Keystone logo

4 Online Master Program i Studier i ekonomi Finans Efterlevnad 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Efterlevnad
Studiefält
  • Studier i ekonomi (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Master Program i Studier i ekonomi Finans Efterlevnad

Ett magisterprogram ger intresserade studenter tillgång till mer fullständig kunskap om specifika ämnen eller ett visst fält. Generellt erhålls efter en kandidatexamen, tar en magisterexamen vanligtvis mellan två och tre år att slutföra.

Personer som är intresserade av en karriär i näringsliv eller regering frågar ofta, vad är en mästare i efterlevnad? Företagen, finansinstituten och andra organisationer måste följa en alltmer komplex serie av globala, nationella, statliga och lokala bestämmelser. Efter inskrivning i ett examensprogram för att studera överensstämmelse, tar studenter vanligtvis kurser i ekonomisk överensstämmelse, affärsregler, riskhantering, företagsorganisationer och andra liknande ämnen. De väljer ofta antingen en förinställd lista med kurser eller arbetar med en programrådgivare för att skräddarsy en unik kurs i enlighet med deras intresseområden.

Professorer, mentorer och annan fakultet inrättar vanligen tidshantering, projektplanering, riskhantering och ledarskapsförmåga hos dem som tjänar en Master i Compliance. Medan dessa färdigheter är användbara i vardagliga sysslor, hjälper de vanligtvis också till att programmets kandidater lyckas i näringslivet.

Kostnaden för att följa ett compliance masterprogram varierar från skol till skolan, baserat på en rad olika faktorer. Eftersom särskild information är väsentlig för studenter att planera effektivt, diskuterar undervisning, avgifter och andra utgifter med programrepresentanter är användbar.

De som examinerar med en Master i Compliance har ofta utbildning, kompetens och utbildning som de behöver ansöka om konkurrenskraftiga jobb i näringslivet. Vissa väljer att arbeta som övervakningschefer, riskhanterare eller projektledare. Samtidigt väljer andra akademiker att vara kvar i akademin antingen genom att bli professorer eller forskare eller genom att skriva in i ett doktorandprogram. Andra sysslar med sysselsättning i regeringen, väljer att bli övervakningsinspektörer, inspektörer eller administrativa domare.

Eftersom studenterna normalt kan tjäna en Master i Compliance från online skolor och vanliga universitet, har programdeltagarna en mängd olika alternativ för fortbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.