Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Online Masterexamina Program i Datorsäkerhet 2024

2 Online Master Program i Datorsäkerhet 2024

Översikt

En magisterexamen är vanligtvis en tvåårig studieväg som tas av studenter som söker vidareutbildning på ett valt område. Masterprogrammen kräver vanligtvis en kandidatexamen i samma eller liknande fält.

Vad är en Master i datasäkerhet? På detta område kan eleverna få kännedom om datorsystem och relaterad teknik för att hjälpa nätverk att försvara och motstå möjliga cyberattacker. En magisterexamen i detta ämne kan ge studenterna en mer avancerad förståelse av komplexa datasäkerhetssystem som skyddar viktiga data för företag och andra nätverk. Studenter kan studera hur man identifierar och reparerar nätverks sårbarheter före potentiella attacker. De kan också utforska mobilenhetens säkerhet. Vissa kurser i denna typ av program inkluderar linjär algebra och annan datorrelaterad matematik. Andra potentiella kurser inkluderar ämnen som programmering och kryptografi.

Studenter av datasäkerhet gör ofta stora anställda oavsett branschen. Många arbetsgivare hittar datasäkerhetsstudenter att vara mycket organiserade med en fin uppmärksamhet på detaljer. Kanske är den mest värdefulla skickligheten från denna utbildning möjligheten att lösa problem snabbt och effektivt.

Kostnaden för ett examensprogram beror på programkraven och typen av institution som erbjuder examen. Studenter kan undersöka och jämföra program för att välja den som passar dem.

Karriär inom detta område är alltmer talrika när tekniken fortsätter. Medan många företag och organisationer är beroende av tekniskt system ökar behovet av högt kvalificerade datasäkerhetspersonal. Många positioner är tillgängliga i traditionella informationsteknologifält, men att tjäna en magisterexamen kan hjälpa studenter att driva mer specialiserade positioner som säkerhetsanalys och säkerhetsteknik. Vissa företag söker säkerhetskonsulter eller programutvecklare för att öka cybersäkerheten. Andra avancerade jobbtitel inkluderar kryptanalytiker och kryptograf.

Masterprogram erbjuds på högskolor och universitet runt om i världen med deltid och heltidsalternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • Datorsäkerhet
Studiefält
  • Teknologistudier (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat