Online Music Institute (AOMI), din portal till online musik kvalifikationer, utbildning och lärande. Vi är ett team av engagerade branschfolk som delar en passion för att leverera musikbaserade kvalifikationer över hela Australien. Det spelar ingen roll vart du bor, eller vad ditt schema ser ut, om du har en passion för musik och vill ha kvalifikationer och att öka din kunskapsbas kan AOMI samarbeta med dig för att förverkliga dina mål.

VISION AND VALUES STATEMENT

Kärnvärdena för AOMI är vad som informerar vår nuvarande övning tillsammans med att driva våra framsteg i framtiden. Dessa kärnvärden består av tre nyckelfilosofiska element: "Ta utbildningen till folket", "Innovera och skapa" och "Utmärkt".
Vi tror att AOMI växer och expanderar, våra kärnfilosofier kommer att hålla oss centrerade och se till att vi agerar med både integritet och excellens.

  • Ta utbildningen till folket

AOMIs kärnfilosofi är att musikutbildning är något ALLA individer ska ha tillgång till, oavsett geografisk plats, arbetsschema eller på annat sätt. Vår innovativa kursstruktur och inlärningsmiljö har blivit föremål för denna filosofi och kommer fortsätta att informera vår praxis och metodik i framtiden.

  • Innovera och skapa

Att tänka utanför lådan är vad som har fött AOMI. För att vara ledande inom musikutbildningen kommer vi att sträva efter att omfamna nya modeller och nya teknologier och skapa innovativa vägar, alltid hålla vår "Ta utbildning till folket" -filosofin i spetsen för vårt kollektiva medvetande.

  • Utmärkt

Att leverera excellens till våra studenter är AOMI: s tredje grundläggande princip. Denna filosofi gäller inte bara vår kursinnehåll, men det sätt på vilket våra anställda och studenter interagerar med varandra, hur vi presenterar oss själva, och mycket, mycket mer. "Utmärkt" är grunden för AOMI och informerar våra värderingar, vår etik och vår praxis.

e-lärteknik

  • AOMI använder ett brett utbud av e-learning-teknik för att kunna leverera kursinnehållet på ett engagerande och flexibelt sätt, tilltalande för ett brett spektrum av elevlärartyper. Dessa tekniker inkluderar följande: LMS (Learning Management System) ljud, video, bloggar / chattar / forum, webbkamera instruktioner, skärmgjutning och mer. Vi tror att vårt kursinnehåll ska vara engagerande, spännande, underhållande och naturligtvis pedagogiskt!
  • Vi strävar ständigt efter att förbättra våra metoder och resurser. I slutet av dagen tror vi att en musikutbildning borde vara något som alla har tillgång till, oavsett geografiskt läge eller ditt arbetsschema.

"Vi behöver ta med lärdom till människor istället för att människor lär sig." Elliot Masie, Masie Center

KVALIFIERAD OCH INDUSTRI ERKÄNT PERSONAL

Våra medarbetare har beprövad branscherfarenhet, erkända forskarutbildningskvalifikationer och världsomspännande musikindustrin vet hur. Från skivbolagsledning, liveuppträdanden (både nationellt och internationellt) till studio och liveinspelningar kan du vara säker på att du får det bästa när du studerar med AOMI.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online Diplomas »

Program

Skolan erbjuder också:

Diploma

Diplom av musikindustrin

Online Heltid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Brisbane + 1 fler

Diplom Music Industry levererad av AOMI är skräddarsydd för modern musiksammansättning och produktion med inriktning på att arbeta inom en DAW (digital ljud arbetsstation) miljö. [+]

Diplom Music Industry levererad av AOMI är skräddarsydd för modern musiksammansättning och produktion med inriktning på att arbeta inom en DAW (digital ljud arbetsstation) miljö. Studenter omfattar musik, konst och hantverk av modern musikkomposition och produktion, mixning, signalflöde, ljud och MIDI-redigering, digitala ljudbasen, syntes och provtagning och mycket mer. Studenter utsätts också för grundläggande rättsliga och arbetsmässiga krav, inklusive upphovsrätt, publicering, lagstiftning, kontrakt och fakturering. Förberedelser och marknadsföring av marknadsföringsmaterial som EPK (elektronisk press kit) och pressmeddelanden lärs och utforskas också som en del av kursen.... [-]