Keystone logo

16 Online PhD Program i Studier i ekonomi 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Studier i ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online PhD Program i Studier i ekonomi

En doktorand är den högsta utbildningsnivå som man kan få inom ett visst studieområde. För att kunna ta examen från programmet måste de vanligtvis försvara sina erfarenheter via en uppsats baserad på originalforskning.

Vad är en doktorsexamen i ekonomiska studier? Doktorandprogram med ekonomisk inriktning består ofta av kurser som erbjuder ett brett utbud av både inhemska och internationella problem och de färdigheter deltagarna behöver hantera eller mildra dessa problem för en fredlig lösning. Under studietiden kan individerna få en djup förståelse för ekonomin som de gäller för dagens ekonomi och få en solid grund för forskning inom området. I slutändan syftar programmet till att leverera akademiker som kan analysera ekonomiska trender och genomföra den forskning som krävs för att få svar eller lösningar på globala problem.

Kandidater från detta program tenderar att vara mycket forskningsinriktade, med en stark förmåga att samråda med globala ledare om politik och ekonomi. Den senare hänger på akademikernas diplomati färdigheter, som de tenderar att utveckla också. Var och en av dessa egenskaper kan visa sig vara till hjälp i en persons personliga och professionella liv.

Kostnaden för en doktorander varierar kraftigt och kan bero på ett antal faktorer. Platsen för en skola och varaktigheten för ett valt program är bara två faktorer som kan påverka den totala kostnaden för undervisning.

Kandidater från detta program fortsätter ofta att bli professorer, forskare eller båda med akademiska institutioner, men möjliga positioner är inte begränsade till akademin. Personer som slutför detta program kan hitta många spännande karriärmöjligheter till dem, med jobbtitel som kan innefatta auktoriserad revisor, aktuariell analytiker, investeringsanalytiker, aktiemäklare, statistiker, ekonom, ekonomisk riskanalytiker, datavetenskapare, managementkonsulent och diplomatjänsteman.

Många skolor erbjuder doktorandprogram i ekonomiska studier, men där en elev slutligen hamnar beror på hans eller hennes plats och schema. Onlineprogram erbjuder mest flexibilitet, vilket tenderar att vara idealiskt för doktorander. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.