Keystone logo

44 Online Masterexamen (MSc) Program i Studier i marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (44)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Masterexamen (MSc) Program i Studier i marknadsföring

En magisterexamen drivs ofta av personer som vill ha mer djupgående träning inom ett visst vetenskapsområde för att fördjupa sina karriärer. Denna utveckling är i allmänhet i ställen med mer ansvar och högre löner. Dessa grader tar ofta mellan ett och två år att slutföra.

Vad är en online MSc i marknadsföring? Denna typ av program syftar till att ge studentens färdigheter och träning för att framgångsrikt navigera i den alltmer komplexa marknadsföringsvärlden. Kurser kan innefatta bekanta med digitala medier, kommunikationsstrategier och effektiva sociala medier. PR-teorin kan också omfattas av programmet. Ofta slutar dessa grader med ett capstone-projekt som säkerställer att studenterna har praktisk erfarenhet av att tillämpa sina studier.

Kandidater med en MSc i marknadsföring tenderar att ha utmärkta kommunikationsförmåga.Dessa program tar den förmågan och lägger till den ledarskap, organisatoriska och teamwork färdigheter som individer behöver för att avancera sina karriärer. En examen på detta område öppnar ofta ställningar med större ansvar och lön.

Kostnaden för en MSc i marknadsföring varierar mellan institutioner, program och till och med studielandet. För att ta reda på ditt specifika program, kontakta skolans antagningskontor som erbjuder examen.

Karriär inom marknadsbranschen är mycket konkurrenskraftiga, särskilt inom områdena digitala och sociala medier. Marknadsföringsförvaltare behöver ett brett utbud av färdigheter för att följa med de ständigt föränderliga kraven i medielandskapet. Marknadsföringspersonal med rätt kompetenssätt kommer att kunna dra nytta av denna förändrade miljö och fördjupa sina karriärer om de är i multinationella organisationer eller i den offentliga sektorn.

Online kurser tillåter studenter att ta kurser som erbjuds av universitet över hela världen.Dessutom gynnar online-kurser de studenter som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.