Keystone logo

5 Online Master Program i Pedagogik Undervisning Musikutbildning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • Musikutbildning
Studiefält
  • Pedagogik (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Master Program i Pedagogik Undervisning Musikutbildning

Ett masterprogram är vanligtvis nästa steg i sin utbildning efter en kandidatexamen. Läroplanen är mer specialiserad och teknisk, ofta inklusive forskning och en uppsats eller ett projekt. Emellertid har eleverna chansen att förfina sin kompetens och driva högre karriärer.

Vad är en mästare i musikutbildning? Förbi musikuppskattning och teori handlar det om hur man lär och leder andra i dessa ämnen och förmedlar kunskap om musik. Studenter kan förvänta sig att förbättra sin kritiska och analytiska förståelse för musik, från komposition och historia till övning. Samtidigt kan de studera teorier om utbildning ur psykologiska, sociologiska och filosofiska perspektiv och lära sig att tillämpa dessa på att mentorera andra i musikaliska ämnen.

Studenter kan dra nytta av en master i musikutbildning genom att erhålla eller förbättra praktiska karriär och livskunskaper. Kommunikation, aktivt lyssnande, samordning och andra interpersonella färdigheter används ofta. Forskning och kritisk analys värderas också i flera karriärvägar.

Undervisningsutgifter för att ta detta program varierar vanligen mellan skolor men är baserade på programlängden, som vanligtvis är ungefär tre till fem terminer. Studenter kan också behöva köpa läroböcker eller andra varor. Konsultera med instruktörer eller undersöka programmet för specifika detaljer.

Studenter som avslutar en mastere i musikutbildning kan vara bättre kvalificerade till karriärer som musiklärare eller regissörer för en skolkör eller ett band. Sådana positioner kan vara inom K-12 eller högskolestudier och i offentliga eller privata skolor. Licens kan också krävas för vissa undervisningsplatser. Alternativt kan utexaminerade utöva administrativa roller i musikutbildning istället; Dessa kan innefatta läroplanutvecklare och utbildningskonsulter. Utanför det formella utbildningssystemet kan privata instruktörer eller regissörer inom samhällskunskapsprogram komma från denna bakgrund.

Musikutbildningsprogram finns i många högskolor; Detta inkluderar också online- eller distansutbildningsmöjligheter, värdefulla för studenter som bor på distans eller med upptagna scheman. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.