Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 19 Online Masterexamina i naturvetenskap  (Masterexamen (MSc)) Program i Distributionsledning 2023

19 Online Masterexamen (MSc) Program i Distributionsledning 2023

overview

En magisterexamen är i allmänhet en uppföljning till en kandidatexamen och kan ta mellan ett och tre år att slutföra. Genom att ge studenten en djupare inblick i det valda ämnesområdet, öppnar denna grad ofta möjligheter till framsteg i ställen för mer ansvar och lön.

Vad är en online-MSc i Supply Chain Management? Denna typ av program fokuserar på logistiken att skapa och hantera en effektiv försörjningskedja, vilket bidrar till att öka företagets produktivitet samtidigt som kostnaderna hålls nere. Studier kan omfatta lagring, upphandling, supply chain management och lagerplanering. Många program avslutas med ett capstone-projekt där studenterna tillämpar sina studier på verkliga situationer. Vissa program kan tillåta valbara kurser, vilket kan göra det möjligt för eleverna att anpassa sina studier till ett specifikt område inom supply chain management.

Personer som examinerar med en MSc i Supply Chain Management tenderar att ha utmärkta organisatoriska färdigheter. Den kompletterande utbildningen i ledarskap, forskning och analys som tas emot i dessa program kan vara till nytta för dem som vill öka sina karriärmöjligheter.

En mängd olika faktorer kan påverka kostnaden för denna typ av program, inklusive programmets längd och skolans plats. Studenterna bör kontakta skolans antagningskontor som erbjuder programmet för en fördelning av kostnaderna.

Karriär inom supply chain management är mycket konkurrenskraftiga och finns i en mängd olika branscher, inklusive olja, frakt och detaljhandel. Processen att flytta produkter från tillverkaren till kunden effektivt har blivit ett fokus för kostnadsminskning i många branscher. Med en MSc i Supply Chain Management kommer du att vara väl rustad att dra nytta av denna trend.Kandidater med denna examen har funnit arbete som systemanalytiker, kvalitetsledare, distributionsledare och leverantörskedjor.

Online-klasser tillåter potentiella studenter att ta kurser från ett antal internationella universitet utan att lämna komforten i sitt hem. För att hitta rätt skola för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

read_more

filters

  • Masterexamen (MSc)
  • Studier i management
  • Distributionsledning
fields_of_study
  • Studier i management (19)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format