Keystone logo

3 Online Master Program i Hantering av mat och dryck 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Hantering av mat och dryck
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Popular degree type

    Popular study format

    Popular education type

    Popular locations

    Online Master Program i Hantering av mat och dryck

    En magisterexamen är ett två- eller treårigt program som tillåter studenter att ta en kandidatexamen till nästa nivå. En magisterexamen är inriktad på specifika kunskaper, strategier och teknik som är relevanta för ett ämnesområde. Denna grad kan ge den bakgrund och kompetens som behövs för en framgångsrik karriär samt en konkurrensfördel på marknaden.

    Vad är en master i mat och dryckesledning? Livsmedels- och dryckeshantering är ett bra pedagogiskt val för studenter som är intresserade av den kulinariska världen och vill utveckla kundservice, entreprenörskap och affärsförmåga. Det kan förbereda studenterna för karriär inom mat, gästfrihet eller turism. Internationella program kan ge möjlighet att studera i centra av kulinarisk framträdande som Italien, Frankrike och Spanien. Kurser täcker ofta ett brett utbud av affärs- och gastronomiska ämnen, från hur man marknadsför en livsmedelsprodukt till hur man budgetar för en restaurang eller hotell.

    Eleverna kan lära sig en färdighet som enkelt överför till andra yrken och områden i livet. Att driva en restaurang eller turistattraktion bygger på organisatoriska, ledande och ekonomiska färdigheter. Att utveckla en uppskattning för bra mat, vin och matlagning ger en spännande dimension till livet.

    Kostnaden för denna examen varierar. Ett program med kulinarisk inriktning kan vara annorlunda i tidslinjen, material och krav från ett program som är inriktat på gästfrihet och turism. Platsen har också en inverkan på kostnaderna.

    Maten och dryckesindustrin har karriärer som kan innebära resor och exponering för andra kulturer. Anställda kan bli en del av en mångsidig arbetskraft och ett globalt samhälle som har ett gemensamt intresse för att skapa kvalitativa kundupplevelser. Arbete på inträdesnivå som hotell- och restaurangförsäljning kan leda till verkställande befattningar. Karriärer inom livsmedelsproduktion, marknadsföring och distribution är också möjligheter. Oberoende företagsägande är ett annat alternativ.

    En grad i mat och dryckesledning är ett väl avrundat program som kan testa en studerandes förmåga inom ett antal ämnen och utveckla intresset för oförutsedda områden. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.