Keystone logo

87 Online Masterexamen (MSc) Program i Teknologistudier Informationsteknologi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
Studiefält
  • Teknologistudier (87)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Masterexamen (MSc) Program i Teknologistudier Informationsteknologi

Efter att ha tagit en grundexamen kan du vara redo att börja din karriär. Alternativt kan du välja att fortsätta din utbildning genom att anmäla sig forskarskolan och tjäna din magisterexamen. Detta ger en mer avancerad förståelse för ditt område och låter dig att kvalificera sig för högre positioner.

Vad är en Online MSc i IT? Området informationsteknik fokuserar på databasen och tekniska behov av en verksamhet. Kurser innebär datateknik, informationsanalys och förvaltning, och nätverksadministration. Eftersom en stor del av den innehåller erbjudande stöd till andra, kan kurser också fokusera på kommunikation, samarbete, eller ledning. Genom dina studier, bör du vara helt bekväm att skapa och upprätthålla en företagsdatabas eller nätverk.

Innehar en magisterexamen ofta gör det mycket lättare att komma in och lyckas i en karriär.Studenterna gynnas ofta från att få kvalifikationer för avancerade positioner och tjäna en högre lön än vad som vore möjligt annars.

Innan inskrivning i en Master of Science i IT-programmet, är det viktigt att du forskning kostnaden för att tjäna en magisterexamen. Det särskilda skola och program du väljer kommer att påverka undervisningen kraftigt. Dessutom väljer att studera på nätet kommer typiskt att minska kostnaderna något.

Även om det kanske inte verkar som om det i början, det finns många olika lediga inom IT. Du har förmodligen en början tänka på IT stödja arbetstagare som arbetar hårt för att hjälpa hela personalen på ett företag med sina tekniska utmaningar. Det är också möjligt att arbeta som en nätverkstekniker eller systemutvecklaren för att skapa en databas eller ett nätverk för ett företag. Databasadministratörer har till uppgift att upprätthålla och hantera dessa system.Slutligen är det också arbeta på analyssidan av informationsteknik som innefattar att granska affärsinformation och sammanställa användbara rapporter.

Börja din karriär inom informationsteknik. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.