32 Mat vetenskap programs found
Filter
- Sjukvård
- Näringslära
- Mat vetenskap
32 Mat vetenskap programs found
Filter
Utvalda
CESIF
Master i Agri-Food Industry Management.
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien
Master
Heltid
1 år
Distansutbildning
Spanska
Omfattande förvaltning av en jordbrukslivsmedelsindustri representerar en enorm konkurrensfördel eftersom den tillåter: öppna nya kommersiella kanaler, öka försäljningen, förbättra konsumenternas förtroende, sälja innovativa produkter, undvika livsmedelsvarningar och kriser, minimera effekterna, förbättra produktionskostnaderna, etc.
Utvalda
University College Dublin
MSc Food, Nutrition & Health
- Online Ireland
Masterexamen (MSc)
Deltid
2 år
Distansutbildning
Engelsk
MSc Food, Nutrition and Health riktar sig till akademiker från olika discipliner och programmet är lämpligt för både naturvetenskapliga och icke-vetenskapliga akademiker. Studenter kommer att utbildas i grunderna för matvetenskap och nutrition, varefter läroplanen gör det möjligt för eleverna att välja ämnen för mer detaljerad fokus.
Utvalda
Selinus University of Sciences and Literature
Doktor i filosofi (Ph.D) i livsmedelsvetenskap
PhD
24 månader
Distansutbildning
Engelsk
Forskning inom detta område inom livsmedelsvetenskap bör ge uppgifter om hur man kan erbjuda världens befolkning säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppnå detta mål krävs en djupgående studie av frågorna om bearbetning, förpackning, distribution och utvärdering av livsmedel.
Utvalda
The University of Edinburgh – College of Medicine and Veterinary Medicine
Global Food Security and Nutrition MSc, PGDip, PGCert (Online Learning)
- Online
Masterexamen (MSc)
Deltid
1 år
Distansutbildning
Engelsk
Livsmedelstryggheten handlar om tillgänglighet, tillgång och användning av säkra, näringsrika och hållbara livsmedel för alla, särskilt utsatta grupper i samhället. Utmaningarna i samband med mat är inte bara förekomsten av cirka 795 miljoner undernärda människor i världen. Att förstå sammankopplingen av livsmedel, hälsa och miljö, liksom deras avvägningar, är avgörande för att utforma en politik som gör det möjligt för oss att uppnå livsmedelssäkerhet på ett hållbart sätt.
Utvalda
Alison Free Online Learning
Livsmedelshygien
- Online USA
Kurs
Heltid, Deltid
5 timmar
Distansutbildning
Engelsk
Lär dig säkra livsmedelshanteringsmetoder som krävs för cateringbranschen med denna gratis onlinekurs i livsmedelshygien.
Utvalda
Auream Phoenix University for Women
Filosofie doktor (PhD) vid forskning i livsmedelsvetenskap
- Online
PhD
Heltid, Deltid
1 termin
Distansutbildning
Engelsk, Italienska
Doktorsexamen genom forskning via distansutbildning tilldelas efter framgångsrikt genomförd teoretisk forskningsinriktning. Denna forskning presenteras i form av en doktorsavhandling. PhD (Doctor of Philosophy) är den enda doktorsexamen som kan uppnås genom distansutbildning. Huvudkravet för en doktorsexamen online genom distansutbildning är att presentera och diskutera en avhandling på minst 100 sidor för granskning och utvärdering av en akademisk kommitté vid Selinus University. Forskning inom detta område av livsmedelsvetenskap bör ge data om hur man förser världens befolkning med säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppnå detta mål krävs en fördjupad studie av frågorna om bearbetning, förpackning, distribution och utvärdering av livsmedel. Det involverar många discipliner och använder principerna biologi, mikrobiologi, kemi, biokemi, biokemi, nutrition, fysik och teknik för att lösa praktiska problem relaterade till livsmedelsindustrin. Livsmedelsforskare var bland de första som arbetade med bioteknik. Livsmedelsforskare arbetar med mat från det att den lämnar gården till lagring av slutprodukten, inklusive all bearbetning, beredning och distribution. Dessutom bestämmer de de faktorer som påverkar matens säkerhet, näringsvärde och acceptans.
Utvalda
Centennial College - Canada
Certifikat i Food Service Worker
- Online
Certifikat
Deltid
Distansutbildning
Engelsk
Detta onlineprogram erbjuds till dem som vill göra en karriär inom livsmedelsbranschen. Detta certifikatprogram ger dig jobbkunskaper och hjälper dig att anpassa dig till förändringar i branschen. Kurser fokuserar på hälso-och sjukvård matservice och har utvecklats i samarbete med ministeriet för hälsa och långtidsvård, professionella organisationer och arbetsgivare.
Utvalda
Johns Hopkins University
Civilingenjör i livsmedelssäkerhetsförordning
- Washington, Amerikas förenta stater
- Online
Masterexamen (MSc)
Heltid, Deltid
20 månader
Distansutbildning
Engelsk
Tillgång till säker och hälsosam mat är ett av våra mest grundläggande behov. Konsumenterna förlitar sig på skickliga yrkesverksamma för att övervaka vår livsmedelsförsörjning från utsäde till leverans, från gård till bord och från ugn till förpackning.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i kostkock IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Heltid
24 månader
Distansutbildning
Tysk
Att vidareutbilda sig till dietist IHK är ytterligare ett tillfälle för kockar, specialister inom hushålls- och näringsområdet och även för sidodeltagare med yrkeserfarenhet att öka sin egen attraktionskraft på arbetsmarknaden.
Michigan State University
MSc in Food Safety
- East Lansing, Amerikas förenta stater
Masterexamen (MSc)
Distansutbildning
Engelsk
Australian Institute Of Accreditation
Certifikat i livsmedelssäkerhetshandledare (detaljhandel)
- Burwood, Australien
Certifikat
Distansutbildning
Engelsk
Enheten täcker de fullständiga kraven för att vara livsmedelssäkerhetshandledare inom detaljhandeln. Denna kurs tar en fördjupad titt på vad som är viktigt för att implementera säker livsmedelshantering och lagringsmetoder och ett livsmedelssäkerhetsprogram inom en livsmedelsmiljö i detaljhandeln.
University of Arkansas Online
Online Master of Science i livsmedelssäkerhet
- Online USA
Masterexamen (MSc)
Engelsk
Programmet för livsmedelssäkerhet är utformat för arbetande yrkesverksamma. Dess tvärvetenskapliga karaktär gör det möjligt för studenter att lära sig från färdiga lärare inom jordbruks-, livsmedels- och biovetenskap. Detta program utökar vetenskaplig kunskap inom livsmedelssäkerhet, kvalitetssäkring och riskbedömning. Programkandidater har befordrats till olika nivåer av ledande jobb och ledande jobb med globala företag.
Virtual College Limited
Nivå 1 Livsmedelssäkerhet och hygien
- Online United Kingdom
Certifikat
Distansutbildning
Engelsk
Denna nivå 1-kurs för livsmedelssäkerhet och hygien är utformad för att introducera de grundläggande principerna för livsmedelssäkerhet och hygien för alla som är nybörjare i en miljö där mat kan tillagas eller lagras.
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
MSc i matvetenskap och mänsklig näring
- Champaign, Amerikas förenta stater
Masterexamen (MSc)
Heltid
1 år
Distansutbildning
Engelsk
University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition är stolta över att kunna erbjuda en online-avhandling Masters of Science examen. Många av studenterna i detta program är yrkesverksamma. Online leveransalternativ gör programmet tillgängligt för studenter på olika platser, som också kan balansera ett resschema för sin karriär.
FutureLearn
Mat till eftertanke: Förhållandet mellan mat, tarm och hjärnkurs - EIT Food
- Online Belgium
Kurs
Deltid
5 Veckor
Distansutbildning
Engelsk
Tarmen och hjärnan är mycket nära kopplade. Utforska hur neurologi, mikrobiomet och mer interagerar för att påverka hälsan.
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära utbildningstyper
Populära platser
Visa mindre
Online Program i Sjukvård Näringslära Mat vetenskap
Vad är livsmedelsvetenskap?
Livsmedelsvetenskap studerar mat och hur det relaterar till miljö, samhälle och ekonomi. Det inkluderar studier av livsmedelsproduktion, bearbetning, säkerhet och näring. Livsmedelsvetenskap omfattar också studier av livsmedelsburna sjukdomar och föroreningar.
Vad kan jag göra med en examen i livsmedelsvetenskap?
En examen i livsmedelsvetenskap kan leda till en karriär inom livsmedelsindustrin, som arbetar inom områden som livsmedelsproduktion, bearbetning, säkerhet och näring. Utexaminerade inom livsmedelsvetenskap kan också arbeta inom området livsmedelsburna sjukdomar och kontamineringsforskning. Det finns möjligheter för dem med bakgrund inom livsmedelsvetenskap att arbeta i myndigheter eller privata företag som är involverade i regleringen av livsmedelsindustrin. Livsmedelsvetenskapskandidater kan bedriva karriär inom akademin, undervisa och bedriva forskning vid universitet och högskolor.
Varför studera livsmedelsvetenskap?
Livsmedelsvetenskap är viktigt av flera skäl. Det hjälper oss att förstå hur mat påverkar vår hälsa och miljön, vilket kan bidra till att förbättra livsmedelsproduktion och bearbetningsmetoder, vilket säkerställer att maten vi äter är säker och näringsrik. Genom att studera livsmedelsvetenskap kan vi också lära oss mer om hur man kan förebygga och kontrollera livsmedelsburna sjukdomar. Slutligen hjälper livsmedelsvetenskap oss att förstå de komplexa ekonomiska och sociala faktorer som påverkar livsmedelsproduktion och konsumtion.
Examen i livsmedelsvetenskap
Livsmedelsvetenskapliga grader erbjuds på grundnivå och forskarnivå. Grundutbildningsprogram varar vanligtvis i fyra år och täcker ämnen som livsmedelskemi, mikrobiologi och näring. Graduate program varar vanligtvis i två år och inkluderar kurser i avancerade livsmedelsvetenskapliga ämnen som omfattar livsmedelsfysik och teknik.