Keystone logo

Filter

 • Företagsekonomi
 • Försäljning
 • Stabilitet i arbetsförhållanden
Studiefält
 • Företagsekonomi (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

2 Online Program i Stabilitet i arbetsförhållanden 2024

  Online Program i Stabilitet i arbetsförhållanden

  Vad är Retention Management?
  Retention management är en process som används av företag för att säkerställa att anställda stannar kvar i företaget under en lång tid. Målet med retentionshantering är att skapa en miljö där anställda är nöjda och nöjda med sina jobb och känner lojalitet mot företaget. Genom att hålla anställda nöjda och engagerade kan företag minska omsättningen och förbättra den totala produktiviteten.

  Vad kan jag göra med en examen i Retention Management?
  Det finns många olika karriärvägar som du kan ta med en examen i retentionshantering. Några av de vanligaste inkluderar att arbeta inom mänskliga resurser, organisationsutveckling, eller företagsekonomi. Du kan också arbeta inom ett mer specifikt område som anställningsrelationer, förmånsadministration, eller arbetsrelationer.

  Varför är det viktigt att studera Retention Management?
  Det finns många anledningar till varför det är viktigt att studera retentionshantering. Det kanske viktigaste skälet är att det kan hjälpa dig att lära dig att hålla anställda nöjda och engagerade i sitt arbete. Detta är avgörande för alla företag eftersom det kan leda till ökad produktivitet och minskad omsättning. Dessutom, Att förstå retentionshantering kan också hjälpa dig att förstå hur du skapar en positiv arbetsmiljö.

  Vilka grader finns tillgängliga i Retention Management?
  Det finns några olika typer av grader som du kan få i retention management. Den vanligaste är en kandidatexamen i personalhantering, som kan erhållas från många olika högskolor och universitet. Retentionshantering kommer ofta att ingå i ett sådant utbildningsprogram, antingen som en specifik kurs eller som ett viktigt alternativ. Det finns också examina inom retentionshantering, som vanligtvis bedrivs av dem som vill arbeta i mer avancerade positioner. Dessa kan vara tillgängliga som traditionella magisterexamen, MBA-program, eller till och med doktorsexamen.

  Vad ska jag studera under min Retention Management-examen?
  Läroplanen för en retentionshanteringsgrad varierar beroende på vilket program du väljer. i alla fall, några av de vanligaste ämnena inkluderar personalhantering, organisatoriskt beteende, och företagsekonomi. Du kommer sannolikt också att ta kurser i anställningsrelationer, förmåner administration, och labeller relationer.