Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 24 Online Masterexamina Program i Specialundervisning 2023

24 Online Master Program i Specialundervisning 2023

Översikt

En magisterexamen erbjuds på forskarnivå och vanligen intjänats efter en elev har fått en kandidatexamen. Det tar normalt två år att slutföra ett program, men en del kan ta ett år.

Vad är en online Master i specialpedagogik? En särskild utbildning magisterexamen Programmet fokuserar på undervisningsmetoder och färdigheter för att undervisa elever med särskilda behov. Detta kan innebära att lära sig att hjälpa barn med läs- förseningar, hörselproblem eller uppmärksamhetsstörningar. Studenter i ett program lära sig att skapa lektionsplanering och utbildningsverksamhet som är tillgängliga för alla studenter. Ämnen studeras kan också inkludera barns utveckling, undervisningsstrategier och funktionshinder lag. Många program kräver också en praktisk elev undervisning element.

En särskild utbildning magisterexamen är ett bra steg för en speciallärare att vidta för att främja sin karriär.En magisterexamen kan leda till högre löner och mer avancerade positioner inom ett skolsystem.

Kostnaden för ett program kan skilja sig mellan skolor på grund av variationer i program. Dessutom kan klass val ändra kostnader, så att eleverna bör ta reda på kostnadsuppgifter från deras valda skolan.

Medan många akademiker av en Master i specialpedagogik programmet är lärare som vill avancera, kan denna grad också hjälpa dem som vill byta karriär. En examen i specialpedagogik kan tillåta en lärare att börja arbeta i skolor för döva eller daghemmet. Dessutom kan tjäna denna grad tillåta en person att ansöka om administrativa positioner eller att kvalificera sig för arbete i högskolesystemet.

Om du arbetar i specialundervisning redan arbetar som lärare eller helt enkelt vill komma in på området för specialundervisning, kan då en Master i specialpedagogik vara värt en undersökning.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

 • Master
 • Pedagogik
 • Specialundervisning
Studiefält
 • Pedagogik (24)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat