Läs den officiella beskrivningen

Vi har gjort historia.

Med 30 års historia, vi är en av de mest etablerade privata utbildningsinstitutioner i Australien.

Vi var den första privata leverantören som godkändes för att ge hela graden av företagsgrader, inklusive de prestigefyllda forskarutbildningarna som är Master of Management, doktor i företagsekonomi (DBA) och doktor i filosofi (PhD).

Vi är flexibla.

Oavsett om du vill snabbt spåra din examen, ta dig tid över några år, välj en specialisering eller mixa och matcha dina ämnen, valet är ditt.

Du kan studera en civilekonomexamen med oss ​​överallt, när som helst, tillsammans med studenter från hela världen.

Vi är internationella.

Vi har alumner från över 90 länder runt om i världen, och våra kvalifikationer är internationellt erkända.

Vi är fullt ackrediterad.

Våra kurser är ackrediterade av Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA) inom Australian Qualifications Framework (AQF) och erkänns också av ett antal internationella myndigheter, byråer och registren. Så när du ska gå till nästa jobb eller affärsavtal, planerar du att flytta utomlands eller letar för att anmäla dig till din nästa kvalifikation - du kan vara säker på att våra grader är fullt ackrediterade och internationellt erkända.

Våra grader är praktiska.

Business är inte bara teori. Varken är våra grader.

Vi tror så starkt på kraften i praktiskt lärande, att detta tillvägagångssätt har inbäddats i alla kurser som vi erbjuder.

Vårt praktiska inlärningsmetod är effektivt för att utveckla företagsledare eftersom det påverkar den verkliga prestationen hos chefer som arbetar med verkliga problem inom organisationer för att producera verkliga lösningar för deras organisation.

Vision

För att vara en global ledare inom praktisk verksamhet utbildning och forskning.

Affärsidé

Att leverera livsförändrande upplevelser.

Värden

Vi tror att upprätthålla integriteten för utbildning

Vi vet att vår status är ett privilegium och inte en rättighet. Vi är alltid ärliga, etiska och styrs av starka moraliska principer.

Vi tror att studenten kommer först

Framför allt finns vi förändra livet för våra studenter.

Vi värdesätter strategiskt tänkande

Vi är inte intresserade av snabba vinster. Vi är i det för lång tid. Vi kommer inte att kompromissa på vår vision för kortsiktig framgång.

Vi värdesätter innovation

Vi är en hög tillväxt institution som alltid har gjort saker annorlunda. Vi värdesätter ut ur fyrkantigt tänkande, innovativa idéer och nya kreativa metoder som har potential att förändra världen.

Vi tror på ägande och ansvar

För att uppnå målen organisationer, vi alla har en roll att spela. Vi är ansvariga för att leverera till förväntningarna på våra roller och måste hålla varandra ansvariga för detta.

Vi värdesätter resultat

Även om vi värdesätter ansträngning, tror vi inte att det är tillräckligt "försöka". Vi värdesätter den faktiska uppnådda resultat.

Vi tror på att bygga livslånga relationer

Vi vet att långsiktiga relationer med alla intressenter är nyckeln till AIB långsiktiga ihållande framgång.

Vi värdesätter lagandan

Förändra livet för studenter över hela världen kan endast uppnås med ett stort lagarbete.

Vi tror på kul och erkännande

Vi är på en lång resa tillsammans. Vi måste hela tiden fira små vinster längs vägen, och ännu viktigare njuta av resan.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Australian Institute of Business

AIB MBA är Australiens nr 1 MBA-leverantör. Det är en fullt ackrediterad Master of Business Administration (MBA) kvalifikation i Australien och erkänd internationellt. De ... [+]

AIB MBA är Australiens Nr 1 MBA-leverantör * . Det är en fullt ackrediterad Master of Business Administration (MBA) kvalifikation i Australien och erkänd internationellt.

Det är speciellt utformat för yrkesarbetande vuxna, så det levereras 100% online med interaktivt "snackbart" innehåll. AIB MBA erbjuder genuin flexibilitet, industriinsikt, praktiska färdigheter och det stöd du behöver bli oersättligt.

* AIB är Australiens största leverantör av MBA; Källa: 2016 Högskolestatistik, australiensiska utbildningsdepartementet (tillhandahålls december 2017)

AIB MBA är:

Bevisat för att leverera verklig karriärtillväxt.Full flexibel och prisvärd för att passa studie i ditt liv.Högt stödd, vilket gör utbildning möjlig.Byggd kring praktiska inlärningsupplevelser som ger omedelbar påverkan på arbetsplatsen.Ett sätt att ansluta dig till vårt globala alumni nätverk.Fullständigt ackrediterad i Australien, internationellt erkänd och branschinriktad.Din MBA strukturerade för framgång.... [-]
Australien Adelaide
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska
Australian Institute of Business
Address
27 Currie Street Adelaide South Australia, 5000
Adelaide, South Australia, Australien
Webbplats
Telefon
+61 8 8212 8111