Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 8 Online Masterexamina Program i Juridik 2023

8 Online Master Program i Juridik 2023

Översikt

Hittade på forskarnivå, gör det möjligt för en magisterexamen eleverna att fokusera sina studier på ett specifikt ämne. Dessa program brukar innebära en forskningselement och kan ta ett eller två år att slutföra.

Vad är en online Master i lag? Denna grad kan också kallas en Master of Legal Studies. Denna typ av program fokuserar på att ge studenterna en förståelse för hur rättssystemet fungerar. Dessutom hjälper det eleverna att utveckla grundläggande färdigheter som behövs för att arbeta i en advokatyrket. Eleverna kan välja att fokusera på ett visst område i lag eller att studera olika rättsområden, såsom brottsling, affärer, internationell eller familj. Vissa program tillåter eleverna att ta övre nivå rättsliga kurser också tillgängliga för lag skolelever.

Slutföra en Master i lag programmet tillåter eleverna att få en väl avrundad utbildning i många olika aspekter av lagen.De kunskaper som lärs ut kan hjälpa eleverna i deras nuvarande karriär eller byta karriär, och de kan användas i nästan alla branscher.

Kostnaderna för ett program är bäst uppnås genom en student valda skolan. Kostnaderna kan variera mellan institutionerna och kan påverkas av olika val i klasserna.

Akademiker i en Master i juridik program kan vara beredd att arbeta i branscher från sjukvård till företag. De kan sätta sina nya kunskaper att använda i administrativa och ledande positioner i företag. Dessutom kan eleverna välja en inriktning baserad på deras karriär för att lära specialiserade kunskaper som kan användas i sin bransch, som immaterialrätt och global verksamhet. Denna grad kan också vara till nytta för dem som arbetar med jurister på en regelbunden basis.

För dem som vill förstå rättssystemet bättre eller som vill studera en viss rättsområde djupare, kan en Master i lag vara ett bra tillfälle.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Studier i juridik
  • Juridikstudier
  • Juridik
Studiefält
  • Studier i juridik (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat