28 Matlagningskonst programs found
Filter
- Livsmedelsvetenskap
- Matlagningskonst
28 Matlagningskonst programs found
Filter
Utvalda
International Career Institute
Catering & Cooking Diploma
- Online
Diplom
Heltid, Deltid
24 Veckor
Distansutbildning
Engelsk
Utvalda
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplom
Heltid
2 år
Distansutbildning
Engelsk
Utvalda
Universidad Rey Juan Carlos
Universitetsförlängningskurs Matkonservering och matlagningstekniker, vakuum och femte serie
- Madrid, Spanien
- Alcorcón, Spanien + 3 more
Kurs
Heltid
2 månader
Distansutbildning
Spanska
Kursen är baserad på studiet av matkonserverings- och tillagningstekniker, inklusive de tekniker som används på industriell nivå och som kommer att hjälpa studenten att tillägna sig de teoretiskt-vetenskapliga grunder som de olika teknikerna bygger på, vilket gör det möjligt för dem att förbättra färdigheter i utövandet av sitt yrke, vilket förbättrar både kvaliteten och säkerheten hos bearbetade livsmedel. Innehållet inkluderar grundläggande innehåll av livsmedelsmikrobiologi, konserveringstekniker genom kyla, värme, torkning och uttorkning, såväl som i vakuum, modifierade och kontrollerade skyddande atmosfärer. Dessutom innehåller det kulinariska tekniker för att konservera och tillaga mat från traditionellt till avantgarde, med särskild tonvikt på vakuumtekniken.
Utvalda
Barcelona Culinary HUB
Master i design av utrymmen och gastronomiska miljöer
- Online Spain
Master
Heltid
12 månader
Distansutbildning
Spanska
Master i design av utrymmen och gastronomiska miljöer har upplevt en boom i mångfalden och sofistikeringen av restauranger och andra matställen. Gastronomiska utrymmen har blivit avgörande områden för kreativt uttryck, differentiering från konkurrenterna och kundupplevelse.
Utvalda
Mondragon Unibertsitatea
Magisterexamen i lärarutbildning i gastronomi
- Online
Master
Heltid, Deltid
1 år
Distansutbildning
Spanska
Universitetsmagisterexamen i gastronomilärarutbildning är ett program som syftar till att utbilda yrkesverksamma som vill ha en gedigen pedagogisk och specifik didaktisk bas för att arbeta inom gastronomiområdet.
Utvalda
Centennial College
Baking Skills
- Online Canada
Diplom
Heltid
1 år
Distansutbildning
Engelsk
Utvalda
Centennial College
Culinary Management
- Online Canada
Diplom
Heltid
2 år
Distansutbildning
Engelsk
Utvalda
Universidad Rey Juan Carlos
Universitetsförlängningskurs Skapande av ett gastronomiskt företag
- Madrid, Spanien
- Alcorcón, Spanien + 3 more
Kurs
Heltid
Distansutbildning
Spanska
Erbjudandet om att skapa ett gastronomiskt företags universitetsförlängningskurs är dock begränsat till skapandet och ledningen av företag i allmänhet, och ignorerar särdragen i en gastronomisk verksamhet. Alltför många entreprenörer är dömda att misslyckas, många av dem med avancerad ekonomisk utbildning och affärsutbildning, eftersom de inte har tagit hänsyn till gastronomins specifika värld.
Utvalda
Universidad Rey Juan Carlos
Universitetsförlängningskurs Glutenfri menydesign i restauranger
- Madrid, Spanien
- Alcorcón, Spanien + 3 more
Kurs
Heltid
1 månad
Distansutbildning
Spanska
Celiaki är ett tillstånd i immunsystemet där människor inte kan äta gluten eftersom det skadar deras tunntarm. Det finns inget känt botemedel och det kan uppstå när som helst. Inom gastronominsektorn kan konsekvenserna av att inte ta hand om en celiakiklient på rätt sätt vara ödesdigra, eftersom glutenintag kan innebära allt från sjukhusinläggning till personens död. Det är mycket viktigt att yrkesverksamma inte har grundläggande utbildning, utan snarare expertutbildning i denna fråga, samt en adekvat attityd, lyhördhet och medvetenhet för att kunna ta hand om och ge service till en celiakiklient med fullständig professionalism och säkerhet. Det kan inte finnas en enda professionell dedikerad till den gastronomiska världen utan expertutbildning i denna fråga.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i köksmästare IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Heltid
24 månader
Distansutbildning
Tysk
Kock är mer än bara en titel. Den mest traditionella av de gastronomiska magisterexamen är grunden för ett framgångsrikt inträde på chefsnivå och ledning inom hotell- och restaurangbranschen, inom kommunal catering, inom catering – men även inom industri, utbildning och många andra områden.
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap
- Zurich, Schweiz
BBA
Heltid, Deltid
1 år
Distansutbildning
Engelsk
I slutet av kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar en god kännedom om kost och måltidskunskap (Food Service Management) branschen.
Horeca Academy
Professionell europeisk kock (PEC)
- The Hague, Nederländerna
- Amsterdam, Nederländerna
Diplom
Deltid
3 timmar
Blandad
Engelsk
Älskar du att laga mat och vill du arbeta i den internationella besöksnäringen? Så länge du är ansluten till internet och har en plats där du kan öva på att laga mat, kan du starta detta professionella kockprogram. Här är din chans, gå med i vårt onlineprogram och bli en professionell europeisk kock. Du kan studera för att bli en professionell europeisk kock var du än är i världen.
Australian Institute Of Accreditation
Certifikat (nivå 1) i mathantering
- Burwood, Australien
Certifikat
Distansutbildning
Engelsk
Vårt certifikat för mathantering (nivå 1) är ackrediterat och är en utmärkt grundkurs för de som börjar i livsmedelsindustrin. Att vara en ackrediterad kurs innebär att ditt certifikat (Statement of Attainment) är giltigt i hela Australien.
Harley Oxford
Baking Business - Cupcake & Cakes Course
- London, Storbritannien
Kurs
Heltid, Deltid
15 timmar
Distansutbildning
Engelsk
Oavsett om du funderar på att ta upp Baking som hobby eller om du vill starta ditt eget Bageri-företag och öka din karriär till nästa nivå kan vårt Baking Business Level 3-diplom ge dig den inblick, färdigheter och kunskap du behöver för att trivas i denna karriär.
Lorain County Community College
Associate of Applied Business in Hospitality and Tourism Management - Culinary Arts
- Elyria, Amerikas förenta stater
Yrkesexamen
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
Enligt US Travel Association är resor den sjunde största industrin när det gäller sysselsättning. Jobbstillväxten förutspås fortsätta med ett av nio nya arbetstillfällen som skapas i denna bransch. För att tillgodose behovet av utbildade yrkesverksamma att arbeta inom detta spännande och snabba område erbjuder LCCC en tvåårig medarbetare av tillämpad affärsgrad inom gästfrihet och turismledning. En koncentration inom gästfrihet, resor eller kulinarisk konst ger studenter möjlighet att välja ett studieprogram inom sitt intresseområde. Dynamiska kurser i kombination med praktik eller arbetsbaserat lärande ger studenten de färdigheter som krävs för att komma in i olika sektorer i denna bransch. studenter
Populära examenstyper
Visa mindre
Populära studieformat
Online Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst
Måltidskunskap studeras för att förbereda och presentera mat. Studenterna lär sig att skapa konstverk som också går att äta. Man kan välja att studera ett visst område eller så kan man välja en bredare och mer generell tillnärmning till ämnet.