8 Restaurangledning programs found
Filter
- Livsmedelsvetenskap
- Mat och dryck-verksamheter
- Restaurangledning
8 Restaurangledning programs found
Filter
Utvalda
OSTELEA | Distancia
Högre kurs i ledning av catering- och mat- och dryckesföretag
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 more
Kurs
Deltid
9 månader
Blandad, Distansutbildning
Spanska
Turism är en av de mest relevanta ekonomiska aktiviteterna i den spanska ekonomin och en av de grundläggande sektorerna i landets sociala och ekonomiska utveckling. Inom sektorn är restaurangområdet, med mer än 270 000 anläggningar och 1,3 miljoner jobb, ett av de snabbast växande områdena och en av de viktigaste delarna av turistaktiviteter.
Utvalda
Centennial College
Culinary Management
- Online Canada
Diplom
Heltid
2 år
Distansutbildning
Engelsk
Utvalda
Universidad Rey Juan Carlos
University Extension Course Revenue Management in Catering Centers
- Madrid, Spanien
Kurs
Heltid
2 månader
Distansutbildning
Spanska
Revenue Management är en ledningsfilosofi som ökar lönsamheten för tjänsteföretag med fast kapacitet såsom hotell, flygbolag etc. Inom dessa sektorer finns idag en hög implementeringsgrad. Restaurangsektorn har mycket liknande egenskaper som dessa branscher, så dess tillämpning skulle vara mycket intressant, men dess tillämpning är ännu inte utbredd.
Utvalda
OSTELEA | Distancia
Executive Master i hotellhantering, cateringföretag och mat & dryck
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 more
Master
Heltid
12 månader
Blandad, Distansutbildning
Spanska
Turistsektorn upplever en tid med djupgående förändringar med effekterna av globalisering, segmentering och konkurrenskraft. Inom denna miljö är hotellbranschen en av de marknader som har störst vikt.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i specialist för systemgastronomi IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Heltid
20 månader
Distansutbildning
Tysk
Även inom systemcatering gör det stor skillnad om du är halv- eller outbildad, eller har en kvalificerad yrkeskompetens!
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i köksmästare IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Heltid
24 månader
Distansutbildning
Tysk
Kock är mer än bara en titel. Den mest traditionella av de gastronomiska magisterexamen är grunden för ett framgångsrikt inträde på chefsnivå och ledning inom hotell- och restaurangbranschen, inom kommunal catering, inom catering – men även inom industri, utbildning och många andra områden.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i restaurangspecialist IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Heltid
20 månader
Distansutbildning
Tysk
För att göra det möjligt för halvkvalificerade och okvalificerade arbetare att erhålla en kvalificerad yrkeskvalifikation från industri- och handelskammaren som restaurangspecialist, erbjuder Hotel Fernschule Poppe & Neumann den unika möjligheten i Tyskland att komma ikapp detta i en utomyrkesmässig distanskurs och utan inkomstbortfall.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i restaurangmästare IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Heltid
24 månader
Distansutbildning
Tysk
Att vara den perfekta värden – denna strävan ligger i ditt blod. Som restaurangchef IHK ser du till att dina gäster känner sig helt tillfreds, blir kompetenta rådgivna och betjänade och håller samtidigt koll på ekonomiska aspekter.
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära platser
Online Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Restaurangledning
Restauranghanteringsprogram kan ge studenterna en bred kunskap om administrativa uppgifter, organisatoriska färdigheter och protokoll. Restaurangförvaltare lär sig att tillgodose kundernas behov och kan ta hand om att anställa och träna nya arbetare. Cheferna är ofta ansvariga för lönerna för anställda.