Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 8 Online Masterexamina Program i Konstruktion 2023

8 Online Master Program i Konstruktion 2023

Översikt

En magisterexamen kan antingen integreras med eller separeras från en kandidatexamen. Det är en akademisk examen som visar sin auktoritet inom ett visst ämne inom ett professionellt område. Den studerandes avancerade kunskaper ska göra det möjligt för dem att analysera begrepp inom sitt område med en mer teoretisk och kritisk synvinkel.

Vad är en master i konstruktion? Det är en avancerad examen som fokuserar på byggandet mer noggrant. Den omfattar fysisk konstruktion och renovering av platser som byggnader, vägvägar, vattenvägar och kraftförsörjningsplatser. En magisterexamen i byggande kan också innebära logistiska överväganden som resursfördelning, projektledning och kommunikation.

De som bedriver en magisterexamen i konstruktion kan se fram emot ett program som inte bara förstärker befintlig kunskap utan bygger vidare på det. Studenterna lär inte bara de senaste koncepten, men i vissa fall uppmuntras eleverna att bedriva egen forskning som bidrar till kunskapens stora kunskap inom sitt ämnesområde.

Magisterexamen varierar beroende på olika faktorer. Den inlärningsinstitution du väljer utöver böcker och leveranser, undervisning och andra administrativa avgifter kommer att påverka den totala kostnaden. På grund av de varierande faktorerna uppmanas studenterna att få den mest aktuella informationen direkt från deras inlärningsinstitution för det mest exakta citatet.

Kandidater från detta program kan se fram emot högre utsikter i yrken inom ledning, teknik och mätning. Byggförvaltare övervakar, samordnar och övervakar både projekt och arbetskraften bakom den. Att bli en mätare av kvantitet och byggkontroll är också ett annat potentiellt alternativ. Som ett ämnesområde relaterat till civilingenjör kan kandidater också beaktas för jobb som platsingenjörer eller byggnadsingenjörer.

Om du kan ta dig till ett klassrum eller få tillgång till en dator är oddsen att du kommer att kunna hitta en plats för att få din examen. Ta det första steget på din väg till en högre utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Konstruktion
Studiefält
  • Konstruktion (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat