Keystone logo

30 Online Masterexamen (MSc) Program i Studier i management Ledarskap 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i management
  • Ledarskap
Studiefält
  • Studier i management (30)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Masterexamen (MSc) Program i Studier i management Ledarskap

En online Master of Science (MSc) är en graduate-nivå grad som kan tjänas genom online klasser och bedömningar. Det finns ett antal olika fokusområden som studenter kan studera och examen kan ofta tjänas på tre år, beroende på program.

Du kanske undrar, vad är en online MSc i ledarskap? Detta program förbereder eleverna att vara effektiva ledare att förändra och utmanande affärsmiljöer. Varje program kan ha sin egen läroplan, men eleverna kan lära sig att kommunicera effektivt, få organisationsförmåga och undersöka forskningsbaserade teorier. Några typiska klasser kan innefatta att leda och utveckla andra, hantera i dynamiska miljöer, samverkande ledarskap, strategier för hållbarhet, socialt entreprenörskap, och ledande i samhällsbaserade organisationer.

Studenter som utövar denna grad gynnas vanligtvis genom att vinna kommunikations- och ledarskapsmetoder som kan vara till hjälp i en mängd olika jobb liksom i personliga situationer. Tjänar en avancerad beteckning kan också göra dem mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden.

En typisk oro studenter är den totala kostnaden arbetar med att tjäna denna grad. Det rekommenderas att komma i kontakt med varje skola att ta reda på vad dess undervisning är att det kan variera en hel del från en plats till nästa. Vissa kan också ha stödprogram finansiella att hjälpa bidra till de ekonomiska kraven.

Tjänar en online-examen i ledarskap kan leda till ett antal karriärmöjligheter. Det är vanligt att studenter att bedriva förvaltning eller ledande positioner inom förvaltning, näringsliv, ideella och militära inställningar, såsom ett konsultföretag, bolag, universitet eller lokal myndighet.Några vanliga ockupation titlar är konsult, chef, ledarutveckling specialist eller chef, adjungerad forskare, verkställande nivå chef och talang chef.

Slösa inte mer tid att hitta en skola. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.